Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: BreathRx ve TheraBreath diş macunu Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 15
Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Konu: BreathRx ve TheraBreath diş macunu
    Gönderim Zamanı: 05-Mayıs-2014 Saat 14:56
Arkadaşlar,
TheraBreath gargaradan memnun olduğumu sizlere anlatmıştım. Yalnız bu gargarayı artık göndermiyorlar.
Alternatif olarak BreathRx'ı denemek istedim, TheraBreath diş macunu ile sipariş ettim.
2 Mayıs'ta elime ulaştı, diş macunu ve gargaranın birlikte kullanılmasını tavsiye ederim.
IP
evian1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı evian1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-2014 Saat 02:42
affina siginarak sormak istiyorum pharmol zn den bir tek farkini soylermisin icerik olarak ? dis macunu ise kesinlikle ise yaramaz içindekileri okudun umarim ? eger sana iyi geliyorsa bos ver bunlari nane sekeri ile sakizi dene
IP
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-2014 Saat 13:10
evian hocam sen kimyager olmuşsun, ben içerikteki maddelerin hiçbiri ile ilgili tek kelime edemem... benim alanım bu değil, ben iktisatçıyım :) tek farkı ne dersen ? pharmol kullandıktan sonra tükrüğümdeki koku en küçük bir şekilde azalmazken, therabreath ve breathrx gargaralarını kullandıktan en az 8 saat süreyle tamamen yok oluyor. Ama sen kullanma, içeriğin ne farkı var ki :)
IP
evian1
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 7
Alıntı evian1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Mayıs-2014 Saat 15:51
bak guzel kardesim seninkisi algida yanilgi gargaran parhalmolle ayni zinc citrate li ve alcool free sugar free sekersiz ve alkolsuz ! dis macunda ise nane ruhu var nane ruhu avrupada eczanelerde antep fistigindan az buyuk flaconlarda satilir bir damla damlatinca bir metreden nane kokarsin içerigi ise nane alkoludur anlayacagin guzel kardesim maskeleme islemine kaptiriyosun kendini demek istedigim eger san o gargara ve dis macunu iyi geldiyse bak aktara git mantepoivré yani yabaninaneruhu yagi al yarim bardaga iliksuda damlat gargara yap iyice tukrugunu kokla sonra yaz bana evet haklisin bir kaç ay daha arastirma gelistirmelerime devam edersem profoser olacagim bu konuda doktorla konusurken benden cok sey biliyosun bunlari nerde ogrendin diyo komik demi malesef iste kader kismet bizede bu rencide edici ozur dustu kismete selametle ben senin icin soluyorum guzel kardesim istedigini yap içindekileri oku internete gir yaz içindekilerin icerigini gor sonra baska gargaralarla karsilastir sihirbazlik diye birsey gorursun yoksa ne muneccimiz nede prof
IP
kokuylasavasan
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı kokuylasavasan Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mayıs-2014 Saat 09:54
hocam emin ol ki bende senin gibi yaşadığı sıkıntının altında ezilmeye başlamış biriyim. bu yüzden çabalıyorum.
sana şunu söyleyeyim; pepsi ile cola'nın arasında dağlar kadar fark var :) üzerinde yazılanlara bakınca ikiside aynı... sen henüz test etmeden, sadece teoride; benim 10 yıllır denediğim tüm koku maskeleme tekniklerinden elde edemediğim sonuca ulaştığım çok basit bir gargara ve diş macunu tavsiyem üzerinde bu yönde görüş bildirerek; hiç farkına varmadan bu sıkıntıyı çeken diğer arkadaşlarımızın rahatlama imkanlarını ellerinden alıyorsun. bence bu çok bencilce, zira inat ettiğin husus; sahip olduğun bilgiye güvenin...
tekrar söylüyorum, yurtdışından getirttiğim bu ilaçların diğer arkadaşlar için lojistiğini sağlamıyorum. internetten yada mağazadan satmıyorum. kendim üretmiyorum. pazarlamıyorum. bir lira dahi kazancım yok! tek kazancım gündelik yaşamları normale dönmeye başlayacak arkadaşlarımın mutluluğu ve duaları olabilir.
algıda yanılgı diyorsun, tedavi değil maskeleme diyorsun eyvallah. ama minimum 8 saat süren maskeleme. ayrıca halitosis testi ölçümü ortada... benimle birlikte yanılan bir ölçüm cihazıda var ortada.
ayrıca yabani nane ruhu diyorsun, oksijenli su kullanıp 10 dk. süreliğine anerob bakterileri temizleyip kokudan arınabiliyorsun. ama 8 saat değil.
günde 8 saat ağız kokusu çekmemek veya hafifletmek tedavi midir ? tansiyon hapı, tuzsuz yaşam tedavi ise, evet.
sevgiler.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu