|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Söyleyeceklerim var | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
dinleyici
Yeni Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 13-Nisan-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 17-Agustos-2014 Saat 19:17 |
Selamun aleyküm.Beyler elma sirkesini az koyarak suyla birlikte sanki yutar gibi arkalara götürüp orda gargara yapmaya çalisin.Önlerde yaptigin gargara dil kökünü temizlemiyor.Yapabildiginiz kadar arkalara ulastirip neredeyse yutacak kadar olan yere getirip çalkalarsaniz Allah'in izniyle iyi geliyor.Bu sekilde yapmayinca pek faydasi olmuyor.Geceleri yapmanizi öneriyorum.Dualasalim insaallah :)
|
|
![]() |
|
latte
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 17-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 64 |
![]() ![]() ![]() |
ben suyla karistirmadan saf sirkeyle yapiyorum bir de birazcik bi çay kasigi kadar yutuyorum organik elma sirkesi.ama 2-3 günde bir yapiyorum her gün degil. yöntemim dogru mu degil mi bilmiyorum açikçasi.
|
|
![]() |
|
anamuur
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 22-Kasim-2013 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 53 |
![]() ![]() ![]() |
murat hocam su bardagina bir yemek kasigi elma sirkesi karistirip icen arkadaslarimiz vardi bunu her gun yapsak mideyle ilgili bir sorun olur mu yada ne siklikla yapabiliriz bilgilendirirseniz sevinirim simdiden tesekkur ederim hocam
|
|
![]() |
|
aydinmur
Yönetici ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2404 |
![]() ![]() ![]() |
Faydali degil, zararli degil, çözüm de degil, etkili de degil. Bu sebeple nasil yaparsaniz yapin çok önemli degil.
-M |
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |