|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Bir Fikrim Var | |
Yazar | Mesaj |
azizler07
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 08-Haziran-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 10 |
Konu: Bir Fikrim Var Gönderim Zamanı: 03-Temmuz-2014 Saat 20:24 |
Merhaba arkadaşlar.İçiniz de düzünelerce anvai ilaç denediği halde ağız veya vücut kokusu benzeri rahatsızlığına çözüm bulamamış ben dahil kişiler var.Belki bir çoğunuz bunlarla uğraşmaktan sıkıldı ve artık pes etme noktasına geldi.Size bir arkadaşımın önerdiği bi fikri söyliyeceğim.Onca doktora gittiği halde deva bulamamış arkadaşların ilgisini çekiceğini düşündüm.Televziyonda izlediğimiz doktorum adlı programındaki hekimlere muayene olmak veya kimliğimiz ifşa edilmeyecek şekilde konuk hastalar olmak.Ne kadar çok kişi başvuruda bulunursak o kadar bize ilgi gösterceklerini düşünüyorum.Bu tür hastalıkları çeken kişi sayısı azınlıkta olduğu için tıpda da ilgi görmediğini düşünüyorum.Çünkü hastalığımızın yüzlerce sebebi var.Bence ordaki doktorlarlar işini iyi yapan çok hırslı kişiler.Belki de bizim için bir çözüm olurlar.Bir düşünün derim.Yorumlarınızı bekliyorum.
|
|
gizemmmm
Üye Kayıt Tarihi: 10-Kasım-2013 Konum: İzmir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 52 |
Gönderim Zamanı: 04-Temmuz-2014 Saat 09:47 |
Bence cok mantikli bir cozum fikri.Ama kimse bir yorum dahi yapmamis.Goruyoruz ki hergun doktor doktor gezmekle ilac kullanmakla bir cozum bulamiyoruz.Eger doktor Aytuğ'a ulasabilirsek(cogunluk sekilde hareket edersek) bir cozum uretecegine eminim.Burda bahsettigimiz sey illa canli yayina cikmak degil.Hepimiz canli yayina cikacagiz diye birsey yok.Lutfen sizde burda fikirlerinizi dile getirin ve o yolda ilerleyelim..
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|