|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: candida mantari | |
Yazar | Mesaj |
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Konu: candida mantari Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2013 Saat 07:05 |
bir sorum olacakti dun candida hakkinda yazilanlari okudum ve benimde tukurugumde bulutumsu seyler birikti eger sindirim testi yaptirirsak candida dedigimiz mantar gozukur mu yada tukurugun oyle olmasinin nedeni sadece candida mi mesela sinuzitten dolayi geniz akintimiz oluyo ya o biriken seyler bogazdan akan sinuzit olamaz mi bide her sinuzuti olan da koku olmaz bizim ailedede sinuziti olan var ama agiz kokusu problemi sadece bende var ailemi gectim arkadaslariminda sinuziti olmasina ragmen agzi kokmuyo
|
|
admin
Yönetici Kayıt Tarihi: 31-Aralık-2005 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10025 |
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2013 Saat 07:43 |
Forumun arama sayfasına girin:
http://agizkokusu.org/forum/search_form.asp?FID=0 kandida ve candida yazarak çoook sayıda bilgiye ulaşırsınız -M |
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2013 Saat 14:59 |
Ben de bugun o testi yaptim sabah bir sey yemeden bir bardagin icine tukurdugumde 1/4 u homojen sekilde bardagin dibine inip kirecsi bi hal aldi kalan 3/4 u ise suyun uzerinde kalip hilal ay seklini aldi.
Bu bende de bu mantardan var anlamina mi geliyor acaba ? |
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2013 Saat 21:50 |
buyuk bir ihtimal evet ama labaratuara gidip tukruk ornegi ver hemen buluyorlar zaten bir surubu var onun on bes gun icince gecio
|
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2013 Saat 09:40 |
Hangi bolume gitmem gerekiyor.Bir de her gidene gel tukuruk alalim demezler heralde candida mantarindan mi suphe ediyorum demem gerekiyor acaba ?
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2013 Saat 12:06 |
valla turkiyede hangi bolum bilmiyorum ! aile doktoruna git o bir recete veriyor sonra labaratuar a gidiyosun onunla uzun bir kulak pamugu gibi bir cubukla girtlektan ornek aliyolar ,birde bokal veriyolar kucuk sabah uyanir uyanmaz ona tukuruyosun kapatip onlara veriyosun !senin bir sey demene gerek olmuyo onlar ne varsa buluyolar zaten tukrukte!
|
|
gizemmmm
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2013 Saat 16:07 |
Anladim tesekkur ederim cevabiniz icin.
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2013 Saat 23:18 |
devlet hastanesinde boğaz kültür tesi yaptırdım yine her zamanki gibi temiz çıktı. ilk eondoskopim sırasında biyopsi ile alınan parçanın patolojik incelemsinde candida albican sonucunu bulduk. kapsamlı bi tükürük testi yaptırmak lazım. araştırıyorum...
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2013 Saat 00:36 |
Bu tükürükle akıntı aynı şey mi? Ama sonuçta tükürüğün içinde akıntı var. Ben kbb dokturuna gitmiştim ağız kokum var diye. Dil sırtımdan örnek almıştı, akıntıdan geldiğini düşünerek. Laboratuar sonuçlarında temiz çıkmıştı ama candida olduğundan şüpheleniyorum hala bilemiyorum belki de tükürükten de almalıydı ayrıca. Doktora gidip şüphelerinizi söylerseniz ya da ne testi istediğini yaptırır zaten. Misal ben dahiliye ye gittiğimde doktor bana endoskopi vermemişti buna gerek olacak belirtilerim yoktu çünkü ama ben rica etmiştim.
|
|
gizemmmm
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2013 Saat 11:30 |
Ben gittim hadtaneye candida mantari testi nerde yapiliyor dedim.Oyle bir mantardan haberleri bile yok tukuruk testi diyorum oyle yuzume bakiyorlar geri donmek zorunda kaldim :S
|
|
evian
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2013 Saat 17:41 |
sen en iyisi aile doktura danis ! yoksa psikolojin bozulcak . ben dis fircasini gorse lavabo kalkeri cikarma aleti sanacak adamlar biliyorum dis macununu ver krem sanar bu derdi ceken bilir çok ozur diliyorum ama iki tane kbb doktoruna gittim adam diyo yok sizde ole birsey psikolojik yeminle adam yaklasti burnumdan kamera sokuyor rahatlayin dedi adamlarin nefesleri benden beter disçiye gittim disimi temizletmeye vallahi nefesimi tuttum adam bitirene kadar yeminle benden beter sanki dedim Allahim bendemi boleyim cunki tam anlamiyla bi zkendi kokumuzu alamiyoruz. yok boyle bir esaret ayin yedisinde ocagin plastik cerraha gidicem insallah bu sefer çare bulunur insaallah aminnnn
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 10-Aralık-2013 Saat 21:47 |
Aminn inşallah.. Plastik cerrahta ne yapacaksın evian?
|
|
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2013 Saat 19:38 |
arkadaslar ben bugun cildiyeye gittim doktora dilimde pas var dedim dilime bakti mantardan olabilecegini veya kalitsal olabilecegini soyledi verdigi ilacin prospektusunu okudum kandida mantari icin oldugu yaziyodu on bes gun kullanmam lazimmis sonra tekrar doktora gidecem gelismelerden haberdar ederim sizi insallah bir gun hepimiz kurtulacaz bu sorundan ..
|
|
evian
Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2013 Saat 16:59 |
nasil istir ya ???? test yaptirip mantar varmi yokmu bakmadan ilaç yazmak !!!
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 17-Aralık-2013 Saat 21:50 |
anamuur bence başka bir doktora daha git.
Boş yere içmiş olma ilacı. Bu ilaçlar ciddi yan etkileri olan ilaçlar. |
|
anamuur
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2013 Saat 17:45 |
ilaçı Bir kc gundur kullanıyorum dilimdeki pas gitmeye basladı ama koku hala devam ediyo. murat hocam ilacı kullansam bir sorun olur mu
|
|
anamuur
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2013 Saat 17:59 |
ilacın adı mikostatin hocam
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 18-Aralık-2013 Saat 21:41 |
Ağız kokusu ve mantar arasında bir ilişki bulunmadığını önceden söylemiştim.
Soru sormuyorsunuz. :-) Yapmakta olduğunuz bir şeyi bana onaylattırmak istiyorsunuz. Yani siz seçiminizi yapmışsınız. Günah çıkartmak için soruyorsunuz. :-) Bu sebeple buna benzer sorulara müdahale etmekte fayda görmüyorum -M |
|
anamuur
Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2013 Saat 13:11 |
peki hocam tesekkur ederim ilaci kullanmayi birakiyorum o zaman
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2013 Saat 20:31 |
triflucan, mikostatin ve pulcet bu üçlüyü ben de kullanmıştım. baya bi umut bağlayıp, sonuç alamdığım onlarca ilaçtan sadece birkaçı....
|
|
effect
Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2013 Saat 21:35 |
şimdi yine soru sormuyorsun anamuur, sadece onay istiyorsun. |
|
anamuur
Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2013 Saat 15:27 |
onay istemiyorum sen yanlis anlamissin effect.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|