|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: hesap | |
Yazar | Mesaj |
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Konu: hesap Gönderim Zamanı: 09-Ocak-2014 Saat 21:28 |
murat hocam direkt size mesaj şeklinde soracaktım ama mesaj kutunuz dolu olduğu için gönderemedim bu yüzden yeni başlık açmak zorunda kaldım eski hesabım ''afaf'' ın ndn durduk yere silindiğini öğrenebilir miyim?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2014 Saat 12:16 |
Site yöneticisine ben rica ettim. O da 1200 den fazla hesabı sildi.
Silinenlerin hepsi "ghjgugy" veya hjklhj6k" gibi anlamsız isimlerdi. Çünkü buna benzer isimlerle birileri kayıt oluyor ya virüs veya reklam mesajjı yolluyordu. Günde 40 tan fazla reklam mesajı gelmeye başladı. Her gün yarım saat bu acayiip mesajları silmek için zaman harcamaya başladım. Anlamsız isimleri silmesini ben istedim. Üye olurken Türkçe bir kelime daha makul olur. Ancak mutlaka affa kullanacaksınız, şimdiden söyleyeyim: admin sizi her ay silecektir. Yeniden üye olmanız gerekebilir. Türkçe kullanın. -M |
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 10-Ocak-2014 Saat 12:36 |
tmm hocam teşekkürler büyük ihtimal bu da silinecek :)
bi dahakine anlamlı bi nick alırım |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|