|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Medisana anti alerji cihazı | |
Yazar | Mesaj |
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Konu: Medisana anti alerji cihazı Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2013 Saat 19:19 |
http://www.medisanaturkiye.com.tr/frmUrunDetay.aspx?UrunID=852
Arkadaşlar kullanmış, denemiş olan var mı? Burna sokularak günde 3 kere 4.5 dk'lık seanslarla alerjik belirtileri iyileştirdiği söyleniyor! @aydınmur sayın hocam bu konuda bir fikriniz var mı acaba? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2013 Saat 20:55 |
Çok mantıklı geldi.
İnceleyeceğim. -M |
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 24-Eylül-2013 Saat 22:06 |
Murat Hocam mantıklı dedi:)
kaç liraymış ürün hemen söyler misin:)? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 10:45 |
Evet mantıklı.
Almanya kökenli olduğu için dünya üzerinde de kullanılıyor. Yurt dışında kullanan kimse var mı diye ağız kokusu yabancı forumunda 1 kişiye rastladım. rahatsızlık beyan etmedi. Firma ile temas ettim. Ürün sorumlusu Mesut bey ile tanıştım. Önümüzdeki hafta Adana'ya gelip 1 tane numune getirecek. Ayrıca tıbbi yayın getirecek. Ben bunları inceleyinceye kadar bekleyiniz. Geçtiğimiz hafta Oderol gargarayı üreten Helpa ilaç ile Ankara'da bir toplantı yaptık. Birlikte neler yapabiliriz diye görüştük. Sanırım ağız kokusu için burun damlası formülüne sıcak baktılar. Arge için düğmeye basacaklarını ifade ettiler. Bakalım zaman ne gösterecek. -M |
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 12:16 |
wallahi hocam böyle gelişmelerin olması bizi tekrar hayata bağlıyor.
|
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 16:33 |
Siz bizim dertlerimize derman arıyorsunuz ya Rabbim de sizin dertlerinize derman olsun inşallah alerji cihazı testinizi merakla bekliyoruz:))
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 17:03 |
Estağfurlah
Bana teşekkür etmek istiyorsanız "bunları biliyor muydunuz" başlığındaki -bir test yapalım- forumunda tarif ettiğim testi yapıp sonucunu yazınız. Bu sonuçları yine sizin için kullanacağım. Yani yine kendinize yardım etmiş olacaksınız. Ama pek azınız hariç hiç biriniz parmağınızı bile kımıldatmıyorsunuz. -M Düzenleyen aydinmur - 25-Eylül-2013 Saat 17:10 |
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 19:15 |
Hocam aynı şekilde, emeğiniz, uğraşınız için binlerce kez teşekkürler.
Kokudan emin olduğum anda testi hemen yapıyorum. Arkadaşlar siz de lütfen katılım sağlayın. |
|
suskonusma
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 18-Eylül-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 19:39 |
Fiyatı internette 180-220 arası değişiyor, en azından nasal alerji semptomlarını ortadan kaldırırsa geniz akıntısı da azalır. Tabii bu iğrenç koku da!
|
|
suskonusma
Gönderim Zamanı: 25-Eylül-2013 Saat 19:53 |
Şu arge işi olsun diye hergün dua edeceğim, sonuçta sadece ağız boşluğuna yönelik ilaçlar değil bu sorunu çözüme kavuşturacak olan. Çok teşekkürler murat hocam. Şu çabanızı gören başka hekim yok mu acaba? Sadece çabanızdan ötürü bile, tıp dalında nobel ödülü sizindir benim nazarımda. Zira "hekim" insanlığa hizmet ve değer verendir!
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|