Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: aile destegi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
anamuur
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Konu: aile destegi
    Gönderim Zamanı: 02-Mart-2014 Saat 12:47
merak ediyorum aranizda ailesinin destegini alanlar var mi yoksa herkes benim gibi tek basina mi mucadele ediyor. hani doktorlara kiziyoruz ya bence onlardan once bizimle ilgilenmeyen oz anne ve babamiza kizmaliyiz. tek basima yillardir mucadele etmeye calisiyorum suan 19 yasindayim allah askina benim en fazla elimden ne gelebilir ki yapabildigim tek sey cinkolu sakizlar pharmol zn ve oderol. tamam bunlar az da olsa etki ediyo allah razi olsun murat hocadan da boyle bir gargara cikarttigi icin ama tek basina mucadele edilecek birsey degil bizimki en cok bu canimi yakiyo ailemin benimle ilgilenmemesi ve doktor mudahelesi olmadan kudret nariyla sinus rinse kitle cozulecek bir problem degil bu simdi soruyorum size uzulmemek elde mi
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Mart-2014 Saat 16:23
Kardeşim, iki de bir ailem ağzın kokuyor diyor. Bende onlarla çok yakından konuşmamaya çalışıyorum. Ne desteği söyleyemiyorum bile. Onun yene deviasyon var deyip, nefes almak için ameliyat olmak istediğimi söylüyorum. Halbuki her şey ağız kokusunu geçirmek için. Doktorlar bile ilgilenmediğinden kendi yöntem ve çözümümü kendim belirleyip doktora deviasyon ameliyatı olmak istiyorum dedim. Çünkü ağız kokum var desem sallamayacak biliyorum. Onun için tek başımızayız. Allah Murat hocadan razı olsun bu platform da bizleri buluşturduğu için.
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mart-2014 Saat 17:33
aynen bende bademcik ameliyati oldugumda bogazim cok agriyo dedim aileme. benim sadece abim agzin kokuyo diyo onun disinda ben soyledim babama boyle bir sorunum var diye disini fircala naneli sakiz cigne gecer dedi hic sallamadi bile. dedigim gibi 19 yasimdayim tek basima bolum bolum gidemiyorum doktora kiziyolar artik surekli doktora gidiyosun diye boyle hic birsey yapmadanda durmak cok uzuyo beni
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu