|
|
Ben iyileştim | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim |
Konu: Ben iyilestim. | |
Yazar | Mesaj |
isenbik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Haziran-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
Konu: Ben iyilestim. Gönderim Zamanı: 27-Haziran-2014 Saat 17:41 |
Arkadaslar ben once agizdaki curukleri gidersim bademciklerimi aldirdim fakat agiz kokum hala devam ediyordu. Dahiliciye gittim ve bana gunde 3 hap ekspaz40mg, sabah ac karna pantpas 40mg, acken allegra 180 mg, ve bir de medigard multivitamin verdi tok karina. Ve 3 gun icinde agiz kokum normal insanlarinkine dondu, artik o igrenc dilimden baslayip mideme kadar olan koku yok.
Ben su kaniya vardim, siddetli agiz kokulari kesinlikle mideyle alakali, bu haplari denemekten zarar gorulmez, bence siz de sansinizi deneyin 3,4 gun icinde neticeyi alacaksiniz zaten. |
|
anamuur
Üye Kayıt Tarihi: 22-Kasım-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
Gönderim Zamanı: 28-Haziran-2014 Saat 22:34 |
doktora agız kokusu sorununun oldugunu mu soyledın
|
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 03-Temmuz-2014 Saat 15:30 |
Peki koku burnunfan geliyormuydu ve gastrit ulser teshisi konuldu mu?
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|