|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: yemek | |
Yazar | Mesaj |
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Konu: yemek Gönderim Zamanı: 26-Mart-2014 Saat 09:20 |
hocam yemek yedikten 30-45 dk sonra bir başka ifadeyle yemekler sindirilmeye başladığı zmn burundan gelen koku tip3 müdür yoksa tip4 müdür?
bir de tip3 te kokunun burundan gelme ihtimali var mıdır? |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2014 Saat 21:05 |
sizi yanıltırım diye korkumdan cevap veremiyorum.
Cevap evet ama spesifik değil. Yani sadece ona bakarak karar verilmese iyi olur. -M |
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 26-Mart-2014 Saat 23:29 |
hocam brz daha detaylı yazsanız olmaz mı yanılmak şu an umrumda değil ztn defalarca yanılıyoruz benim için gerçekten önemli bir konu çünkü
sizin görüşlerinize ihtiyacım var |
|
bahi1143
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Mayıs-2018 Konum: Niğde Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-2018 Saat 09:25 |
Açken ağız kokumun çok azaldığını yemek yedikten sonra eski haline döndüğünü gözlemledim. Sorunum bağırsakta mı mide demi nasıl emin olabilirim arkadaşlar
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|