|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: burun kuruluğu | |
Yazar | Mesaj |
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Konu: burun kuruluğu Gönderim Zamanı: 12-Mayıs-2014 Saat 23:30 |
burun kuruluğu çeken arkadaşlar için bir tavsiyem var her gün sabah ve yatmadan önce burnunuza 1 er damla damlatacağınız tatlı badem yağı burun kuruluğunu önlüyo
burda da düzenli kullanımda tedavi yerine geçebileceği söylenmiş http://www.hastaliktedavi.net/bademin-faydalari-nelerdir.html ben 1 haftadır fln kullanıyorum işe yarıyor gerçekten ağız kokusuyla ne alaka diceksiniz şöyle diyim ben burnumun kuru olduğu zamanlar kokunun daha yoğun geldiğini hissediyorum |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2014 Saat 08:07 |
Hımmm...
Fikir verdiniz. |
|
evian1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Şubat-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 13-Mayıs-2014 Saat 13:27 |
banada bugun mangenez ve gumus colloidalli sprey verdiler ! birde elctro silver colloidal surup ! bende propolis yagi kullaniyordum burna oda guzel kurulugu onluyo
|
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 14-Mayıs-2014 Saat 23:21 |
bademyağı vitamin yönünden çok zengin malum, ondan dolayı olabilir. İçeriğinde saf A, D ve E vitamini olan birtakım burun damlaları/spreyleri var, bunlar burun kuruluguna iyi geliyor, bir dönem kullanmıştım.
@evian, senin problemlerin geçmedi mi hala :( burnunda bir dizi operasyon oldu demiştin, geçmemesine çok üzüldüm. |
|
evian1
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 07-Şubat-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 7 |
Gönderim Zamanı: 15-Mayıs-2014 Saat 20:30 |
sagol gardas @telfast ne yapsama olmuyor bademsikleri aldirttim dort gomuk çektirdim sinusleri actirdim vejetasyonlari kazittim deviasyon yollarini actirdim rinoskopiler fibroskopiler yaptirdim onlarca test kilolarca ilaç tinlamiyor simdi tip4 e yogunlasiyorum hepsini elemine ettim bu kaldi haziranin 4 unde akcigerciden rdv aldim akciger bronslarima fibriskopi istiycem rontgen irm ne olursa artik
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2014 Saat 02:36 |
Benimde burnum surekli nemli. Surekli burun akintim var. Seffad su gibi. Aslinda daha cok temizlik yapmis olmasi lazim. Ama koku hep ayni siddette tabi. Bir de ben cidden burnumun kurumasini istiyorum artik. Bunun icin ne yapabilirim?? Belki benimde cozumum burun akintisini durdurmaktir. Ha bu arada alerji ilaclarinin hicbiri bir ise yaramadi en ufak bir degisim dahi olmadi. Spreyler zaten yaramadi. Brlki onerisi olan vardir bu duruma..
|
|
effect
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 02-Eylül-2012 Konum: Denizli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 299 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2014 Saat 19:44 |
afaff harikasın cok tesekkürler. Bende ise yaradı. Ben aslında devamlı tuzlu su ile temizliyordum ama tuzlu su zaten kuru olan burun florasını iyice kuruttugu icin koku azalmak yerine daha da siddetleniyordu (nerdeyse).. birkac gündür tatlı bademyağı ve corekotu yagı damlatıyorum cok iyi geldi. Kuru mukozayı akıskan hale getirdiği için ödem olusma durumu da azaldı. ben ameliyatım esnasında da yaralar icin yag kullanmıstım. nasıl aklıma gelmedi hayret. dolayısıyla burnumda mikrobik bir durumdan cok kuruluk ve ödem sorunu var. tuzlu su o yüzden bende ise yaramıyor olabilir. burun mukozasının kurulugu ciddi bir sorun , ne dilediğinize dikkat edin. bu arada benim dilimdeki florada bozulmus sanırım. cünkü pharmol kullandıgımda cok ciddi bir fayda görüyorum. dilimi yıllarca diş fırçasıyla ve macunla hunharca fırçaladığım için fiziksel yapısına ve mukozasına zarar verdiğimi düşünüyorum. bunu nasıl düzeltebilirim fikri olan var mı? pharmol kullanmadığım günler dilimde koku olustugunu hissediyorum. pharmol o kadar hayati bir önemde ki benim için sürekli kullanmaktan korkuyorum etkisi geçer diye:)) 2-3 güne bir kullanıyorum. Murat Hocam tekrar binlerce kez teşekkürler. Hiç bir ürün bu kadar uzun süre etkisini gösteremezdi. |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2014 Saat 06:32 |
Estagfurlah, ben bir şey yapmadım. Firmaya teşekkür edin.
Çözüm ilaç olmasa ne yapardık. Hiç bir firma ilaç üretmek istemiyor. Yurt dışından ithal etmek istiyor. Eğer Çözüm ilaç kapanır veya PharmoL'u bırakırsa o zaman zor olur. -M |
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2014 Saat 15:29 |
rica ederim effect işe yaradığına sevindim :)
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|