|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: kalıtsallık | |
Yazar | Mesaj |
pharmacy
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2013 Konum: Konya Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 25 |
Konu: kalıtsallık Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2014 Saat 18:38 |
hocam bugün belki de önemli olabileceğini düşündüğüm birşey öğrendim size danışmak istedim.hocam ben eczacılık okuyorum bugünkü derste şeker hastalarının nefesi aseton gibi kokar deyince hoca baya ilgimi çekti.bende ağız kokusu var,babamda ve kardeşimdede ağız kokusu var..ama babamın diğer kardeşlerinde(2 erkek 2 bayan)ağız kokusu yok yani kalıtsallık burda biraz aklımı karıştırıyordu çünkü tamam bana babamdan geçti diye düşünürsek babama nerden geliyor ve onun kardeşlerinde yok koku !!..dedem(babamın babası)ben küçük yaşlardeyken vefat etti ve şeker hastalığı vardı o nedenle ağız kokusu problemi olup olmadığını bilmiyorum ama büyük ihtimal vardı ki babama da dedemden geçmiş olmalı..yani belki önemsiz bir detay olabilir ama bunun bir önemi olabilir mi acaba ??
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 02-Nisan-2014 Saat 21:11 |
Ağız kokusu kalıtsal değildir.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|