|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: jinemed | |
Yazar | Mesaj |
mahmut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mayıs-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Konu: jinemed Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2014 Saat 20:10 |
arkadaşlar beşiktaşta jinemed diye bi hastane var.kbb diş hekimi ve mide doktoru birlikte çalışıyomuş.uğrayan oldu mu?
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 21-Mayıs-2014 Saat 21:48 |
İnternetten görmüştüm. Özel kurumlarla anlaşmaları var. Özel sigortası olmayanlara pahalıya patlayabilir. Bir de operasyon falan gerekirse fiyat iyice artar. Tabii, sorunu öğrendikten sonra ameliyatı devlet hastanelerinde de olabilirsiniz.
Giden bir arkadaş fiyat konusunda bilgi verirse kesin bir bilgi elde edebiliriz. Telefonla sorulursa ön muayene fiyatı da öğrenilebilir. İşin ironik yanı, burada gastro uzmanları gastrit, gastrodudenit ağız kokusu yapmaz derken , orada ağız kokusu bölümünü açan bir dahiliyeci... http://www.agizkokusutedavisi.com/ |
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 22-Mayıs-2014 Saat 22:07 |
halitozis kliniği mi ?
|
|
mahmut
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 21-Mayıs-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 23-Mayıs-2014 Saat 19:07 |
hastane galiba
|
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 24-Mayıs-2014 Saat 13:02 |
Evet ben gittim arkadaslar ve tekrar gitmeyi dusunuyorum bugune kadar gittigim hastanelerden en cok ilgileneni o hastaneydi ve tabiki doktorlarda..Direk halimetreyle olcum yapiyorlar sonra dis hekimine ardindan kbb uzmanina yonelndirip guzel bir muayene ediyoar film cektiriyorlar.Ama aklinizda olsun her filme ayri para aliyorlar muayne ucreti yanlis hatirlamiyorsam ya 270 ya da 300 du mutlaka gidin derim en kisa zamanda ben tekrar gidecegim
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 29-Mayıs-2014 Saat 14:20 |
gizemmmm,jinemed ile ilgili birkaç sorum olacak.
gittiğinde ilk hangi doktorla görüşüyorsun, halimetre ölçümünü hangi doktor yapıyor ? Sana nasıl bir teşhis koydular ? Toplamda kaç lira ödedin ? |
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2014 Saat 10:42 |
Merhaba serdar ölcumu genel cerrah serday aksoy yapti.Yuksek bir deger cikti daha sonra dis hekimine yonlendirdi dislerimden film cektiler 1 hafta dis eti iltihabi tedavisi gordum deger 370 iken 320 ye dustu sonra kbb a yonlendirdiler bademciklerimin çürumus oldugunu soyledi izmite gelip deviasyon ve bademcik ameliyati oldum koku yine gecmedi Simdi yenidn gidecegim istanbula.Ucret konusuna gelirsek 270 yada 300 tam hatirlamiyorum muayene ucreti verdim.Sonra her film icin ayri para aliyorlar cunku filmler hastane disinda baska bir hastanede cekiliyor.O yuzden oraya gitmeden once bir devlet hastanesinde cigerlerinizden,sinus icin yuzunuzden , disinizden film cektirmenizi oneririm.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 02-Haziran-2014 Saat 20:04 |
Sağ ol gizemmm . Filmler pahalı olmaz da işin içine endoskopi falan girerse fiyat yükselir. Özel bir hastanede Sgk lı olmama rağmen endoskopu için 300 tl ödedim.
Tahminimce , buraya il dışından gideceklerin en az 600 tlyi gözden çıkarmaları lazım. Yol parası, belki otel parası da olacak. Endoskopi, kolonoskopi vs kapsamlı işlemler olmazsa fiyat azalır. |
|
gizemmmm
Gönderim Zamanı: 03-Haziran-2014 Saat 16:20 |
aynen fazlasıyla para almıslardı ama endoskopıyı orda cektırmedım fılme falan para aldılar.
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 06-Haziran-2014 Saat 14:31 |
Gizemmmm, ciğer filmi demişsin. Akciğer filmi mi ? Ona da Serdar Aksoy mu bakıyor ?
|
|
gizemmmm
Gönderim Zamanı: 07-Haziran-2014 Saat 15:37 |
Akciger filmiydi sanirim tam hatirlamiyorum.Ama dedigim gibi ak ciger filmini ayri bir hastanede, kbb icin ayri bir hastaneye gonderdiler onlarin hastane kontrol ediyor o sanirim.
|
|
Josephine
Üye Kayıt Tarihi: 30-Temmuz-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 72 |
Gönderim Zamanı: 04-Eylül-2014 Saat 21:56 |
yakında giden var mı ? ben gitmeyi düşünüyorum da bu hafta.
|
|
benneyapayım
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 22-Ekim-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 12 |
Gönderim Zamanı: 25-Ocak-2015 Saat 08:32 |
Merhaba ben gittim, yaşadıklarımı surgeteam ağız kokusu tedavi merkezi başlığında bulabilirsin.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|