|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: ağız kokusu genetik olabilirmi? | |
Yazar | Mesaj |
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Konu: ağız kokusu genetik olabilirmi? Gönderim Zamanı: 08-Ocak-2014 Saat 23:00 |
benim anneminde ağzı kokuyor lakin babamda koku 0. bunun genetikle alakası varmı acaba. eğer çoçuğum olursa ağzı kokma ihtimali varsa. çoçuk yapmayı pek düşünmüyorum.
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 08:53 |
Hımm..
Bana böyle biri lazım. Sizde veya kardeşlerinizde idrar kokusu var mı? Sizde veya kardeşlerinizde doğduğunuzda idrar kokusu varmıymış? Antibiyotik alınca koku geçiyor mu? Lahana, ciğer, balık yeyince kokunuz şiddetlenip günlerce devam ediyor mu? -M |
|
nyse_o
Üye Kayıt Tarihi: 04-Haziran-2013 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 77 |
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 11:39 |
.flagly kullandığımda ağız kokum 1 tanesiyle 3-4 gün kayboluyor.
.antibitiyotik içtiğimdede azalma meydana geliyor. |
|
nyse_o
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 11:46 |
bende idrar kokusu yok. kardeşimdede yok
doğum sırasında annem olmadığını söyledi ama böyle birşey hatırlamıyorlar. ciğer balık her ne yersem yiyeyim ağız kokum aynı sadece soğan ve sarmısak turup yediğimde koku bütün gün gitmiyor. |
|
nyse_o
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 11:58 |
ve son olarak hocam pharmol zn kullanmaya başladım. herhelde şuana kadar ağızkokusunda en etkili ilacın bu olduğunu düşünüyorum. pharmol zn 1 dk ağızda beklettiğimde tükürük testi yaptığımda 15 dk sonraki oluşan kokuyla eşdeğer koku oluşuyo sonra tamamen geçip koku nerdeyse tamamen yok oluyor. gece yatarken kullandığımda sabaha karşı oluşan o koku nerdeyse yok oluyor. lakin özlem diye bir arkadaşımız kullandıktan sonra kokunun tamamen gitiigini sonra tekrar geldiğini söylediği için yorum yapmak şuanlık istememiştim. annem ile diş yapılarımız tamamen aynı dişlerimiz hemen çürüyordu. hatta küçüklüğümde hatırlıyorum dişlerimin bazıları kırılıyodu. benim ağzımda çok fazla dolgu var. yenilemek gerekiyo. annemin dişleri de hepsi yapma.
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 22:14 |
Bilemiyorum ama insaAllah degildir. Yoksa yarin birgun cocugum olursa paranoyak bir anne olurum sanirim benim yasadiklarimi yasamasin diye cok ustune duserim. Belki koku yoktur ama psikolojik olarak var zannederim ve heba ederim maazallah.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|