|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: İYİ GELEN ŞEYLER | |
Yazar | Mesaj |
01adanalı
Üye Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
Konu: İYİ GELEN ŞEYLER Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2013 Saat 19:07 |
Arkadaşlar okul bağladığından dolayı devamsızlık söz konusu malesef ve doktora gitme şansım hiç yok.Siz kullandığınız zaman ağız kokusunu geçiren ilaçları bana söyler misiniz.Bilinçsiz ilaç kullanımı çok tehlikeli farkındayım ama okul elimi kolumu bağlıyor.Çok rica ediyorum yardımlarınızı bekliyorum.Nidazol,kontil,üst solunum yolları için kullandığım antibiyotik etki etmedi.
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2013 Saat 12:43 |
Ciddi bir temizlik yapabilirsin. Okulda dahi dişlerini, dilini fırçala. Dilini şeker kaşıkları ile kazırsan çok faydasını görürsün. Pharmol Zn gargara ve nanotech z kullanabilirsin nanotech küçük bir şey zaten çantanda taşırsın sıkıştıkça sıkarsın seni kısa süreli idare eder. Sabahları aç karnına sıcak limonlu su iç ve gün boyu şekerli gıdalar sakın tüketme. Bir de flagy diye nidazol türevi bir antibiyotik var belki bu işe yarar çünkü forumda nidazolun etki etmediğini ama flagy nin iyi geldiğini söyleyenler olmuştu. Ama uzun süreli kullanmaman gerektiğini zaten biliyorsundur. Çok ihtiyacın olduğunda alabilirsin belki.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2013 Saat 15:33 |
bana bi ara mikostatin(mantar ilacı) adlı ilaç iyi gelmişti genelde ağızdaki pamukçuk,aft vb. için kullanılıyor ilacın içinden damlalık çıkıyo ağzına damlatıyosun(kaç damla şu an hatırlamıyorum) ve 3-4 dk ağzında tutup sonra yutuyosun ayrıca bu ilaç mantar ilaçları arasında karaciğere en az zarar veren ilaç diye biliyorum
|
|
ölümcül
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2013 Saat 16:08 |
Pulcet dene mide ilacı. Nidazol banada etki etmedi. Ama bu yüzde 70 azalttı.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|