|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Asist plus anında kesiyor kokuyu | |
Yazar | Mesaj |
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Konu: Asist plus anında kesiyor kokuyu Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 20:41 |
Alerjilerimden dolayı sürekli geniz akıntım oluyor, bu akıntı normalde kokulu değil ( uyandığımda diş fırçasıyla genzimden aşağı inmeden alıyorum ve kokluyorum koku yok) koku akıntı sürekli yutulup boğazda birikince boğazdan geliyor. Tam o sırada asist plus saşe 1200 mg için hemen yok oluyor daha ikinci yudumda anlarsınız. Gerçi ben kendi ağzımdan alamıyorum kokuyu ama çok test ettik ailece! Sonra buraya yazın lütfen sonuçlarınızı bekliyorum.
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2013 Saat 10:52 |
denemediğimiz bi bu kalmıştı, bunu da bi deneyelim.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|