|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Reflüye Zeytinyağlı Kudret narı | |
Yazar | Mesaj |
ölümcül
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 09-Eylül-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Konu: Reflüye Zeytinyağlı Kudret narı Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2013 Saat 15:26 |
Ağız kokusu reflü kaynaklı olduğunu düşünenler veya kokusunu nedenini bulamayanlar mutlaka denemeliler. Tadı çok acıdır. Fiyatı 10-15 lira arasında. Ayrıca bütün aktarlarda bulabilirsiniz. Sonuçta biçoğumuz gökçek iksiri adlı "sahte" ilaca! 200 300 lira saydı.
Bu ilacı kullandığınız an kokunuzda muhteşem bir azalma olacak. Ben ilk içtiğimde tamamen geçti sanmıştım. Sevinçten kafayı yiyecektim. . Burası çok önemli Mutlaka ve Mutlaka "ZEYTİNYAĞLI KUDRET NARI" alın diğerlerinin içinde şeker olduğu için ne kadar iyi geliyorsa o kadarda kötü geliyor. Acil şifalar |
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 19-Aralık-2013 Saat 23:43 |
Hakli olabilirsiniz cunku ben kudret narini denemistim hicbir ise yaramamisti. Ama macun seklinde satilanini almistim ise yaramadi deyip birakmistim. Belkide zeytinyagli olanini da denemeliydim ve denemeliyim.
|
|
-zombi-
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Şubat-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 06-Şubat-2014 Saat 19:42 |
Bende midemde ekşime vardı ara ara yediklerimden dolayı özellikle cips yeyince reflümü bilemedim ağız kokumda var Lokman Hekimden Ballı Kudret Narı aldım 5 gündür kullanıyorum ama etki yok ? Zeytinyağlı olsa etkisi olurmu ? Birde hocam kapsülmü yoksa macunmu? Onuda yazarsanız iyi olur ?
|
|
Olmasaydın Olmazdık Ya Resullullah ...
|
|
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Gönderim Zamanı: 11-Şubat-2014 Saat 23:49 |
ben de birkaç gündür kullanıyorum. çok çok bi etkisini göremedim. normal (yağsız) olanı daha iyi gibiydi.
bilemedim... |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|