Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Pharmol ZN+CHX Birlikte Kullanimi Hakkinda Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
jazeera
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 16
Alıntı jazeera Cevaplabullet Konu: Pharmol ZN+CHX Birlikte Kullanimi Hakkinda
    Gönderim Zamanı: 09-Ekim-2013 Saat 21:40
Murat hocam;

Belirttiginiz kaynaklardan Pharmol ZN siparisi verirken ayni firmanin Pharmol CHX isimli ürününü de aldim. Simdi bu iki ürünü kombine kullanmayi düsünüyorum fakat Pharmol CHX'in üzerinde 7 günden fazla kullanilmaz yaziyor.

Ben Pharmol ZN'yi sabah aksam dislerimi firçaladiktan sonra kullaniyorum Pharmol CHX'i de bu sekilde mi kullanmaliyim? Sabah aksam kullanirsam 7x2=14 doz yapar toplamda. Ya da günde bir kere toplamda 7 kez mi kullanicam?

Pharmol CHX'in sise ebatlari büyük oldugu ve üzerinde 7 günden fazla kullanilmazdan baska hiçbir kullanim bilgisi olmadigi için soruyorum.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2400
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2013 Saat 12:04
CHX içinde antiseptik bulunur. Uzun kullanilirsa diger bütün antiseptik gargaralarin yaptigini yapar. Bu sebeple 7 gün siniri var.

Disinizi, dilinizi firçalayin, sonra chx, sonra PharmolZn seklinde siralanabilir.
-M
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Ekim-2013 Saat 17:07
Hocam burun damlasiyla ilgili gelisme var mi?
IP
jazeera
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 16
Alıntı jazeera Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2013 Saat 01:10
Peki sabah aksam mi, yoksa 7 gün boyunca günde 1 kez mi kullanmamiz gerekir chx i ?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Ekim-2013 Saat 07:16
Orjinalini yazan: jazeera

Peki sabah aksam mi, yoksa 7 gün boyunca günde 1 kez mi kullanmamiz gerekir chx i ?

PharmolzN ne zaman isterseniz tekrarlanabilen ve arzu edilirse ömür boyu devam ettirilebilecek bir üründür. Dis macunu gibi duüsünebiliriz. Dis macununu için saat ve süre sinirlamasi yoktur. PharmolZn de böyle bir üründür.

Chx günde 2 defa, en çok 1 hafta kullanilip terk edilir.

Format sablon uygulamak yerine, koku sikayetinizin baskin oldugu saatleri tercih edin.
---------------

Burun damlasina gelince...
Helba ilaç genel müdürü ile yazismalarimiz devam ediyor. Çok sert ve üreticiyi bogan kanunlarimiz karsisinda hakli olarak çekinik davraniyor. Üretmeyi red ederse ona gücenmeyecegim.
-M

IP
polat
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı polat Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2013 Saat 15:40
Bende sekiz yildir dil pasi sorunu var ve bi ömür bunla yasamayi ögrenecegiz sanirim. Bademcik ceplerinde de 5 günde bir küçük küçük bademcik taslari olusuyor ve ben her olustugu zaman yemek çubugunun ucuyla oynatip arkasiyla aliyorum magmalar küçücük olmasina ragmen parmak arasinda ezince oldukça kötü kokuyorlar. Ayrica bende helikobakter pilori ve sabahlari geniz akintisi oluyor dil pasinin nedeni olarak bu ikisinin birlesiminden kaynaklandigini düsünüyorum çünkü tek tek herbirini tedaviye kalkistigimizda çözüm alamiyoruz.Geçen sene deviasyon ve konka ameliyati oldum ama koku malesef hiç eksilmedi.Bademcik taslarini çikardigim zaman kokuda azalma oluyor bende.Ayrica 2-3 günde bir dil pasini yatmadan dil çekecegiyle temizliyorum. Geçenlerde agiz kokusunun günü birlik 'kesin' çözümünü buldum arkadaslar. Simdi yatmadan disimi firçaladiktan dis ipi kullandiktan sonra dil pasini dil çekecegiyle ya da tatli kasigiyla arkadan öne temizliyorum(dili firçalamayin arkadan öne temizleyin).Bu islemden 15 dakka sonra yataga girmeden hemen önce(bu arada dil dinleniyor ve bi bardak su içerseniz daha iyi olur) eczaneden aldigim KLORHEX gargarayla 1 dakka boyunca agizda özellikle dilin arka kisminda bekletip gargara yapip tükürüyoruz.Ertesi gün boyunca hiçbir sekilde agiz kokusu olusmadi bende ve hiç sakiz çigneme ihtiyaci dahi hissetmedim.Bu yöntemi 5 gündür uyguluyorum ve bu süre içinde hiç koku almadim.Önceden geçici çözüm olarak nidazol veya flagl tablet(ikisi ayni etken maddeye sahip bilmeyenler için) kullaniyordum ama artik bu sekilde geçici günübirlik çözüme ulastim. Klorhex gargara bitince hocamizin önerdigi PHARMOL ZN veya oderol gargarayi alip kullanmayi düsünüyorum. Böylelikle geçici günübirlik çözüm de olsa agiz kokusundan kurtulmus bi sekilde bi gün bile geçirmek karsindaki kisiyle rahat konusabilmek herseye deger :)
IP
dinleyici
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı dinleyici Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2016 Saat 17:22
Pharmol Znye bugün dikkatli baktim.Içinde mavi mavi iplik gibi küçük parçaciklar gördüm.Acaba bunlar nedir?Pharmol Zn bozulur mu?
IP
ilhamikotan
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 29
Alıntı ilhamikotan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2016 Saat 20:34
Merhaba
Pharmol zn içerisindeki gliserin ve çinko sarmasindan dolayi dogal bir tepkimedir .kullaniminda herhangi bir sorun olusturmaz sadece görüntü bozuklugu meydaba geliyor.
Pharmol zn içerisinde alkol ve koruyucu olmadigi için bu tepkime olabilmekte.
Geçmis olsun
Selam sevgi ve saygilarimla
Ilhami KOTAN
IP
Arayan
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 205
Alıntı Arayan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2016 Saat 03:37
Selamun aleykum bu pharmol zn ile chx arasinda fark varmi ?Varsa nedir ?Bu chx ne ise yarar?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2016 Saat 08:18
Pharmolzn çinkolu alkolsüz agiz kokusu gargarasidir
http://www.pharmolzn.com

CHX kelimesi antiseptik olan klorheksidin maddesinin kisaltmasidir
-M
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu