Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Önemli Günler Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
rıfkı
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 20
Alıntı rıfkı Cevaplabullet Konu: Önemli Günler
    Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 14:52
herkese merhaba özel günlerde veya buluşmanız gereken bir durum , toplantı vs gibi günlerde kokuya kesin çözüm getiren ne tavsiye edersiniz, kısaca günü kurtarmak için ne gibi önlemler alabiliriz.teşkkrler
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Eylül-2013 Saat 23:17
rıfkı kardeş devisyonla ilgili msjına cvp attım msjların doluymuş gitmedi. eğer devisyonla ilgili bir gelişme olursa aktarırım. ben özel günlerde flagly içiyorum. birde oksijenli suyla dil ve diş temizliği yapıyorum. birde küçük bir sakız atıyorum ağzıma farkedilmicek kadar böyle geçiştiriyorum. ben çok agzımı açmadan konuşmaya çalışırım. nasil tarif etsem bilemiyorum. kız arkadaşımda benim böle konuşmama alışmışmı ne her dediğimi anlıyor maşşalh nazar değmesin:))
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Eylül-2013 Saat 10:00
Sabah aç karnına bir bardak sıcak limonlu su içersen ve gün içinde tatlı, çerez, kola, çay, kahve gibi kokuyu artıran şeyler yemez içmezsen seni gün boyu kurtarır. Bir de akşam yemekten önce içersen tertemiz olur;)Bunun yanında dişlerini fırçaladıktan sonra oksijenli suyla gargara yapabilirsin. Ha ama en kesin çözüm flagy ya da nidazol almak.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu