|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: hormanal ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
Helicobacter
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 17-Şubat-2012 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 123 |
Konu: hormanal ağız kokusu Gönderim Zamanı: 20-Nisan-2014 Saat 22:40 |
çok uçuk bi fikir ama, ergenliğe girerken burundaki kemik gelişiminin tam olmaması veya kemiğin bu süreçte yamuk büyümesi daha büyük ihtimal. burunun yamuk olması genizakıntısına ve dolayısıyla kokuya sebep olabilmekte. yazdıklarım tamamen şahsi görüşümdür. daha doğru ve daha detaylı bilgi murat hocamdadır.
saygılar.. |
|
Kader
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 13:45 |
ilk bende sizin gibi düşündüm sonra doktora gittiğimde burnumla ilgili hiçbir sorun olmadığını öğrendim
|
|
Mehmet
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Kasım-2011 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 388 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 17:24 |
Evian antihistaminik alerji ilacı kullandın mı? Xzyal mıdır nedir onu kullanınca bütün problemlerim geçti benim.
|
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 22:29 |
"ozena" diye bir hastalık var, atrofik rinit. Yani kuru burun hastalığı. Kadınlarda bulüğ çağında ortaya çıkıyor. Burun içine yerleşen bir bakterisi var, klebsiealla ozena. Ağız kokusuna da neden oluyor. Genelde genetik. Yani aile boyu olabiliyor. Erkeklerde de olabiliyor. Sadece bilgi olsun diye yazdım. Benim hastalıgım da bulug çağında başladı. Burun kanamalarıyla. Ağız kokusu, allerjik rinitten sandılar ama değil. Sana şöyle bir öneri: Bir üniversite hastanesine git ve alerji testleri yaptır. Ayrıca bir KBB uzmanına git ve hem boğazına hem de burnuna kültür yapmalarını rica et. Bakalım üreyen bir bakteri çıkacak mı ? |
|
evian
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 27-Aralık-2011 Konum: Ağrı Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 220 |
Gönderim Zamanı: 23-Nisan-2014 Saat 23:10 |
alerji ilaclari kullandim aylarca ama bir faida etmedi ismini bilmiyorum turkiyedeki ilaclarla burdakiler ismi degiisiyor
|
|
Kader
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Ağustos-2013 Konum: Aksaray Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 26 |
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 08:52 |
ahh senindemi burun kanamalarıyla başladı benim hep burnum kanardı gerçektende durumlarımız aynı
|
|
Kader
Gönderim Zamanı: 24-Nisan-2014 Saat 08:53 |
ayrıca bende ara ara burun kokusuda oluyo bide bu çıktı başıma bu sene başladı
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2015 Saat 10:15 |
atrofik riniti (ozena) araştırıyorum. bende de burun kanamaları olurdu ama tek taraflı. ergenlikten önce aşırı yoğun burun kuruluğu ve çok fazla kabuklanma vardı. liseye kadar devam etti ama sonra seyri değişti sanırım. bizimkilerin memuriyeti nedeniyle doğumdan sonra küçük yaşlardan itibaren köylerde yaşamıştık. belki de oralarda oldu..
şuan hala tek taraflı kötü kokulu bir akıntı var ama iltihabik değil gibi. yıllarca gümüş suyu, sarmısak kürleri, vs uyguladım. bunlar belki hafifletti. şuan ozena teşhisi konulabileceğini sanmıyorum çünkü bugün nette bir sürü makale okudum, belirtilerde pürülan akıntılar vs var... ve paranazal bt sonuçları çok fena... ama benim ilk belirtilerim bu hastalıkla çok uyuşuyor. homeopatiden önce bir üni hastanesine gidip biraz da doktoru yanlış yönlendirip ozena belirtilerini sayacağım. yoksa durduk yere beni ciddiye almaz. bunun tespiti için burundan biyopsi bile gerekebiliyormuş. ve sadece araştırma hastanelerinde tespit edilebilir gibi duruyor. |
|
ncort
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 19-Nisan-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 162 |
Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2015 Saat 19:15 |
Antihistaminik olan Xyzal tehlikeli bir ilac mi? Doktorum bana antihistaminik verdi kullanmadim. Onun yerine Xyzal kullanayim diyorum?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2015 Saat 23:50 |
hocam zamninda bende arastirmistim daha cok nem olmadigi soguk kuru havada oluyordu bende bildigin kuru sumuk diyebiliriz burun icindeki duvarin seklini aliyordu seklini derken dumduz zaten degisik birsey... buda sanirim sprey kullandigimzdan oluyor uludag uni de arastirmistlardi orda okumustum.. nasil yapcaz blmiyorum bu arada foruma bayadir girmiyodum dis taslarimi temizlettim ve temizlettikten sonra sabah ve aksam kesin olarak fircaliyorum koku az gibi dis taslarinin etkisi azda olsa var bence... bide hijyenik tutyorum mesela ise gidiyorum sabahlarida fircaliyorum disimi insanlarla rahatca konusabiliyorum tabi gecede disimi fircaladigm icin de... paradontax i deneyin derim guzel dis macunu dis eti icin uretilmis |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|