Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: sorunumu buldum Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Sayfa   2 Sonraki >>
Yazar Mesaj
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 34
Alıntı doksaniki Cevaplabullet Konu: sorunumu buldum
    Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2013 Saat 01:09
Arkadaslar benim KBB disinda baska hiçbir rahatsizligim yok(mide, karaciger vs)Doktor burunda kemik egrili var ve burun etleri(konkalar) çok sismis dedi. Sorundan tamamen kurtulmus bir arkadasla maillesirken bana aynada isik tutup bak burnunun üst tarafindaki etler mi sismis dedi. Bakinca farkettim üst taraf sismis ama alt tarafta öyle birsey yok. Ben sadece burnumun alt tarafini kullanarak nefes aliyorum. Her nefes sinüsleri dolasip temizlemeden direk cigere gidiyor. Nidazol gibi oksijensiz ortamda yasayan bakterileri öldüren ilaçlar kokuyu tamamen kesiyordu, digerleri etkilemiyordu. Bu da o bölgeye oksijen gitmediginin kaniti.

4 gün once burun etlerimi frekans dalgalariyla yaktirdim. Nefes alma seklim tamamen degisti, koku yüzde elli azaldi. Ve bakin arkadaslar su çok ilginç ben koku basladigindan beri (9 yildir) hiç grip olmuyorum hiç bir solunum yolu hastaligi bulasmiyor herkes de sasiriyordu. 2 gün once bogazim öyle acidi öyle hasta oldum ki tamamen nefesin bogazima gitmesiyle oldu. Koku tamamen kaybolmadi ama en azindan sorunu buldum. Kemik egriligi ameliyatini yaptirirsam çok etkili olacagini düsünüyorum ama asla cesaret edemiyorum.. Bende koku nidazol kullandigim zamanlardaki kadar asla olmasa da yüzde elli azaldi.1 kisi bile benim sayemde biraz da olsa iyilessin istiyorum. Allah hepimize sifa versin.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 93
Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mayis-2013 Saat 18:03
abi yemin ediyorum adina çok sevindim ayni zamanda kendi adimada bende yakinda bir zamanda konka ve geniz eti ameliyati olucam umarim sorunumuz bu kadar basittir enimki geçmezse bile sana tekrar geçmis olsun diyorum. Burun egriligi bende var ama sanirim yasim 17 oldugu için doktor egrilik ameliyati yapicaz falan demedi sadece konka ve geniz eti dedi umarim benimde geçer tekrar geçmis olsun
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayis-2013 Saat 11:35
Ben hiç sevinmedim malesef :( çünkü burun etleri alerjiden dolayi sürekli sisiyor (6 ayda) hiç bir zaman tamamen kurtulamiyorsun. Geniz akintisi koyu bir sekilde devam ediyor. Bu akinti da pis kokuyor. Sorunu buldum ama çözümü bulamiyorum.
Konka ameliyati eski yöntemle yapiliyor ve çok aci veriyor bazi hastanelerde, ben radio frekanslariyla yaktirdim yaptiracaksan kesinlikle öyle yaptir.
IP
MMMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 20
Alıntı MMMM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mayis-2013 Saat 17:08
Senin sorunun bende de var. Acaba kokunun sebebi bu mu? Simdi aynayi alip baktim burnuma evet etler sismis. Kemik egrili bende de var. Ayrica dilinin arkasi da beyaz mi? Güzel oksijen alamazsan dilinde tabaka çikiyor diye duymustum. Eger öyle ise sorunumuz ayni gözüküyor. Çünkü benim agiz kokumda listerine kullansam %70-80 geçiyor. Yani içerden bir koku yok problem agiz da. O agizdaki problemide burun sebep oluyor galiba.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Mayis-2013 Saat 22:29
MMM bendede beyaz pas var
doksaniki abi yaktirirsak bir daha büyümüyormu ? benim orta konkalarda büyüme var sanirim birde anlamadigim konkalari aldirdiktan sonra geniz akintisi geçiyor daha sonra büyüdükçe geniz akintisi artiyormu diyorsun yanlis anlamadiysam
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Mayis-2013 Saat 22:12
Dilimde beyaz tabaka olusuyor evet, kesinlikle burundan dolayi. Çünkü bazen burnumun kenarlari da bu sekilde kokuyor, mukus da. Konkalarin geniz akintisiyla iliskisini tam olarak bilmiyorum ama bu geniz akintisi bir türlü geçmiyor. Bendeki sorunlarin aynisi sizde de varsa sorunumuz ayni demektir.
Alerji, deviasyon, konkalarin sismesi, geniz akintisi.
Ayni zamanda da burnum kupkuru sizde de bunlar var mi?

En sonunda bu hastaliktan tamamen kurtulmus bir kardesimiz sayesinde nedenine ulastim ama yüzdeyüz çözemiyorum malesef. Deviasyon ameliyati olmayi da göze alamiyorum...
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2013 Saat 09:52
Alerji için kan aldilar alerji degerleri normal çikti benim alerjim yok fakat deviasyon,konka büyümesi,geniz akintisi kesinlikle var, bence deviasyon ameliyati olmalisiniz en azindan denersiniz beni büyük ihtimal yapmayacaklar yasim tutmadigi için ama sansimi deniycem. Nedeni burunmus yanlis anlamadiysam burundaki tek sorunda deviasyon oldugu için tek çare ameliyat gibi gözüküyor yanilmiyorsam. Ne yapalim yardimci olun lütfen
IP
MMMM
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı MMMM Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2013 Saat 15:18
Benim de burnum nasil kokuyorsa dilimin arkasi öyle kokuyor. Dilimin arkasinda da beyaz tabaka var. Dilimi agzima normal bir sekilde oturttum ve agzimi açtim. Bogaz tarafina bakan yerlerde var bu beyazlik. Yani dilimin önünde beyazlik yok ama arka taraflar beyaz. Geniz akintisi zaten var. Burnumdan da adam gibi nefes alamiyorum malesef. Sorun burundan kaynaklaniyor. Ilginç gerçekten. Ama sorunu bilmek güzel yine de.
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2013 Saat 16:26
9 sene sonra sorunu ögrendim en azindan diyorum. Deviasyon ameliyati olmayacagim malesef ne zamanim ne de o aciya tahammülüm var. MMMM seninle sorunumuz ayni, dogru nefes alamadigimiz için sinüslerimiz temizlenmiyor ve burdaki sümük de kokuyor. Geniz akintisiyla arkadan akinca agzimizi da kokutuyor. Iste bunun çaresi var mi hiç bilmiyorum.
IP
ormes
Üye
Üye
Simge

Alıntı ormes Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2013 Saat 00:36
insallah teshis koydugumuz,düsündügümüz gibidir birde aydin hocam yorum yapsa aydinlanmis oluruz
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Mayis-2013 Saat 08:36
Orjinalini yazan: ormes

insallah teshis koydugumuz,düsündügümüz gibidir birde aydin hocam yorum yapsa aydinlanmis oluruz

Tamam arkadaslar. Sizin burada bilmenizde fayda olacagini düsündügüm her seyi bir yerde topladim ve buna devam ediyorum.

Bunlarla bir web sayfasi hazirliyorum. Kalici bir sekilde titiz ve temiz bir üslup ile belgelere dayanarak güzel bir web sayfasi yaziyorum. Ilk hamle "hangi hastaliklar agiz kokusu yapar?" basliginda olacak insallah.

Böylece üfürükçülerin, hurafecilerin (halitomafia) kucagina itilmemis olacaksiniz.

-M
IP
king
Üye
Üye

Gönderilenler: 47
Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Temmuz-2013 Saat 23:22
kemik egriligi ve geniz eti ameliyati oldum sirf bu rahatsizligim yüzünden fakat ilk 1-2 ay iyiydi sonra hiç bir faydasini göremedim arkadaslar yine geceleri burnum tikanmaya basladi
IP
compor
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 44
Alıntı compor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2013 Saat 00:30
Ameliyati kime oldunuz? Eger burun tikanikligiyla ilgili sorunlariniz devam ediyorsa doktorunuza danisin.
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 220
Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2013 Saat 01:19
polip olabilir rinoskopi yaptir
IP
king
Üye
Üye

Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2013 Saat 18:47
3 farkli kbb doktoruna daha gittim ameliyatin çok basarili oldugunu baska bir sey yapilmasina gerek olmadigini söylediler ama dedigim gibi hala geceleri burun tikanikligi yasiyorum gündüzleride çok rahat nefes alamiyorum
IP
ornitop
Üye
Üye

Gönderilenler: 80
Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2013 Saat 03:12
Orjinalini yazan: aydinmur

Orjinalini yazan: ormes

Tamam arkadaslar. Sizin burada bilmenizde fayda olacagini düsündügüm her seyi bir yerde topladim ve buna devam ediyorum.

Bunlarla bir web sayfasi hazirliyorum. Kalici bir sekilde titiz ve temiz bir üslup ile belgelere dayanarak güzel bir web sayfasi yaziyorum. Ilk hamle "hangi hastaliklar agiz kokusu yapar?" basliginda olacak insallah.

Böylece üfürükçülerin, hurafecilerin (halitomafia) kucagina itilmemis olacaksiniz.

-M

hocam site nezaman hazir olur? :)
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2013 Saat 07:17
Orjinalini yazan: ornitop

hocam site nezaman hazir olur? :)

Ben o sayfayi yazip koydum yayinlamaya basladim.

Tip 1 den baslayip Tip 4 koku yapan çesitli hastaliklarin isimleri ve koku yapmaya megil olusturan bazi özel durumlari (adet hali, protein kapsülü vcs..) liste halinde yazdim yanlarina açiklamalarini yazdim.

Yurdun bazi köselerinden telefonlar gelmeye basladi. Listede yer alan hastaliklara yakin olan bir hastaligi bulunup bulunmadigini nasil anlayacagini soruyorlar. Listedeki hastaliklarin hepsini tespit edebilecek bir teshis yöntemi var mi diye soruyorlar. Bende o hastaliklardan 2 tanesi var koku yapmiyor neden acaba diye telefon veya eposta ile soruyorlar.

cevaplamaktan yorulmuyorum ama hiç kimseye faydam dokunmuyor tam tersine zarar veriyorum.

Anladim ki, ben insanlara yardimci olmak yerine insanlari panige kaptiriyorum. Milleti Tip5 hastasi yaptigimi fark ettim. Doktor market pazari olusturdugumu fark ettim. Benim liste yüzünden millet kolonoskopi olmus. Amacina hizmet etmedigini fark ettim. "olabilir" dedigim bütün hastaliklar için muayene olmaya kalkmislar. 130 dan fazla hastalik ve bir o kadar özel durum var hangi birisini muayene olacaklar ki?

Sayfayi sildim. Simdi ingilizce olarak yurt disinda yayinlamak üzere genisletip yabanci dile çeviriyorum.

Durum budur.

Selam
-M

IP
ornitop
Üye
Üye

Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2013 Saat 12:50
Neden ingilizce ? Sonucta onu da birisi alip turkceye cevirecek. Insan cok ozel bir hastaliginin oldugunu dusunuyor care bulamadikca...
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2013 Saat 14:26
king kardes !
kemik egriligi ve geniz eti ameliyati oldum yazmissin kaç yasindasinki sen ?? yetiskinlerde geniz eti olmazki !!!!
IP
evian
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı evian Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2013 Saat 14:38
bende onbes gun once rinoskopi yapti doktor burnuma dedim sanki sol narinde bir sey var beni cok rahatsiz edio !!! bakti hemen dedi sol maximiller enfecte olmus birde polip varmis kucuk alin dedim hayir gerek yok dedi ! on gunluk eurosol tedavisi verdi bole birr makinaya ilaclari karistirip maske yardimiyla buhar yapip ondakika sabah on dakika gece solumak icin iki degisik anti biyotikte verdi sekiz gun kullanmam icin dilimdeki pas tamamen yok oldu pempe normal durumuna geldi geniz akintisindada cok buyuk bir azalma oldu ilk baslarda ama iki gundur geri basladi kokuda gitmisti bana gore ama bilmiyorum balki buhari soluyunca koku duyularimda bir korlesmede olmus olabilir neticede sinuzitiniz var dedi çarsamba gunu sinus scaneri cekicekler tekrardan agimda devamli bir bronsit olunca olusan mukosumsu bir tat var birde devamli balgam geliyor tum gun boyunca kahverengi lekeler var bole igrenc sabahlarida bogazim ve genzim yaniyor sanki nezle gripmisim soguk alginliginda olan semtom gibi ilk bogaz temizliginde balgam yesilimsi !! içmedigim ilaç birakmadilar bes sene oldu uç ameliayt oldum cm ilerleme yok agi bakimim super geniz sorununa care bulamiorum ydislerim bembeyaz inci bile sari kalir yaninda bilmiorum çok biktim
IP
ornitop
Üye
Üye

Alıntı ornitop Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2013 Saat 02:24
aydin hocam hazirlamis oldugunuz bilgilere ulasmam mumkun degil mi? en azindan yabanci sitenin adini verseniz.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Temmuz-2013 Saat 17:00
Bu bilgiler normal bir insani hasta eder.

Sikayetinin hangi hastaliklarin uzantisi olabilecegini siralayan bir liste, sizler gibi (çogu) dikkatli ve bilinçli bir hasta kitlesinin eline geçerse girdap gibi içine çeker ve listedeki bütün hastaliklar için teker teker test yaptirmaya kalkabilirsiniz. Birileri çikip umutlarinizi ticari olarak kullanmak isteyebilir. Halitomafiaya yardim etmis olurum. Bunu istemem. Zaten bu egilimi gördügüm için yazimi siteden kaldirdim.

Ingiltere'de bir dis hekimi ile birlikte üzerinde revizyonlar yapiyoruz. Liste seklinde degil, iddiasiz genel bir bakis (review) formatina getirdik. Bir tip dergisinde yayinlamak için çalisiyorum.

Yayinlan(irsa)diginda buradan haber verir (yayin evi izin veriyorsa) kopyasini sizlere yollarim. Kisa dönemde bir beklenti içerisinde olmayin, aylar alabilir.
-M
IP
doksaniki
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı doksaniki Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Temmuz-2013 Saat 18:18
king burun ameliyati oldum demissin 1-2 ay boyunca koku geçti mi? ben konkalari yaktirinca da aynisi oldu 1-2 ay koku azaldi sonra geri geldi. Ben de deviasyon ameliyati yaptirmayi düsünüyorum ama emin olamiyorum. Simdiki halinle ameliyat olmadan önceki halini kiyaslayinca hiç bir fark yok mu? Yardim edersen sevinirim.
IP
king
Üye
Üye

Alıntı king Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Temmuz-2013 Saat 00:27
Orjinalini yazan: evian

king kardes !
kemik egriligi ve geniz eti ameliyati oldum yazmissin kaç yasindasinki sen ?? yetiskinlerde geniz eti olmazki !!!!

yanlis ifade etmis olabilirim hocam kusura bakma burun eti oluyor galiba demek istedigim:) diger arkadasin sorusu için, ameliyattan sonra kokuda hafifleme oldu geçmedi tam olarak
IP
xdemirleydi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı xdemirleydi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 18:54
evt ben 17 yasimda oldum orta konka hava dolu demisdi bayitmadan yapti cidden titredim sabaha kadar korkudan insallah geri dönmem ameliyat ii olmustur diye neyse tekrarlama ihtimali cok yüksek demisdi ve su an kokuda alamiyorum ii nefesde alamiyorum ve burnumdanda koku gelmeye basladi ve su cinar agaci yokmu özellikle onun yanindan gecerken cok pis kokular aliyorum alerjen madde omudur nedir anlamadim burnumu kapatmadan gecemiyorum agacin yanindan ameliyattan beri böyle dikkat edin bir iki doktora gidin olmadan önce
IP
xdemirleydi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 15
Alıntı xdemirleydi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Temmuz-2013 Saat 18:57
evet yabanci ülkelerde bu tip bi sorun varmi acabaarasdirma yapan varmi? çözümleri ne acaba?
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 299
Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2013 Saat 17:32
Arkdaslar ben de konka deviasyon ameliyati oldum. sorunum baya hafifledi ama yine de ciddi durum. çok alenen hissediyorum bende. simdiye dek 2.ser kez endoskopi (hp negatif), 2 kez üre nefes (hp negatif), 24 saat ph asit testi yaptirdim, hepsinde reflü yada h.bakteriye rastlanmadi. kbb ci inatla mide doktoruna gönderiyor. mide doktoru asit önleyici verdi. bende hafif reflü var ama sorunun bu olmadigini bir türlü anlatamiyorum. reflüden kaynakli bir koku varsa zaten kendim de resmen uzmani oldugum için direk hissediyorum.

Burnumda geniz akintisi vs bisey yok. sinüzlerin tertemiz diyorlar. sadece tek bakip görebildikleri alerji!! alerji nedir niye olusur koku yapar mi bunlarin hiç birine cevap yok. hepsi anlasmis gibi antihistaminik yazip gönderiyor. bir keresinde ignesini de yaptilar. ama ise yaramiyor iste. bu dedigim dr larin hepsi özel hastane doktoru.

burnumda bogazima dogru aci ve koku içeren bir sizinti var.tek tarafli bir sizinti. diger burun deligini (saglikli olan) kapatip nefes aldigimda çok daha bariz hissediyorum.

önceleri kokuyu sürekli bogazimda ve agzimda hissettigim için günde 7-8 kere dislerimi-dilimi firçaliyordum koku 20 dk içinde tekrar basliyordu. bunu anlayabilmem 6-7 yil sürdü. sonunda zavalli dislerimle ugrasmayi ve dilimi kanatircasina firçalamayi kestim.

alerji ile ilgili tek tespit edebildigim sey burnumun gittikçe kurumasi hiç akmamasi, genzimin kuru olmasi, sogan yedigimde burnumun bir nebze nemlenmesi ve kokuda hafifleme (tabi sogan kokusunu saymazsak.)
saglikcakla..
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Agustos-2013 Saat 17:41
Bu arada antibiyotik kullandigim dönem (özellikle ameliyat sonrasi üst solunum yollari için verilen augmentin di galiba) koku sifirdi. öylesine acili kabus gibi bir burun ameliyati sonrasinda kurtuldum diye sevinirken birkaç ay içinde koku yeniden eski halini aldi.
isyerinde sinüzitten gözleri sisen, mide-bagirsak hastaliklari bir düzine olan, çok sagliksiz sihhatsiz insanlarin bu sorunu olmazken benim hiç bir sorunum yokken bu sorunun olmasi çok saçma geliyor bazen.
IP
Gemi
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 35
Alıntı Gemi Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 05-Agustos-2013 Saat 16:19
Hayallerimi yikiyorsun Effect. aynen benim de ne midemde ne sinuslerimde bir problem var. Ama hala kokunun kaynagi bulunamadi
IP
effect
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı effect Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 28-Agustos-2013 Saat 18:41
Gemi, kimbilir senin sorunun kaynagi mide yada sniüzittir. Herkeste ayni tezahür etmiyor ki hiçbirsey. Üstelik sorunu bilmete ise yaramiyor çünkü doktor sorunu göremiyor!
IP
chemistry
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 6
Alıntı chemistry Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 26-Temmuz-2014 Saat 14:06
Orjinalini yazan: effect

Bu arada antibiyotik kullandigim dönem (özellikle ameliyat sonrasi üst solunum yollari için verilen augmentin di galiba) koku sifirdi. öylesine acili kabus gibi bir burun ameliyati sonrasinda kurtuldum diye sevinirken birkaç ay içinde koku yeniden eski halini aldi.
isyerinde sinüzitten gözleri sisen, mide-bagirsak hastaliklari bir düzine olan, çok sagliksiz sihhatsiz insanlarin bu sorunu olmazken benim hiç bir sorunum yokken bu sorunun olmasi çok saçma geliyor bazen.

hocam bu ne ya boyle sizin yasadiklarinizin aynsiini ben yasamisim... sanirim sizle ozelden mesajlastik degil mi?

hocam septum deviasyonu ameliyati oldum 2. 3. ve 4ncu hafta superdi hayat kalitem artmisti ve agzimda koku 0 di resmen

1 ay sonra tikandi ve koku olmaya basladi.. acaba antibiyotik kullandik onun sayesinde mi koku olmadi? babam doktor degil ama sinuslerin dolmustur ondandir diyor aferin ilacini iccem 1-2 gun icinde bakalim nolcak
IP
gepupagep
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı gepupagep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2014 Saat 18:26

Katilim: Jul 2014 
Rep Puani: 0 
Uyari Seviyesi: 0%

RE: Bademcik tasi 

Merhaba,
Öncelikle ayagina gitmis olmamiza ragmen derdimizle ilgilenmeyip basindan savan doktorlarin yani sira bu kadar uzaktan bile ilgilenebilip faydali bilgilerini bizimle paylastiginiz için size çok tesekkür ederim. agiz kokusu sorunu utangaçliktan dolayi cogu insanin gercek ortaminda bahsedemedigi bir durum. Bu yuzden kimin boyle bir sorunu var ya da kim iyilesmis nasil iyilesmis gercek hayatta bu orneklere sikca rastlayamiyoruz.Yani sanki kimsede böyle bir sikinti yokmusta sadece bende varmis gibi hissediyorum. Eminim bu durumdan sikayetci olan cogu insanda benim gibi hissediyordur. Kisaca böyle bir yalnizlik içinde bize umut olmaniz gercekten en ihtiyacimiz olan sey bu yuzden tekrar tesekkür ederim. Ben bu sorunu 5 yildir çekiyorum ve nereden kaynaklandigini gerçekten bulamiyorum ama sikayetci oldugum ve bu sorunlardan dolayi kaynaklanabilecek durumlari söyle toparladim
1. 3 yil önce yaptirdigim endoskopiyle 1 mm boyutunda 
ülser çikmisti. Mide yanmasi sikayetiyle gitmistim. O zamanlar çok fazlaydi. Simdi çok olmasada yine mide yanmalarim devam ediyor. Yedigim çogu sey yapabiliyor bu yanmayi. Bu yanma sanki midemden yukari dogru çikiyor. Sürekli acikma hissi oluyor ve aç olmasam bile midemden gün içinde sesler geliyor surekli gegirme istegi oluyor hafifte siskinligim oluyor tam olarak midemin sorunun ne oldugunu anlayamiyorum hocam ama bunun agiz kokusu yapabilecegini dusunuyorum. 
2.Bogazimda sanki balgam var ama ne kadar yutkunsamda orda gitmiyor. Tukurmeye çalissamda gitmiyor hatta yapiskan bir tükürük geliyor. Ve agzimda gerçekten çok kötü bir tat var dislerimi firçalamadigimda bu tat ciddi manada midemi bulandiriyor. Dislerimi fircaladiktan yarim saat sonra bu kotu tat tekrar geliyor. Bu tada ne sebep olabilir hocam sanki bu tat gitse agiz kokumun buyuk bir kismida gidecekmis gibi geliyor.
3. Yaklasik 2 yil once egilmis bi konumda ayakkabilarimi baglarken agzima pirinc tanesi gibi beyaz bir sey gelmisti ama ondan sonra hic gelmedi burda okudugum kadariyla bademcik tasida agiz kokusunda buyuk bir etken. Acaba bende de olabilir mi? Olsaydi tasin surekli olarak gelmesi mi gerekirdi cunku o gunden sonra daha hic gelmedi. Ayrica dislerimde bir problem yok dilimi firçaliyorum ve dis ipi kullaniyorum. Tedavimde nasil bir yol izlemeliyim hocam sikintinin kaynagi sizce nedir cevabiniz için simdiden tesekkurler

IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 03-Agustos-2014 Saat 20:39
Orjinalini yazan: gepupagep

Tedavimde nasil bir yol izlemeliyim hocam sikintinin kaynagi sizce nedir cevabiniz için simdiden tesekkurler

Bilmiyorum.
Emin olun böyle bir seye karar vermek veya tedaviniz için yönlendirme yapmak mümkün olmayabilir.
-M
IP
denizedogru
Üye
Üye

Gönderilenler: 74
Alıntı denizedogru Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2017 Saat 16:53
Arkadaslar ilk mesajlarda alerjiden bahsetmissiniz alerji haplari ve spreyleri bende de ise yaramiyor. Asi tedavisine baslayacagim umarim sorun çözülür size de yardimci olmus olurum.
IP
sertokus
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 1
Alıntı sertokus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Subat-2018 Saat 01:27
Orjinalini yazan: doksaniki

Arkadaslar benim KBB disinda baska hiçbir rahatsizligim yok(mide, karaciger vs)Doktor burunda kemik egrili var ve burun etleri(konkalar) çok sismis dedi. Sorundan tamamen kurtulmus bir arkadasla maillesirken bana aynada isik tutup bak burnunun üst tarafindaki etler mi sismis dedi. Bakinca farkettim üst taraf sismis ama alt tarafta öyle birsey yok. Ben sadece burnumun alt tarafini kullanarak nefes aliyorum. Her nefes sinüsleri dolasip temizlemeden direk cigere gidiyor. Nidazol gibi oksijensiz ortamda yasayan bakterileri öldüren ilaçlar kokuyu tamamen kesiyordu, digerleri etkilemiyordu. Bu da o bölgeye oksijen gitmediginin kaniti.

4 gün once burun etlerimi frekans dalgalariyla yaktirdim. Nefes alma seklim tamamen degisti, koku yüzde elli azaldi. Ve bakin arkadaslar su çok ilginç ben koku basladigindan beri (9 yildir) hiç grip olmuyorum hiç bir solunum yolu hastaligi bulasmiyor herkes de sasiriyordu. 2 gün once bogazim öyle acidi öyle hasta oldum ki tamamen nefesin bogazima gitmesiyle oldu. Koku tamamen kaybolmadi ama en azindan sorunu buldum. Kemik egriligi ameliyatini yaptirirsam çok etkili olacagini düsünüyorum ama asla cesaret edemiyorum.. Bende koku nidazol kullandigim zamanlardaki kadar asla olmasa da yüzde elli azaldi.1 kisi bile benim sayemde biraz da olsa iyilessin istiyorum. Allah hepimize sifa versin.

Merhaba. Umarim mesajimi okursun. 7 yil oldu. Bende seninl ayni sorunu yasiyor olabilirim. Benim sadece sol burnum tikali ve burun etlerim ise normalden asiri sisiyormus. Ayni zamanda burun egriligi mevcut. ben de propoils kullanarak biraz sikintiyi geçici olarak assamda asla %100 sonuca ulasmadim. Bende uzun zamandir grip olmadim. Ama ben agiz kokusunu bademcik tasi problemine bagliyordum. Ama bademcik tasim çok az. Sadece 1 -2 tane birsey.

Burun ameliyati oldunuz mu onu merak ettim.
Bademcik tasi hariç sorunlarimiz çok benzer sanki
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 525
Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Subat-2018 Saat 14:10
Murat hocam size bi soru sormak istiyorum ben burun egriligi hafif vardi ameliyat olarak kurtuldum tamamen açik fakat buna ragmen nefes almakta güçlük çekiyorum burnumdan yani ilk 1 2 hafta süperdi çünkü evde bi hijyen vardi toz yok denecek kadar azdi , yani tozun burnu tikamaya ve hatta koku ve hava aldirmiyacak kadar zorluyacak gücü varmidir?
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Subat-2018 Saat 08:26
Sikayetleriniz, Hava trafigini bozan bir seyler bulundugunu isaret ediyor

Yolunda gitmeyen bi rsey olabilir çekincesi ile paranasal sinüs bilgisayarli tomografisi çektirmenizde fayda olabilir.

Bir kbb hekimindenendoskop ile içeri bakmasini da isteyebilirsiniz.

-M

IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2018 Saat 19:15
Tesekkür ederim bir sorum daha var hocam , dis eti çekilmesi ile agiz kokusu arasinda baglanti varmidir bu önemsenmelimidir? yoksa dis eti çekilmesi farkli bir alanda farkli bir hastalikmidir
sabaha kadar bos konusarak kabullenilmektense mezara kadar konusulmayanlari düsünerek dislanmayi yeglerim..      
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Subat-2018 Saat 19:52
Dis eti çekilmesi degil, dis eti çekilmesine neden olan bakteri plagi agiz kokusuna sebep olabilir.

Üstelik disi saran çevre dokuda harabiyet ilerledikçe agiz kokusunun azaliyor olmasi bir garip durumdur
-M
IP
bazenhissediyor
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bazenhissediyor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Subat-2018 Saat 08:50
Orjinalini yazan: aydinmur

Dis eti çekilmesi degil, dis eti çekilmesine neden olan bakteri plagi agiz kokusuna sebep olabilir.

Üstelik disi saran çevre dokuda harabiyet ilerledikçe agiz kokusunun azaliyor olmasi bir garip durumdur
-M

dis etlerindeki problemler agiz kokusunu azaltiyormu? benmi yanlis anladim hocam tesekkür ederim yanitlariniz için ,

Hocam sürekli düsünüyorum acaba neremde hangi organimda neremde ne bozukluk var bu kokunun sebebi ne sürekli düsünüyorum ama akil sir mantik çözüm sonuç elde edemiyorum çaresizce düsünüyorum buda beni yipratiyor yoruldum hocam :'(
IP
Sayfa   2 Sonraki >>
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu