|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: Ağız Kokusu Hastanesi | |
Yazar | Mesaj |
HKLP
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 02-Şubat-2013 Konum: Bursa Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Ağız Kokusu Hastanesi Gönderim Zamanı: 07-Ağustos-2014 Saat 22:04 |
evet hanımlar beyler. birisi uzman bi kadroyla büyükşehirlerin birinde bu hastaneyi kurabilirse kaldıracağı parayı düşünebiliyomusunuz? ilk önce reklam vereceksin heryere ağız kokusu ayıp değil bir hastalıktır diyeceksin. sonra gelsin paralar :D
|
|
gepupagep
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Ağustos-2014 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 08-Ağustos-2014 Saat 22:33 |
ahahah :D biz mi girsek bu işe
|
|
Fresh
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 12-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 08-Ağustos-2014 Saat 22:48 |
açacaksın hastaneyi açmasınada, gelsin paralar yerine gelsin hayatı alt üst olan, toplumdan soyutlanan, zavallı, aciz, umutsuz insanlar diyeceksin... sonrasında ALLAH bu işi yapana zaten güzel kazançlar nasib eder orasını düşünmeye dahi gerek yok...
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2014 Saat 12:50 |
bunu ilerde düşünmüyor degilim:)) yalnz baya sermaye lazim. sonuçta birçok bölüm ayni çati altnda toplanacak.. bu da öyle basit şeyler degil ne yazik ki.
ancak mantiklca reklami yapildi mi degil Türkiye'de bütün dünyadan yogun ilgi görecektik. birde sadece agiz kokusu sorunu yaşayanlardan ayri olarak eminim bu sorunu yaşamayan insanlar da ragbet edecektir. off ulan of! |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 09-Ağustos-2014 Saat 12:52 |
yalnz bu benim için sadece bir hayal.. :)
|
|
|
|
gepupagep
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Ağustos-2014 Konum: Burdur Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 20 |
Gönderim Zamanı: 10-Ağustos-2014 Saat 01:23 |
Of ya sadece bunun icin kurulmus bir hastane cidden cok guzel olurdu hicbir doktor geçiştiremezdi :( ne zaman kurtulabilecegiz bu dertten suraya karamsar seyler yazmadigim gunlerin hayalini kuruyorum resmen
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 10-Ağustos-2014 Saat 08:59 |
2012 yılında Sağlık müdürlüğüne ağız kokusu hastahanesi veya ağız kokusu kliniği ismi altında bir sağlık merkezi kurmak için müracaat ettim.
Diş hekimi, biyolog, laboratuar, kbb, gastro, psikiyatrist istihdam edeceğimi beyan edip izin istedim. Belirli konseptler ve belirli formatlar içerisinde bir hastahane açılabileceği. Ağız kokusu hastahanesinin bir örneği bulunmadığı, ve yasal olarak böyle bir sağlık merkezi başlığı yer almadığı sebebi ile izin alamadım. Yasal olmadığı için kuramadım. Temenni ve beklentilerinizi düşük tutun diye size anlatmış oldum -M |
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 10-Ağustos-2014 Saat 09:08 |
Yurt dışında ağız kokusu üzerine çalışan hekimleri bir araya toplayan kurumlar ve birlikler mevcuttur. Dünya üzerinde ağız kokusu ile ilgilenen kim varsa hepimiz oraya üyeyiz ve yıllık bir veya bir kaç yüz dolar para ödüyoruz.
Örneğin: International Society Breath odor Research (ISBOR), veya International Association for Breath Research (IABR) Neden -Türk Ağız kokusu birliği- kurmayalım? Ben onlara üye olacağıma onlar gelip bana üye olsunlar dedim. ------ Ağız kokusu hakkında meslektaşlarımı bilgilendirmek, ağız kokusuna ilgi her branştan duyan meslektaşlarımı bir araya getirmek, aralarında haberleşme, vaka paylaşma, soru sorma, bilgi verme/alma, ve tedavi geliştirme, klinik ve laboratuar deneylerini birlikte yapabilme, dergi yayınlamak, birlikte hasta muayene etmek gibi amaçlar için bir birlik kurayım dedim. İsmini Türk ağız kokusu birliği koymak istedim. TAB kelimesi kısaltmasını kullandım. Amblem bile hazırladım. internette eposta grubu bile kurdum, her şeyi hazırladım. Müracaat etmek üzere hazırlık yaptım. Sonra öğrendim ki yasal değilmiş. Fakat arzu edersem vakıf kurabilirmişim. İstemem kalsın dedim. Beklentilerinizi yüksek tutmayın diye anlattım -M |
|
bir hayalim var
Gönderim Zamanı: 10-Ağustos-2014 Saat 22:03 |
böyle sosyal devlet anlayışına, yasalarına, kanunlarına YAZIKLAR OLSUN!! başka bir şey demiyorum.
hocam bu konuya göstermiş olduğunuz ilgi ve önemden dolayı tekrar teşekkür ediyorum. ne tür zorluklarla karşılaştığınız ve bunlarla nasıl mücadele ettiğinizi bir kez daha gördük. iyiki varsınız. |
|
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 11-Ağustos-2014 Saat 12:00 |
internetten baktığımızda, Jinemed'in ağız kokusu tedavisi diye bölümü var. Adana'da bir diş polikliniğinde ağız kokusu kliniği var. Bunlar nasıl kurulmuş hocam?
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2014 Saat 01:16 |
Bendr yillardir hrp boylr bir hastanenin hayalinj kurdum. Hastaneye girip kurtulana kadar cikmamak aylarca surse bile. Ordan ciktigimda da yeni bir hayata baslamak.. Keske olsaydi ne guzel olurdu..
|
|
aydinmur
Gönderim Zamanı: 13-Ağustos-2014 Saat 06:12 |
Bana kuramazsın denildiğine göre demeki söylediğiniz mekanlardaki isimlendirmeler yasal olmayabilir. Veya internet ortamında bu şekilde yazılıyor fakat bu isim tabelaya yansımıyor olabilir. Bilmiyorum. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|