Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: burun egriligi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
anamuur
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Konu: burun egriligi
    Gönderim Zamanı: 12-Mart-2014 Saat 20:09
murat hocam burun egriligi koku yapar mi ? suana kadar bademciklerimi aldirdim disciye gidip dis etlerimi tedavi ettirdim sekiz aydir alerji ilaci kullaniyorum bogazimda hic akinti yok suan bunlarin hepsinin faydasi oldu ama ona ragmen burnumdan ve agzimdan yogun sekilde diski kokusu geliyo. siteden bir arkadas sagolsun kudret narini onerdi gidip cayini aldim faydasi oldu biraz demekki benim sorunum mideyle ilgili cunku geriye baska birsey kalmiyo yada burnumdan rahat nefes alamiyorum ama bu koku yapar mi bilmiyorum bide hocam son olarak mideden kaynakliysa koku burundan cok yogun sekilde gelir mi koku bir odayi actigim an herkesin burnunu kapatmasina neden olacak kadr hizli yayilabilirmi?
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2014 Saat 00:25
Arkadaşım aslında çok önemli iki şey söylemişsiniz, "hiç akıntı yok" ve "dışkı gibi"

eğrilik tarzı durumlarda mutlaka burun etleri kötü etkileniyor ve allerjik belirtiler başlıyor. En tipik belirti akıntıdır. HİÇ YOK diyorsun eminmisin, eğer öyleyse bu şıkkı ele.
Bir de burunsal konular dışkı gibi kokmuyo pek.. yinede bir sinüs BT isteyebilsen hekimden, ne iyi olur.. Hem sinüslerine bakarlardı, hem de polip varmı diye...

Mide endoskopisi yapıldı mı hiç ?
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 14-Mart-2014 Saat 18:10
burun eğriliği koku yapar.
kendi durumumdan biliyorum. kbb ciye görünün.
ben ikinci kez burun ameliyatı olmayı düşünüyorum. çünkü kemiği düzeltmediler.sadece yumuşak dokuyu düzelttiler.
IP
anamuur
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 53
Alıntı anamuur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Mart-2014 Saat 09:31
akinti yok denecek kadar azaldi cogu zaman olmuyo akintim. daha once endoskopi yapilmadi haftaya sinavim var ygsye girecem sinavdan sonra endoskopi yaptirmayi dusunuyorum ama onun oncesinde zeytinyagli kudret narini denemeyi dusunuyorum. kac defa kbb ye gittim ilac yazmak disinda birsey yapmiyolar soyleyince benden iyi mi bileceksin diye kiziyolar tabi bu dedigim devlet hastanesinde oluyo. ozele gitmeyi dusunuyorum dedigim gibi su sinav bi gecsin gidecem hepsine . en son gittgim doktora burnumdan rahat nefes alamadigimi soyledim bunlar alerjiden oluyo dedi ciddi anlamda rahat nefes alamiyorum cogu zaman agzimdan aldigimi farkettim belki de burun etlerim sismis olabilir yada geniz eti yuzunden olabilir bunlar da agiz kokusu icin bi neden tabi
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2014 Saat 10:35
Ben birşey sormak istiyorum.

ikinci kez burun ameliyatının riskleri nelerdir?
burun yapısı bozulur mu? bu kez kemiği düzelttirmek istiyorum. doktorun ilk seferinde kemiğe dokunmaması yüzünden yada bana sonuçları tam aktarmaması yüzünden (sorunun geri geleceği burun etlerinin şişip yine yolu daraltacağı) aynı sorunla tekrar baş başa kaldım.

şimdi aileme ne deyipte ikinci defa ameliyat olacağımı kara kara düşünüyorum. lütfen fikir verin arkadaşlar.
IP
Josephine
Üye
Üye

Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2014 Saat 23:19
Orjinalini yazan: effect

Ben birşey sormak istiyorum.

ikinci kez burun ameliyatının riskleri nelerdir?
burun yapısı bozulur mu? bu kez kemiği düzelttirmek istiyorum. doktorun ilk seferinde kemiğe dokunmaması yüzünden yada bana sonuçları tam aktarmaması yüzünden (sorunun geri geleceği burun etlerinin şişip yine yolu daraltacağı) aynı sorunla tekrar baş başa kaldım.

şimdi aileme ne deyipte ikinci defa ameliyat olacağımı kara kara düşünüyorum. lütfen fikir verin arkadaşlar.

ikinci kez hiçbirşey olmaz arkadaşım, korkma... "gerek görüyorsa" doktorun, yapılabilir, burun yapın falan bozulmaz. Hatta düzelir. Deviasyon varsa düzeltilmelidir. Ama bu yaştan sonra alerjin geçmeyebilir. Yani %100 iyileşecen diye bi kaide yok...

Ameliyat için bi bahane bulursun yaa... Doktor öyle istiyor de. Nefes alamıyorum de. Astıma çevirirmiş falan de :P
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 123
Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mart-2014 Saat 08:50
bir şey demek için çok erken ama geçen günlerde hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastanelerine gittim ve her iki hastanenin doktorları aynı fikirdeydi. derdimi açıkça anlattım. daha önce çektirdiğim tomografiye baktılar ve kendileri de tekrar muayene attiler. doktorlar kıkırdak dokuda eğrilik var, kokun sebebi olabilir dediler. hacettepe çok uzak bir tarihe ameliyat randevusu verdiği için gazi tıp' a gittim. gazi' de ne zaman olacağı şimdilik belli değil. ayrıntıları aktaracağım....
IP
sifa
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2014 Saat 02:21
Hacettepede yada gazide gittiginiz doktorun ismi nedir??
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mart-2014 Saat 07:49
özellikle daha önceden belirlediğim birine gitmedim, bana kim denk geldiyse onunla görüştüm. ilgili davrandılar ve dikkat ettiler. ilaç vs. yazıp göndermediler. ameliyat şart dediler. ama hacettepe 5 ay sonrasına randevu verdi. gazi' nin tarihi şimdilik belli değil.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mart-2014 Saat 16:07
öğleye doğru hacettepeden aradılar, ameliyat olmaktan vazgeçen bir hastadan dolayı pazartesi ameliyat olmak için gelebilir misiniz diye sordular. kabul ettim. hemen hastaneye gittim tahlil için kan verdim. anestezi uzmanı tahlillere bakıp onay verince sadece pazartesini beklemek kaldı. hadi inşallah...
IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2014 Saat 11:55
Helicobakter dikkat et kemikte de eğrilik varsa ameliyat işe yaramaz. sadece kıkırdakta ise sorun o zaman başka.

IP
effect
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2014 Saat 12:01
Telfast

desteğin için teşekkürler, alerji olayını doktora sordum, çok çok az hastada bu şekilde alerji kaynaklı koku olur dedi. Hiç ihtimal bile vermedi.

ikinci ameliyatı olmadan (ki şuan bana çılgınlık olarak görünüyor bu) tomografi sonuçlarımla Murat hocama görüneceğim. Onun mutlaka fikrini almam gerek.

IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 23-Mart-2014 Saat 21:19
effect, hacettepe ve gazi üniversitelerinin hastanelerine gittim, ondan önce de demetevler onkoloji ve Atatürk hastanelerine gitmiştim. diğer ufak devlet hastanelerini yazmıyorum bile. doktorlar kıkırdak dokuda eğrilik var dediler ve yarın saat 12 de ameliyata gireceğim.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Nisan-2014 Saat 00:03
burnumdaki kıkırdak düzeltildi ve burun etleri radyofrekans yöneti ile küçültüldü. ama sanki geçmiş değil, hala ağzımda kötü bir tat var gibi geliyor, sebebi konusunda herhangi bir açıklaması olan var mı?
IP
Mehmet
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 388
Alıntı Mehmet Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Nisan-2014 Saat 09:10
Arkadaşlar bugün 3. gün xzyal mıdır nedir o ilacı kullanıyorum akşam yatmadan atıyorum bir adet. Şu an da koku %85-90 oranında geçmiş durumda.
IP
Helicobacter
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı Helicobacter Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 04-Nisan-2014 Saat 09:08
ilacin tam adini biliyor musun? Bu tam olarac nedir? Pastil mi, sprey mi? Daha once burda adi gecti mi?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu