|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Cepler ve koku | |
Yazar | Mesaj |
hakan34
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Temmuz-2013 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Konu: Cepler ve koku Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2013 Saat 05:52 |
Boğazda ve bademciklere oluşan cepler kokuya neden olabiliyormuş.Tedavisi var mıdır?Doktorunuz bundan bahsetti mi?Benim gibi bundan kaynaklandığını düşünen arkadaşların yorumlarını bekliyorum.
|
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 05-Aralık-2013 Saat 13:37 |
hakan 34 bu olasilik inan çooooooooook azdir ! oyle bir sey olsa yanina bes metre yaklasilmaz ayni evde odada durulmaz ! baryum likid içirilip tubedigestif scani cekilerek anlasilir ve tedavisi kesinlikle vardir!
|
|
helpme
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 11-Ocak-2014 Saat 17:24 |
bende bundan kaynaklandığını düşünüyorum.bu dediğiniz tahlil nerede yapılıyor bilen varmı?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|