|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 07-Mayis-2014 Saat 10:31 |
Merhaba dilimi sabah friçalamama ragmen aksama kadar geçen sürede tekrar sarimsi pas olusuyor ve dil kökünde sarimsi pasi kasik vasitasiyla kazidigim zaman amonyak kokusuna benzer bir koku olusuyor her defasinda dil kökünü kazidigimda agizimin içinde hissettigim amonyaga benzetebilecegim bir koku hangi organim bunu yapiyor bilmiyorum önerisi olan var mi?
|
|
![]() |
|
Pelin
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 07-Mayis-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
![]() ![]() ![]() |
Ayni sorun bende de var buradan murat hocama da sormak istiyorum dil pasi agiz ici kaynakli bi sorundan dolayi olusur mu hocam
|
|
![]() |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
![]() ![]() ![]() |
arkadaslar maalesef bende uzun bir süredir bu sorundan sikayetçiyim. daha önce de demistim bademcik ameliyati ile deviason ameliyati oldum diye. suan bende agiz kokusuna neden olabilecek herhangi bir sorun kaldigini sanmiyorum. allah sükür mide,bagirsak,reflü,karaciger vs. gibi herhangi bir saglik sorunum yok.
son olarak bu dil pasi sorunuyla ugrasiyorum ve maalesef basit önlemler disinda kalici birsey bulamadim. gün içinde düzenli bir sekilde dis firçalamam, ardindan dil yüzeyini temiz bir sekilde firçaladiktan sonra beni bir süre idare ediyor. tabi her disari çiktigimda phormal zn yi kullanmam da etkili oluyor. sunu da merak ediyorum; agiz kokusu olan veya oldugunu düsünenlerde dil pasi var midir ? yada söyle diyebiliriz ; agiz kokusu olupta dil pasi olmayan var midir? gerçekten bunu çok merak ediyorum. çünkü sunu diyebilirim ki agiz kokusunun son asamasi dil pasidir. bilmiyorum ne kadar dogru olabilir bu. dil pasina ise birçok hastalik sebep olabiliyor. sindirim bozukluklari, sinüzit, üst solunum rahatsizlari, mide ve bagirsak rahatsizliklari,vitamin eksikligi,hormon bozukluklari ve daha sayamadigim birçok rahatsizlik neden olabiliyor. asagida verecegim linkte dil pasiyla ilgili güzel bilgiler verilmis. inceleyebilirsiniz.. http://blog.milliyet.com.tr/agzinizi-acin--dilinizi-cikarin--aaa-deyin/Blog/?BlogNo=54439 |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
![]() |
|
hakan44
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 20-Ocak-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 30 |
![]() ![]() ![]() |
![]() resimde görüldügü üzere tipta dilin arka kismina posterior diyorlar o kisma dogru giderek artan sari kirli pas tabakasi nedeni olarak genizden akan akinti oldugunu yabanci forumlarda söyleyen var, reflü sebebi ile dil tabakasi olabilecegini söyleyenler var henüz net bir tedavi sekli yok sanirim çözüm üretemiyoruz bir türlü.. saygilar .. |
|
![]() |
|
nicksizz4
Kidemli Üye ![]() Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
![]() ![]() ![]() |
Dilimin üzerinde, özellikle arka kisimda eksimsi bir koku ve kötü bir tat var. Parmagimi sürüp kokladigimda sanki eksimis gibi keskin bir koku var. Sebebi nedir çözümü nedir fikri olan var mi
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |