|
|
Bunları biliyor muydunuz? | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bunları biliyor muydunuz? |
Konu: Bademcik ameliyatı | |
Yazar | Mesaj |
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Konu: Bademcik ameliyatı Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2013 Saat 09:47 |
Arkadaşlar içinizde ağız kokusu sebebi ile bademcik ameliyatı olup iyileşen ve iyileşmeyenleri saymak istiyorum. Lütfen şunu doldurur musunuz:
1) __ seneden beri ağız kokusu şikayetim vardı 2) __ sene önce bademciklerim alındı 3) Ağız kokusu şikayetim geçti / geçmedi -M |
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2013 Saat 13:37 |
1)8-9 seneden beri vardı(bu sadece tahmin emin değilim)
2)2 veya 3 sene önce alındı 3)son soruda geçti seçeneğini direkt eleyebiliriz bence keza forumda ağız kokusu geçen arkadaşlar artık yazmıyor ztn |
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2013 Saat 15:31 |
1)onyillardir var
2)2 sene once alindi 3)kokuda degisiklik hafifleme oldu ama gecmedi |
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 03-Aralık-2013 Saat 21:52 |
1) 13 seneden beri ağız kokusu şikayetim vardı
2) 5 sene önce bademciklerim alındı 3) Ağız kokusu şikayetim kısmen geçti. Beyaz magmalar aşırı derecede ağız kokusu yapıyordu. Onlardan kurtuldum. Esas sorunum geniz akıntısı. |
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2013 Saat 17:40 |
1)Yaklaşık 10-15 senedir ağız kokusu şikayetim vardı(son zamanlarda emin değilim)
2)2-3 sene önce bademcik ameliyatı oldum. 3)Koku büyük oranda geçti ama emin değilim..Bademcik taşı şikayetimden kesinlikle kurtuldum diyebilirm. NOT:Arkadaşlar sizde de bademcik taşı oluşuorsa , ......yazarın isteği üzere silindi........ Bademciğinizin yarısını aldırmayla, yok 2-3 günde bir temizlemekle zaman kaybetmeyiniz..Çünkü taşlar yine oluşu yine oluşur. En azından emin olun büyük oranda rahatlığa kavuşursunuz. Çünkü bademcik taşı da koku bakımdan büyük sorunlardan bir tanesidir. Dediğim gibi koku geçmese bile ama eminim kısmende olsa geçecektir, rahat olacaksanız en azından. Düzenleyen aydinmur - 19-Şubat-2015 Saat 09:10 |
|
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2013 Saat 19:34 |
6 yildir agiz kokusu sikayetim var
iki yil once bademciklerimi aldirdim yukarida yazilanlar gibi eger bogazinizdan magma denilen beyaz seyler geliyosa siddetle aldirmanizi oneriyorum koku gecmese bile gercekten rahatlama oluyo ben aldirmadan once kendi kokumu hissediyodum ama simdi en azindan koku kaynaklarindan en azindan birini yok ettim |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|