Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Ben iyileştim Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
01adanalı
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 54
Alıntı 01adanalı Cevaplabullet Konu: Ben iyileştim
    Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2014 Saat 15:43
Arkadaşlar 17 yaşındayım , ergenlik çağının en hareketli zamanlarını yaşıyorum.Ergenlige ilk girdiğim zamanlarda 15 yaşlarında felan ağız kokusu problemi ile karşılaştım.İntertten sürekli araştırdım,bütün doktorlara göründüm.Bıçak altına yattım gel gör ki o şu 5-6 ay öncesine kadar bu sorunlar devam etti.Sonra bir şeyler keşfettim doğru nefes alma-verme teknikleri.Hepiniz de eminim ustasınızdır bu işte ama bu nefes alma-verme teknikleri benim sorunumu çözdü.5-6 aydır konuştuğum hiç kimse ne burnunu kapadı ne başka tarafa baktı.Arkadaşlar benim sorunumun psikolojik olduğu kanısına vardım.Artık pes edecektim.Agız kokusu beni yenecekti.Hiç bir şeyi kafama takmama kararı aldım ve hiç umursamadım.O aralar herkesin yüzüne burnuna konuştum çoğu burnunu kapadı ya da başka bir şeyler yaptı ama ben hiç üstünde durmadım.Bir gün çaktırmadan yanımdaki sıra arkadaşımın bir kaç kere yüzüne hem hohladım,hem öksürdüm,hem hapşurdum ve hiç tepki vermediğini farkettim.Normal de o arkadaşımı kokudan rahatsız olanlardan biri gibi görüyordum.Hohlamama yada öksürmeme tepki vermediği dikkatimi çekti ve o gün bu gündür kokuyla yakından uzaktan alakam yok.Kendinize birini seçin.Anneniz,abiniz,babanız yada bir arkadaşınız yüzüne günde 1 2 kere hohlayın çaktırmadan öksürün nefesi dışarı atarak bir gözlemleyin.Tepki almazsanız bu agiz kokusu probleminizi benım gibi konuşurken doğru nefes verme taktiğiyle atlatırsınız ve bir zamandan sonra psikolojiniz yerine gelir.Taktiğe gerek bile kalmaz.İnşallah hepinize yardımcı olmuşumdur.

Bu arada tekrar aynı psikolojiye kapılmamak için girmeme kararı almıştım bu siteye,ama bunu kendime borç bildim gerek Murat hocam gerek de sizler çok yardımcı oldunuz,çok şey kattınız bana.Kendime borç bildim.Umarım bu işin üstesinden gelirsiniz arkadaşlar
IP
Josephine
Üye
Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 72
Alıntı Josephine Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2014 Saat 22:05
arkadasım üzülerek katılamayacagım. fiziksel bir problem, böyle bir teknikle geçmez. belki de psikolojikti, sen de hiç yoktu. "adrenalin"in çok önemi var, stres altında koku artabilir. Takmamayı öğrendiysen, ondan geçmiştir. Yada bir şey sana iyi geldi veya bir şekilde sözkonusu enfeksiyonun geçti, sen teknikten sanıyorsun.

Bir şekilde oksijen almıyor muyuz sonuçta??
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu