|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 12-Mart-2014 Saat 20:09 |
murat hocam burun egriligi koku yapar mi ? suana kadar bademciklerimi aldirdim disciye gidip dis etlerimi tedavi ettirdim sekiz aydir alerji ilaci kullaniyorum bogazimda hic akinti yok suan bunlarin hepsinin faydasi oldu ama ona ragmen burnumdan ve agzimdan yogun sekilde diski kokusu geliyo. siteden bir arkadas sagolsun kudret narini onerdi gidip cayini aldim faydasi oldu biraz demekki benim sorunum mideyle ilgili cunku geriye baska birsey kalmiyo yada burnumdan rahat nefes alamiyorum ama bu koku yapar mi bilmiyorum bide hocam son olarak mideden kaynakliysa koku burundan cok yogun sekilde gelir mi koku bir odayi actigim an herkesin burnunu kapatmasina neden olacak kadr hizli yayilabilirmi?
|
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadasim aslinda çok önemli iki sey söylemissiniz, "hiç akinti yok" ve "diski gibi"
egrilik tarzi durumlarda mutlaka burun etleri kötü etkileniyor ve allerjik belirtiler basliyor. En tipik belirti akintidir. HIÇ YOK diyorsun eminmisin, eger öyleyse bu sikki ele. Bir de burunsal konular diski gibi kokmuyo pek.. yinede bir sinüs BT isteyebilsen hekimden, ne iyi olur.. Hem sinüslerine bakarlardi, hem de polip varmi diye... Mide endoskopisi yapildi mi hiç ? |
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
burun egriligi koku yapar.
kendi durumumdan biliyorum. kbb ciye görünün. ben ikinci kez burun ameliyati olmayi düsünüyorum. çünkü kemigi düzeltmediler.sadece yumusak dokuyu düzelttiler. |
|
![]() |
|
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
akinti yok denecek kadar azaldi cogu zaman olmuyo akintim. daha once endoskopi yapilmadi haftaya sinavim var ygsye girecem sinavdan sonra endoskopi yaptirmayi dusunuyorum ama onun oncesinde zeytinyagli kudret narini denemeyi dusunuyorum. kac defa kbb ye gittim ilac yazmak disinda birsey yapmiyolar soyleyince benden iyi mi bileceksin diye kiziyolar tabi bu dedigim devlet hastanesinde oluyo. ozele gitmeyi dusunuyorum dedigim gibi su sinav bi gecsin gidecem hepsine . en son gittgim doktora burnumdan rahat nefes alamadigimi soyledim bunlar alerjiden oluyo dedi ciddi anlamda rahat nefes alamiyorum cogu zaman agzimdan aldigimi farkettim belki de burun etlerim sismis olabilir yada geniz eti yuzunden olabilir bunlar da agiz kokusu icin bi neden tabi
|
|
![]() |
|
effect
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
![]() ![]() ![]() |
Ben birsey sormak istiyorum.
ikinci kez burun ameliyatinin riskleri nelerdir? burun yapisi bozulur mu? bu kez kemigi düzelttirmek istiyorum. doktorun ilk seferinde kemige dokunmamasi yüzünden yada bana sonuçlari tam aktarmamasi yüzünden (sorunun geri gelecegi burun etlerinin sisip yine yolu daraltacagi) ayni sorunla tekrar bas basa kaldim. simdi aileme ne deyipte ikinci defa ameliyat olacagimi kara kara düsünüyorum. lütfen fikir verin arkadaslar. |
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
ikinci kez hiçbirsey olmaz arkadasim, korkma... "gerek görüyorsa" doktorun, yapilabilir, burun yapin falan bozulmaz. Hatta düzelir. Deviasyon varsa düzeltilmelidir. Ama bu yastan sonra alerjin geçmeyebilir. Yani %100 iyilesecen diye bi kaide yok... Ameliyat için bi bahane bulursun yaa... Doktor öyle istiyor de. Nefes alamiyorum de. Astima çevirirmis falan de :P |
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
bir sey demek için çok erken ama geçen günlerde hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastanelerine gittim ve her iki hastanenin doktorlari ayni fikirdeydi. derdimi açikça anlattim. daha önce çektirdigim tomografiye baktilar ve kendileri de tekrar muayene attiler. doktorlar kikirdak dokuda egrilik var, kokun sebebi olabilir dediler. hacettepe çok uzak bir tarihe ameliyat randevusu verdigi için gazi tip' a gittim. gazi' de ne zaman olacagi simdilik belli degil. ayrintilari aktaracagim....
|
|
![]() |
|
sifa
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
![]() ![]() ![]() |
Hacettepede yada gazide gittiginiz doktorun ismi nedir??
|
|
![]() |
|
Helicobacter
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Subat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
![]() ![]() ![]() |
özellikle daha önceden belirledigim birine gitmedim, bana kim denk geldiyse onunla görüstüm. ilgili davrandilar ve dikkat ettiler. ilaç vs. yazip göndermediler. ameliyat sart dediler. ama hacettepe 5 ay sonrasina randevu verdi. gazi' nin tarihi simdilik belli degil.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
![]() ![]() ![]() |
ögleye dogru hacettepeden aradilar, ameliyat olmaktan vazgeçen bir hastadan dolayi pazartesi ameliyat olmak için gelebilir misiniz diye sordular. kabul ettim. hemen hastaneye gittim tahlil için kan verdim. anestezi uzmani tahlillere bakip onay verince sadece pazartesini beklemek kaldi. hadi insallah...
|
|
![]() |
|
effect
![]() ![]() ![]() |
Helicobakter dikkat et kemikte de egrilik varsa ameliyat ise yaramaz. sadece kikirdakta ise sorun o zaman baska.
|
|
![]() |
|
effect
![]() ![]() ![]() |
Telfast
destegin için tesekkürler, alerji olayini doktora sordum, çok çok az hastada bu sekilde alerji kaynakli koku olur dedi. Hiç ihtimal bile vermedi. ikinci ameliyati olmadan (ki suan bana çilginlik olarak görünüyor bu) tomografi sonuçlarimla Murat hocama görünecegim. Onun mutlaka fikrini almam gerek. |
|
![]() |
|
Helicobacter
![]() ![]() ![]() |
effect, hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastanelerine gittim, ondan önce de demetevler onkoloji ve Atatürk hastanelerine gitmistim. diger ufak devlet hastanelerini yazmiyorum bile. doktorlar kikirdak dokuda egrilik var dediler ve yarin saat 12 de ameliyata girecegim.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
![]() ![]() ![]() |
burnumdaki kikirdak düzeltildi ve burun etleri radyofrekans yöneti ile küçültüldü. ama sanki geçmis degil, hala agzimda kötü bir tat var gibi geliyor, sebebi konusunda herhangi bir açiklamasi olan var mi?
|
|
![]() |
|
Mehmet
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Kasim-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
![]() ![]() ![]() |
Arkadaslar bugün 3. gün xzyal midir nedir o ilaci kullaniyorum aksam yatmadan atiyorum bir adet. Su an da koku %85-90 oraninda geçmis durumda.
|
|
![]() |
|
Helicobacter
![]() ![]() ![]() |
ilacin tam adini biliyor musun? Bu tam olarac nedir? Pastil mi, sprey mi? Daha once burda adi gecti mi?
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |