|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
mehmet15
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 03-Ekim-2013 Saat 17:00 |
merhaba , sabah kalktigimda normal açlik ve kuruluga bagli agiz kokusu var , sonra kahvalti yapiyorum cok az bi koku kaliyor sadece hohlayinca hissettigim konusurken duyulmayan ardindan 20 25 dk sonra koku tekrar geliyor ve açlik hissi olusuyor birseyler yeyince tekrar kismi geçiyor sonra tekrar geliyor ve hiç bir zaman tamamen geçmiyor. bademcik ameliyati ve burun ameliyati oldum, mide reflüm de tedavi edildi ve geçti. öneriniz nedir
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Nerdeyse ayni vakayiz. Tamamen ayni sorunlarim var. Ayni ameliyatlar..KBB kaynakli benimki.
|
|
![]() |
|
mehmet15
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 03-Ekim-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
![]() ![]() ![]() |
orta kulak iltihabindan süpheleniyorum ama hiçbir belirtisi yok
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Ben de alerji var. Geniz akintisi. Bogazimda sürekli gicik yapan bi geniz akintisi (koyu renkli vs degil).
|
|
![]() |
|
Ethic1
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 27-Subat-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 169 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar, benim gibi dili yanan, agzinda igrenç bir tat, pas olan, bir burnu tikali, henüz akintisi olan ya da varmis gibi sürekli öksürenler..yakin bir dis hekimi arkadasimdan dilimin yanmasi, özellikle yemek sonrasi bu bakterilerin beslendigi için artan kokudan bahsetmem sonrasi bozulmus agiz floramin oldugunu, üremeyi hissettigim için dilimin uyustugunu belirtti. Ki bu üreme bogazima kadar inmis durumda bende. Ye yayilmaya da devam edicek yani böyle ise yil yil kokumuz artacak. Hacettepe de restoratif cerrahi olmasi lazim agiz florasinin ölçümleri yapiliyormus, bilgisi fikri olan varsa bir arastiralim( bu arada hem burun hem bademcik ameliyati oldum ve hala koku çok yogun)
|
|
![]() |
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
![]() ![]() ![]() |
Ethic ankaralisin anladigim kadariyla iletisime geçelim...
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |