|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
01adanali
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 29-Nisan-2013 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 54 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2014 Saat 15:43 |
Arkadaslar 17 yasindayim , ergenlik çaginin en hareketli zamanlarini yasiyorum.Ergenlige ilk girdigim zamanlarda 15 yaslarinda felan agiz kokusu problemi ile karsilastim.Intertten sürekli arastirdim,bütün doktorlara göründüm.Biçak altina yattim gel gör ki o su 5-6 ay öncesine kadar bu sorunlar devam etti.Sonra bir seyler kesfettim dogru nefes alma-verme teknikleri.Hepiniz de eminim ustasinizdir bu iste ama bu nefes alma-verme teknikleri benim sorunumu çözdü.5-6 aydir konustugum hiç kimse ne burnunu kapadi ne baska tarafa bakti.Arkadaslar benim sorunumun psikolojik oldugu kanisina vardim.Artik pes edecektim.Agiz kokusu beni yenecekti.Hiç bir seyi kafama takmama karari aldim ve hiç umursamadim.O aralar herkesin yüzüne burnuna konustum çogu burnunu kapadi ya da baska bir seyler yapti ama ben hiç üstünde durmadim.Bir gün çaktirmadan yanimdaki sira arkadasimin bir kaç kere yüzüne hem hohladim,hem öksürdüm,hem hapsurdum ve hiç tepki vermedigini farkettim.Normal de o arkadasimi kokudan rahatsiz olanlardan biri gibi görüyordum.Hohlamama yada öksürmeme tepki vermedigi dikkatimi çekti ve o gün bu gündür kokuyla yakindan uzaktan alakam yok.Kendinize birini seçin.Anneniz,abiniz,babaniz yada bir arkadasiniz yüzüne günde 1 2 kere hohlayin çaktirmadan öksürün nefesi disari atarak bir gözlemleyin.Tepki almazsaniz bu agiz kokusu probleminizi benim gibi konusurken dogru nefes verme taktigiyle atlatirsiniz ve bir zamandan sonra psikolojiniz yerine gelir.Taktige gerek bile kalmaz.Insallah hepinize yardimci olmusumdur.
Bu arada tekrar ayni psikolojiye kapilmamak için girmeme karari almistim bu siteye,ama bunu kendime borç bildim gerek Murat hocam gerek de sizler çok yardimci oldunuz,çok sey kattiniz bana.Kendime borç bildim.Umarim bu isin üstesinden gelirsiniz arkadaslar |
|
![]() |
|
Josephine
Üye ![]() Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
![]() ![]() ![]() |
arkadasim üzülerek katilamayacagim. fiziksel bir problem, böyle bir teknikle geçmez. belki de psikolojikti, sen de hiç yoktu. "adrenalin"in çok önemi var, stres altinda koku artabilir. Takmamayi ögrendiysen, ondan geçmistir. Yada bir sey sana iyi geldi veya bir sekilde sözkonusu enfeksiyonun geçti, sen teknikten saniyorsun.
Bir sekilde oksijen almiyor muyuz sonuçta?? |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |