|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Ağız Kokusu Olduğunu Düşünüp, Kokuyu Alamayanlar.. | |
Yazar | Mesaj |
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Konu: Ağız Kokusu Olduğunu Düşünüp, Kokuyu Alamayanlar.. Gönderim Zamanı: 09-Kasım-2013 Saat 12:24 |
Arkadaşlar öncelikle hepimize Allah'tan acil şifalar diliyorum..Ben bu forumda yeni sayılırım.Böyle güzel bir çalışmadan ötürü Sayın Murat hocamıza da saygı ve şükranlarımı sunuyorum...
Arkadaşlar benim gibi ağız kokusu olduğunu sanıp,ancak kokuyu alamayan var mı ? Ve kokunun sadece dil pası sebebi ile olabilir diye düşünenler var mı acaba? Son olarak Murat Hocam dil pası tedavi edilebilir acaba? Bende dil pası oluşmasa aklımda ağız kokusu hakkında hiçbir tereddüt kalmayacak aslında... Bir de arkadaşlar siz nasıl anlıyorsunuz kokunun olup olmadığını ? Lütfen bildiklerinizi burada paylaşırsanız sevinirim...Şimdilik hoşçakalın ve lütfen umudunuzu yitirmeyiniz..Allah hepimize sabır versin inş. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|