|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
ölümcül
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2013 Saat 15:26 |
Agiz kokusu reflü kaynakli oldugunu düsünenler veya kokusunu nedenini bulamayanlar mutlaka denemeliler. Tadi çok acidir. Fiyati 10-15 lira arasinda. Ayrica bütün aktarlarda bulabilirsiniz. Sonuçta biçogumuz gökçek iksiri adli "sahte" ilaca! 200 300 lira saydi.
Bu ilaci kullandiginiz an kokunuzda muhtesem bir azalma olacak. Ben ilk içtigimde tamamen geçti sanmistim. Sevinçten kafayi yiyecektim. ![]() Burasi çok önemli Mutlaka ve Mutlaka "ZEYTINYAGLI KUDRET NARI" alin digerlerinin içinde seker oldugu için ne kadar iyi geliyorsa o kadarda kötü geliyor. Acil sifalar |
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Hakli olabilirsiniz cunku ben kudret narini denemistim hicbir ise yaramamisti. Ama macun seklinde satilanini almistim ise yaramadi deyip birakmistim. Belkide zeytinyagli olanini da denemeliydim ve denemeliyim.
|
|
![]() |
|
-zombi-
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 06-Subat-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
![]() ![]() ![]() |
Bende midemde eksime vardi ara ara yediklerimden dolayi özellikle cips yeyince reflümü bilemedim agiz kokumda var Lokman Hekimden Balli Kudret Nari aldim 5 gündür kullaniyorum ama etki yok ? Zeytinyagli olsa etkisi olurmu ? Birde hocam kapsülmü yoksa macunmu? Onuda yazarsaniz iyi olur ?
|
|
Olmasaydin Olmazdik Ya Resullullah ...
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
ben de birkaç gündür kullaniyorum. çok çok bi etkisini göremedim. normal (yagsiz) olani daha iyi gibiydi.
bilemedim... |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |