Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Burun Ameliyati düsünenlere Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Konu: Burun Ameliyati düsünenlere
    Gönderim Zamanı: 25-Aralik-2013 Saat 22:32
Burun tikanikligi olup ameliyat düsünenlere bir iki cümlem olacak.

Benim burnumda çok ciddi bir tikaniklik vardi. Tek taraftan hiç nefes alamiyordum. Diger tarafi kapattigimda nefes almak imkansizdi.

Bunun için ameliyat oldum ama geçmedi. Azaltti ama geçmedi. Ameliyattan sonra 2 ay boyunca sifir koku vardi.
Inanilmaz bir sekilde mucize yasadigimi sandim. Kolsuz birinin kolunun tekrar çikmasi gibi birsey oldu bendeki his.

Eger burnunuzda ciddi bir egrilik yoksa ameliyat olmadan arastirmanizi öneririm. Yoksa yasayacaginiz hüsrani tarif edemem. Suan iki tarafli da ayni oranda nefes aliyorum. Ama çözülmedi sorun.

Ameliyat para, çokca aci, zaman kaybi ve en önemlisi hüsranla sonuçlanmasin.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2013 Saat 12:46
Anlamadigim sey deviasyon ameliyati oluyorsunuz koku birkac geciyor guzel ama bu koku deviasyon ameliyati ile gecmis olsaydi tekrar geri gelmezdi degil mi?? E madem deviasyonla gecmiyor ameliyattan sora kokuyu geciren ve tekrar getiren sey nedir???
Misal bademcik ameliyatini anliyorum. Ilk alindiginda o bakteri yuvasi gitmis oluyor ve koku geciyor ama sonra bademciklerin alindigi yerde tekrar bir yuva olusmaya basliyor ve koku geri geliyor. Ama deviasyondan sonra koku nasil gidipte geri geliyor anlamiyorum.
IP
nyse_o
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 77
Alıntı nyse_o Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2013 Saat 15:49
bende ameliyat oldum. bence koku geçmiyor geçtigini zannediyoruz. ameliyattan sonra içtigin ilaçlar yada ameliyat sonrasi koku alma duyusunda bir degisme oluyor sonra zamanla koku alma duyun yerine gelince agiz kokusu tekrar geldigini zannediyoruz. tamamen sahsi fikirim. sadece yorum yaptim itibar etmeyin:)
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Aralik-2013 Saat 21:20
SIfa sorun bende isik yakti resmen.

Ameliyattan sonra augmentin 1000mg verdi doktor, ayrica bir antihistamin yazmisti, burnumda silikonlar varken hapsurmaym diye. bide baska bir ilaç daha vardi sanki. hatirlamiyorum simdi.

Augmentinden geçti desek, bu kis hastalaninca yine augentin verdi baska doktor koku geçmedi. Antihistamin geçirmis olmali. Ayni ilaci bulup bir iki gün kullanabilirm. Ama ilaci nasil bulacagim ki? eczanede kimlik numaramdan dökebilirler mi acaba?

IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Aralik-2013 Saat 20:48
Ameliyattan sonra 2 ay boyunca sifir koku vardi. Dislerimi hiç firçalamasam bile hiç koku yoktu. o kadar ferah ve saglikliydim.

Doktorun hangi ilaçlari yazdigini paylasiyorum;

rovamycine (3IU)
Xyzal 5 mg
nmelid 100 mg.

(augmentin yokmus recetede)

sanirim beni iyilestiren xyzal oldu. yarin alip denemeye basliyorum!
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Aralik-2013 Saat 10:09
Bu xyhal antihistamin mi?? Merakla sonucu bekliyorum effect. Ama diyelim ki ise yaradi ve ameliyattan sonra kokuyu geciren bu ilacti peki o zaman nasil bir yol izlemeliyiz. Bu ilaci surekli mi kullanacagiz??
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Aralik-2013 Saat 20:30
xyzal i denedim bugün. günün yarisinin uykuyla geçmesi disinda, koku ve tat alma duyumun azaldigini farkettim. geniz de sanirim bir degisiklik yok:/
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2013 Saat 00:57
alerji süphesi olanlar ilaci uyumadan önce için ben öyle yapiyorum.. 1 günde etki etmeyebilir.
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Aralik-2013 Saat 19:16
ornitop eczaciya özellikle sordum aksam mi içmeliyim diye, sabah için dedi. ilaci sabah 10:00 da aldim. ögleden sonra 15:00 da uyku istegi tavana çikti. 4 saat uyumaktan alamadim kendimi. tek bir kez içtim onda da deli gibi uyudum. isyerinde kullanamam bunu. sanirim. ama 1 günde de etki etmemistir tabiki. ama kaç gün kullanmak lazim bilmiyorumki.

Diger ilac ise rovamicyne. Bu ilaci okursaniz yorumlardan agiz kokusunu geçirecegini kestirebilirsiniz.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Aralik-2013 Saat 20:44
Effect, emin ol burun ameliyati olmasaydin, mutlaka ameliyat olmak isteyecektin. Çünkü agiz kokusunun nedenlerden biri oldugu meydanda.

Bende de tek tarafli burun tikanikligi var. Hafif bir kemik egriligi ve burun eti büyümesi varmis. Hazir bademcikleri aldirmisken, burun etlerini de küçültmek istedim. Doktor, burun eti büyümesine nasonex sprey verdi " Bir ay kullan ise yararsa bosuna burun eti ameliyati olma " dedi. Artik sprey kullanmaktan usandigim için, yillardir defalarca kullandigimi söyledim; " düzenli sekilde bir ay kullan, faydasini görürsen ameliyat olma" diyor. Ilaç ise yaramazsa radyofrekans yöntemiyle yakacakmis, bu ameliyattan para almayacagini söyledi. Radyofrekans ameliyatini yaklasik bir yil sonra tekrar olmam gerekebilirmis. O yüzden ilaç da israr etti.

KBB bölümünde yapmam gereken ne varsa yapmak istiyorum, ilaçtan vs den usandim. Hissetmedigim bir geniz akintisi, postnazal akinti ne varsa hepsi çözülsün, bir daha KBB a gitmek istemiyorum.

rovamicyne, antibiyotik. Bence, daha önce flagl, nidazol kullanan arkadaslar ayni sonla karsilacaklar. Bir süre sonra vücut alisacak ve ise yaramamaya baslayacak. Senin durumun da bu olabilir. Antibiyotik basta ise yaradi, vücut alisinca etkisini kaybetti.
IP
rifki
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı rifki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2014 Saat 18:54
arkadaslar ben de bundan yaklasik 6 ay önce ameliyat oldum. bilindigi üzere ilk 2 ay koku geçti ( sanirim ilaçlardan dolayi ) . 2 ay geçtikten sonra tekrar geldi. benim burnumda hem sola dogru deviasyon vardi, hem de sagda konka büyümesi vardi ki baya büyümüs durumdaydi. yani iki delikten de nefes alamiyordum. tabi ameliyattan önce saglikli nefes almanin ne demek oldugunu bilmedigin için anlamiyorsun. ama ameliyattan sonra fark ediyorsun. nefes alsverisin degisiyor. ben sunu farkettim. ameliyattan sonra dilimde yine pas oluyor ama eskiye nazaran daha az oluyor. koku geçti diyemem ama eskiye nazaran daha iyi oldugunu düsünüyorum. ve söyle birsey farkettim ameliyattan önce yani burnum kapaliyken burnumdan soludugum hava genzime gitmiyordu yani genzinizin hava almasi lazim o da dili islatiyor ! bakin bu çok önemli. saglikli nefes aldiginiz zaman genziniz tabiri caizse üsüyor ve diliniz islaniyor.bu da dilinizin kuru ya da sapsari tabakayla kaplanmasini engelliyor. kafami karistiran nokta ise ?
1- ameliyattan önce ; açik havada sürekli konustugum ya da bagirdigim zaman koku kayboluyordu.
2- fakat ameliyattan sonra durum tersine döndü, simdi ise konustugum zaman agzim kuruyor ve koku olusuyor. bunlari sizlerle paylasmak istedim belki benzer durumda olanlar vardir.
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Ocak-2014 Saat 22:31
Evet dedikleriniz cok mantikli ama oyle ise deviasyon ameliyatindan sonra nefes alis verisinin de duzelmesiyle beraber dilde ki pas tabakasinin gitmesi ve.kokunun gecmesi gerekmez miydi?? Ama genelde deviasyon ameliyatindan sonra koku gecti diyenler sonra geri geldigini ve gecmesine verilen ilaclarin sebep oldugunu soyluyor. Gerci siz eskisi kadar koku ve pas yok diyorsunuz ama bu yuzde kaclik bir oran?? Bu oran cok cok onemli.
Bir de ben acik hava da kokunun arttigini dusunuyorum konusmasam bile. Misal gun boyu evdeyim gerekli agiz ve dis temizliklerimide yaptim oyle asiri koku olmuyor yani yine rutin koku devam ediyor ama onun ustune cikmiyor. Ama ne zaman disari ciksam koku dayanilmaz bir hal aliyor ve agzimin icinde yavas yavas arttigini hissediyorum.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2014 Saat 20:55
evdede ayni ama evde rahatsiz daha az streslisin disari cikinca devamli aklinda ve strese bagliyorsun ve daha belirginmis gibi geliyor
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Ocak-2014 Saat 20:56
Benim disarda bol oksijenli ortamda azaliyor. (öyle hissediyorum). Kapali, oksijeni az olan ortamda çok artiyor. Buharli sicak banyo çok iyi geliyor.

Yani demem o ki, solunum yollarini açan ve temiz tutan hersey iyi geliyor.
IP
rifki
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı rifki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2014 Saat 10:16
evian hakli , hepimizin basina gelmistir disariya çikinca tanidik birisiyle karsilasmaktan bile korkuyoruz. bu birazda psikolojik aklimizda sürekli o kötü ihtimal oluyor çünkü. ama temiz havaya çikinca solunum daha iyi oluyor. yüzdelik dilime vurmayayim da söyle açiklayayim , ben önceden agzima sakiz atmadan çikmazdim , ama ameliyattan sonra hiç sakiz çigneme geregi duymuyorum , burnumda olusan tatak bile bazen nefes almani engelliyor bu bile bir sebep aslinda. ben agiz kokusunun tek bir sebebi oldugunu düsünmüyorum. mesela farajit hastalarini düsünürsek, kronik faranjit oldugu halde agzi hiç kokmayan bireyler var ama hem faranjit olup hem de burnuyla ilgili (deviasyon , konka , alerjik rinit, genetik yapi ) sorunu olan sahislarin koku problemi oluyor. çok daginik konustum ama kisaca 6 ay önce ameliyati oldum . burnum bazen çok saglikli nefes aliyor bazen tikaniyor anlayamiyorum. bu da sanirim burun tam oturmadigi için olabilir. ya da baska bir sorun olabilir.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Ocak-2014 Saat 10:31
Bende kismetse 20 gün sonra deviasyon ve Konka ameliyati olacagim. 18 yasima 3 ay var geçen sene doktor bana 18 yasinda oldugunda ve gelismeni tamamladiginda sana düzgün bir burun veririz demisti babam tanidik vs. Ayarlayacak sizce 3 ay problem olur mu ? Önümde bildiginiz üzere ygs-lys var ve burun tikanikligi beni engelliyor asil sebebim bu. Tabii yaninda kokunun geçme ümidi ise ayri bir istek doguruyor. Birde benim bademciklerimde sikintili sürekli tonsil olusuyor acaba doktor bu iki ameliyati ayni anda yapar mi ? Yapsa problem olur mu ? Ya da iyilesme sürem çok mu uzar ? Murat hocam yardimci olursaniz sevinirim. Ameliyattan sonra bilgilendirecegim sizi
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2014 Saat 11:28
Burun ve bademcik ameliyati beni de düsündürüyor. Burun tikali, bogaz ameliyatli ; nefes alma nasil olacak, aksam nasil uyuyacagim , öksürük hapsurma olursa tehlikeli olmayacak mi gibi sorunlar var. Bir de bademcik kanarsa çok siddetli kaniyormus, acilen hastaneye gitmek gerekiyormus. O yüzden bence en mantikli is iki ameliyati bir arada olmamak. Ama doktor bu konuda ne düsünüyor bilmiyorum. Iki ameliyati bir arada yapariz demisti.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2014 Saat 22:37
hastaneye gittim doktor çok begenilen özel bir devlet hastanesinden büyük bir maasla özel bir hastaneye geçen babamin tanidigi bir doktor. Netten arastirabilirsiniz bilmiyorum reklam oluyormu ama Op.Dr.Erdinç AK diye birisi. Hastaneye gittigimde ameliyat randevu günü için gözünün içine bakarken doktor beni muayene etti ve ekranda büyüttü vs burnuma bakti burun etlerin büyük ama çok sorun olacak sekilde degil bunlar soorun yapmaz senin asil sorunun alerjik rinit dedi ve burun içindeki damlaciklari ve karsidan karsiya ip seklinde sulari gösterdi akiyor görüyorsun degil mi dedi. Evet görüyordum ama düsündügüm alerjik rinitti aklima gelen kesin çözümü olmadigiydi ki doktor daha önceden düzenli ilaç kullandin mi dedi evet 3-4 kez denedik ama olmadi geçmedi dedim doktor alerjik rinit geçmez, baskilanir dedi yani zamanla azaltabiliriz dedi bana Önce tek olarak DEPOMEDROL bir igne, sadece aksamlari yatmadan önce bir hap bunuda ismi LEVMONT 5/10 MG ve bir tane de günde ikiser sikimlik NASONEX AQUEOUS 140 DOZ nazal sprey verdi.Bunlari kullanacaksin ve bir ay sonra kontrole geleceksin duruma göre 2.asamaya geçecegiz dedi. Sizce bu ilaçlari düzenli kullandigim zaman görülür bir faydasi olur mu ? su an kullanirken burnumu açiyor hap ise gece çok rahatlatiyor ama tabi etkisi ne kadar sürer o belli degil. Daha önce basina böyle birsey gelen varmi acaba ? birde kesin çözüm yoktur degilmi biraz bilgi verirseniz sevinirim hayirli aksamlar
IP
esraguclu33
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı esraguclu33 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Temmuz-2015 Saat 10:51
ben de burun estetigi düsünüyordum

NOT: MESAJDAKI REKLAM SILINMISTIR

Düzenleyen aydinmur - 27-Temmuz-2015 Saat 12:18
IP
1zincirli_
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı 1zincirli_ Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Aralik-2015 Saat 14:34
Bende ilk burun estetigi yaptirmaya korkuyordum ve benim durumum çok farkliydi ben burnumdan nefes alamiyordum burun kemigim egriydi. FBM den destek aldim onlar tedavi sürecinde de bana yardimci oldular. Su an artik burnumdan rahatça nefes alabiliyorum ve 14 sene nasil çekmisim bu aciyi gerçekten kendime kötülük yapmisim dedim sonrasinda.

Fbm burun estetigi sayfasina bir bakin isterseniz :)
http://www.fbm.com.tr/burun-estetigi.html

Geçmis olsun.http://www.fbm.com.tr/burun-estetigi.html
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 162
Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2021 Saat 19:53
Aranizda Agiz ve burundan gelen koku icin burun deviyasion ve konka ameliyat olan oldumu? Ve ne sonuc aldiniz?
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 159
Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Eylül-2021 Saat 10:44
Ben oldum burun kokum gitti. Deviasyon ve konka ayrica sinüzit. Agiz kokum da yok suan antibiyotik bitince gelir mi bilmiyorum
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2021 Saat 20:29
Diloy ben senin önceki yazdiklarini okudum.sen 4 ameliyat olmussun.yani burun icin yapicak hepsini.sen bence kesin kurtuldun🙏🙏 bende bu günler deviyasion ve konka ameliyati olucam.ben bi ara cok agir grip olmustum ve cok kötü nezliydim yani burnum 1 hafta gibi komple kapaliydi hic bukadar olmamisti.artik ondan sonra bu koku olustunu düsünuyorum.aslinda tek agizkokum vardi ama 2 hafta önce sinus rinse kit kulaninca galiba cok cekip ve kafami asagi ve yukari dogru yaptimda basim cok kötü agrimaya baslamisti ve 1 gün o bas agrisi sürdü.ve ondan sonra burnumdanda koku gelmeye basladi.ben onu ana bagliyorim.ve sunuda söylim benim burnum hep tikaniktir biraz.ama burnum bi an komple acilinca mesela sicak banyo yaparsam ozaman agiz ve nefes kokum gidiyo.
IP
Efeefe
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Efeefe Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Eylül-2021 Saat 20:30
Diloy sen yemek yiyince koku artiyomuydu?
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2021 Saat 11:11
Orjinalini yazan: Efeefe

Diloy ben senin önceki yazdiklarini okudum.sen 4 ameliyat olmussun.yani burun icin yapicak hepsini.sen bence kesin kurtuldun🙏🙏 bende bu günler deviyasion ve konka ameliyati olucam.ben bi ara cok agir grip olmustum ve cok kötü nezliydim yani burnum 1 hafta gibi komple kapaliydi hic bukadar olmamisti.artik ondan sonra bu koku olustunu düsünuyorum.aslinda tek agizkokum vardi ama 2 hafta önce sinus rinse kit kulaninca galiba cok cekip ve kafami asagi ve yukari dogru yaptimda basim cok kötü agrimaya baslamisti ve 1 gün o bas agrisi sürdü.ve ondan sonra burnumdanda koku gelmeye basladi.ben onu ana bagliyorim.ve sunuda söylim benim burnum hep tikaniktir biraz.ama burnum bi an komple acilinca mesela sicak banyo yaparsam ozaman agiz ve nefes kokum gidiyo.

Kiti kullandin burnun tikali oldugu için mukuslar çikamayinca bakteriler iyice yayildi sanirim. Bende en son 3 haftalik grip yasadim asiri artti kokum. Umarim dedigin gibidir kesin kurtulmusumdur. Sabahlari bile o igrenç tatla uyanmiyorum artik. Burun ameliyatindan sonra gitti burundaki koku ve sabah kokusu. Flagyl sadece gün içindekini geçirmisti. Suan nefes aldigimda genzime kadar gidiyor hava. Sag taraf hava geçisi sola göre yüzde yüz degil ama düzelir zamanla dedi doktor. Bu aksam 8de flagyl bitiyor bakalim nolacak :(
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2021 Saat 11:12
Orjinalini yazan: Efeefe

Diloy sen yemek yiyince koku artiyomuydu?

Kesinlikle artiyordu agzimda igrenç tat ve agirlik oluyordu. Genzime yapisip igrenç bi koku ve tada dönüsüyordu sanki yediklerim.
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2021 Saat 13:24
Diloy burun ameliyatindan sonra sabah uyaninca ki o agiz kokun geçti dimi dogru mu anladim
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2021 Saat 15:32
Evet dogru. Flagyl gün içindeki agiz kokumu geçirmisti ama burun içindeki ve sabahki agiz kokum burun ve sinüzit ameliyatindan sonra geçti
IP
nicksizz4
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 363
Alıntı nicksizz4 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Eylül-2021 Saat 15:46
Sinüzit ameliyati nasil bir ameliyat çok zor diyorlar dogru mu
IP
Diloy
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Alıntı Diloy Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Eylül-2021 Saat 12:07
Sinüzit kolay bi ameliyat sadece tamponlarla bi kaç gün geçirmek zor. Bir de bademcik ameliyati olduysan ayni anda cinnet cinayet :(
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu