|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Önemli Günler | |
Yazar | Mesaj |
rıfkı
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Mayıs-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: Önemli Günler Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 14:52 |
herkese merhaba özel günlerde veya buluşmanız gereken bir durum , toplantı vs gibi günlerde kokuya kesin çözüm getiren ne tavsiye edersiniz, kısaca günü kurtarmak için ne gibi önlemler alabiliriz.teşkkrler
|
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 23:17 |
rıfkı kardeş devisyonla ilgili msjına cvp attım msjların doluymuş gitmedi. eğer devisyonla ilgili bir gelişme olursa aktarırım. ben özel günlerde flagly içiyorum. birde oksijenli suyla dil ve diş temizliği yapıyorum. birde küçük bir sakız atıyorum ağzıma farkedilmicek kadar böyle geçiştiriyorum. ben çok agzımı açmadan konuşmaya çalışırım. nasil tarif etsem bilemiyorum. kız arkadaşımda benim böle konuşmama alışmışmı ne her dediğimi anlıyor maşşalh nazar değmesin:))
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2013 Saat 10:00 |
Sabah aç karnına bir bardak sıcak limonlu su içersen ve gün içinde tatlı, çerez, kola, çay, kahve gibi kokuyu artıran şeyler yemez içmezsen seni gün boyu kurtarır. Bir de akşam yemekten önce içersen tertemiz olur;)Bunun yanında dişlerini fırçaladıktan sonra oksijenli suyla gargara yapabilirsin. Ha ama en kesin çözüm flagy ya da nidazol almak.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|