Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Agiz Kokusu Hastanesi Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
HKLP
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 9
Alıntı HKLP Cevaplabullet Konu: Agiz Kokusu Hastanesi
    Gönderim Zamanı: 07-Agustos-2014 Saat 22:04
evet hanimlar beyler. birisi uzman bi kadroyla büyüksehirlerin birinde bu hastaneyi kurabilirse kaldiracagi parayi düsünebiliyomusunuz? ilk önce reklam vereceksin heryere agiz kokusu ayip degil bir hastaliktir diyeceksin. sonra gelsin paralar :D
IP
gepupagep
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 20
Alıntı gepupagep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2014 Saat 22:33
ahahah :D biz mi girsek bu ise
IP
Fresh
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı Fresh Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Agustos-2014 Saat 22:48
açacaksin hastaneyi açmasinada, gelsin paralar yerine gelsin hayati alt üst olan, toplumdan soyutlanan, zavalli, aciz, umutsuz insanlar diyeceksin... sonrasinda ALLAH bu isi yapana zaten güzel kazançlar nasib eder orasini düsünmeye dahi gerek yok...
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2014 Saat 12:50
bunu ilerde düsünmüyor degilim:)) yalnz baya sermaye lazim. sonuçta birçok bölüm ayni çati altnda toplanacak.. bu da öyle basit seyler degil ne yazik ki.
ancak mantiklca reklami yapildi mi degil Türkiye'de bütün dünyadan yogun ilgi görecektik.
birde sadece agiz kokusu sorunu yasayanlardan ayri olarak eminim bu sorunu yasamayan insanlar da ragbet edecektir. off ulan of!
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Agustos-2014 Saat 12:52
yalnz bu benim için sadece bir hayal.. :)
IP
gepupagep
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı gepupagep Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2014 Saat 01:23
Of ya sadece bunun icin kurulmus bir hastane cidden cok guzel olurdu hicbir doktor geçistiremezdi :( ne zaman kurtulabilecegiz bu dertten suraya karamsar seyler yazmadigim gunlerin hayalini kuruyorum resmen
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2014 Saat 08:59
2012 yilinda Saglik müdürlügüne agiz kokusu hastahanesi veya agiz kokusu klinigi ismi altinda bir saglik merkezi kurmak için müracaat ettim.

Dis hekimi, biyolog, laboratuar, kbb, gastro, psikiyatrist istihdam edecegimi beyan edip izin istedim.

Belirli konseptler ve belirli formatlar içerisinde bir hastahane açilabilecegi. Agiz kokusu hastahanesinin bir örnegi bulunmadigi, ve yasal olarak böyle bir saglik merkezi basligi yer almadigi sebebi ile izin alamadim.

Yasal olmadigi için kuramadim.
Temenni ve beklentilerinizi düsük tutun diye size anlatmis oldum

-M
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2014 Saat 09:08
Yurt disinda agiz kokusu üzerine çalisan hekimleri bir araya toplayan kurumlar ve birlikler mevcuttur. Dünya üzerinde agiz kokusu ile ilgilenen kim varsa hepimiz oraya üyeyiz ve yillik bir veya bir kaç yüz dolar para ödüyoruz.

Örnegin: International Society Breath odor Research (ISBOR), veya International Association for Breath Research (IABR)

Neden -Türk Agiz kokusu birligi- kurmayalim?
Ben onlara üye olacagima onlar gelip bana üye olsunlar dedim.
------
Agiz kokusu hakkinda meslektaslarimi bilgilendirmek, agiz kokusuna ilgi her branstan duyan meslektaslarimi bir araya getirmek, aralarinda haberlesme, vaka paylasma, soru sorma, bilgi verme/alma, ve tedavi gelistirme, klinik ve laboratuar deneylerini birlikte yapabilme, dergi yayinlamak, birlikte hasta muayene etmek gibi amaçlar için bir birlik kurayim dedim.

Ismini Türk agiz kokusu birligi koymak istedim. TAB kelimesi kisaltmasini kullandim. Amblem bile hazirladim. internette eposta grubu bile kurdum, her seyi hazirladim.

Müracaat etmek üzere hazirlik yaptim. Sonra ögrendim ki yasal degilmis. Fakat arzu edersem vakif kurabilirmisim.

Istemem kalsin dedim.

Beklentilerinizi yüksek tutmayin diye anlattim
-M
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 10-Agustos-2014 Saat 22:03
böyle sosyal devlet anlayisina, yasalarina, kanunlarina YAZIKLAR OLSUN!! baska bir sey demiyorum. 

hocam bu konuya göstermis oldugunuz ilgi ve önemden dolayi tekrar tesekkür ediyorum.
ne tür zorluklarla karsilastiginiz ve bunlarla nasil mücadele ettiginizi bir kez daha gördük. 
iyiki varsiniz.
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 11-Agustos-2014 Saat 12:00
internetten baktigimizda, Jinemed'in agiz kokusu tedavisi diye bölümü var. Adana'da bir dis polikliniginde agiz kokusu klinigi var. Bunlar nasil kurulmus hocam?
IP
sifa
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 255
Alıntı sifa Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2014 Saat 01:16
Bendr yillardir hrp boylr bir hastanenin hayalinj kurdum. Hastaneye girip kurtulana kadar cikmamak aylarca surse bile. Ordan ciktigimda da yeni bir hayata baslamak.. Keske olsaydi ne guzel olurdu..
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Agustos-2014 Saat 06:12
Orjinalini yazan: serdar

internetten baktigimizda, Jinemed'in agiz kokusu tedavisi diye bölümü var. Adana'da bir dis polikliniginde agiz kokusu klinigi var. Bunlar nasil kurulmus hocam?

Bana kuramazsin denildigine göre demeki söylediginiz mekanlardaki isimlendirmeler yasal olmayabilir. Veya internet ortaminda bu sekilde yaziliyor fakat bu isim tabelaya yansimiyor olabilir. Bilmiyorum.
-M

IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu