|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
özlemm
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 23-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 1 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 23-Temmuz-2014 Saat 13:07 |
Ben dis ipi kullanmaya basladiktan kötü kokunun sadece sag azi dis aralarindan geldigini farkettim, doktora bunu belirrtitgimde sadece dis tasi temizligi yapti ve hiçbir sonuç alamadim
|
|
![]() |
|
Fresh
Yeni Üye ![]() Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
![]() ![]() ![]() |
bendede benze bir problem vardi, dis ipi ile temizlik yaptigimda sag ve sol büyük azu dislerimin arasindan her seferinde ayni kötü koku geliyordu, özel doktora gittim durumu anlattim dis tasidir dedi ve o bölgeler olmak üzere bütün agizi detayli sekilde temizledi, o günden beri neredeyse 2 yil geçti dis ipinde bir daha o kötü kokuyu almadim ama koku sadece oradan kaynaklanmadigi için devam etti.
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |