|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: üre nefes testi | |
Yazar | Mesaj |
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Konu: üre nefes testi Gönderim Zamanı: 14-Kasım-2013 Saat 22:56 |
Arkadaslar midedeki bir bakterinin(helicobacter pylori) de agiz kokusu yaptigini duydum fakat bu bakterinin tespit edilebilmesi icin "ure nefes testi" yapilmasi gerekiyormus acaba bu testlerin nerde yapildigina dair bir fikriniz var mi internetten aradim ama bir sonuca ulasamadim..
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 15-Kasım-2013 Saat 07:34 |
bu test her yerde yapılamıyor maalesef. daha çok eğitim ve araştırma hastanelerinde yapılıyor, üniversite hastanesi de olabilir.
|
|
cuma
Üye Kayıt Tarihi: 18-Ocak-2013 Konum: Adyyaman Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 82 |
Gönderim Zamanı: 20-Kasım-2013 Saat 20:55 |
h.pylori tedavisi görüpte iyileşen var mı acaba aramızda?
20 senedir hiç mi koku gitmez bir insanın ağzından,kanser olsak erken tanıda tedavisi var.bu ne illet bir hastalıktır ya. yıllardır koku gitmediğine göre ve bu illet bakteri yıllarca insanın midesinde yaşayabildiğine göre sebep bu olabilir.. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|