|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: antral gastrit | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: antral gastrit Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2014 Saat 11:17 |
endoskopi yaptirdim.sonuc;1. antral gastrit ne demek oldugunu bilen varsa yardimci olabilir mi acaba?
|
|
bir hayalim var
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2014 Saat 19:34 |
nefarkeder, sana bisi demek istiyorum.
sende dil pasi var mi? varsa ne yogunlukta? bu tani sonucunda herhangi bir ilaç kullandin mi? |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
ismimnefarkeder
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2014 Saat 09:25 |
dil pasi varve aile hekimiyle görüsmüstüm bu konuda
sigara içiyosan birak dedi çünkü dilin killanmasina ve oraya atiklarin kolay birikesine yol açiyomus ikinci adim olarak bi ilaç verdi diline sürüyosun dil üzerini kaygan bi hale getirmek için sigarayi birakmadan sadece ilaci kullandim ise yarar gibi oldu ama sigaraa devam ettigim için sonuç fazla degismedi |
|
bir hayalim var
Kidemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2014 Saat 21:13 |
anladim, o sigarayi da birak lütfen:) merak etme sigara absorbe etmiyor… daha çok azdiriyor bu illeti.
|
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
afaff
Üye Kayıt Tarihi: 09-Ocak-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 87 |
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2014 Saat 01:27 |
bu dile sürülen ilacin adini ögrenebilir miyim dilin kaygan hale gelmesi dilin tükürük tarafindan daha iyi temizlenmesini saglayabilir ve dilden kaynakli kokuyu azaltabilir sanki diye düsünüyorum |
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2014 Saat 15:52 |
ne yalan söyliyim ismini hatirlamiyorum ilacin yalniz dile damlatilarak kullaniliyor.derdinizi anlatirsaniz pratisyen hekimler bile yazar reçeteye
|
|
Muratdesperate
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2018 Saat 03:07 |
Merhaba herkese, bende mide kapagi gevsekligi, reflü, hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut. Biyopsi sonucum temiz çikti helikobakter pilori tespit edilemedi yaziyor. Benim merak ettigim bu sikayetler tip 3 agiz kokusu yapar mi? Murat hocam sizin bu konudaki görüslerinizi merak ediyorum. Mide kapagindaki bu bozukluk kesin agiz kokusu yapar mi? Diyet ve mide ilaçlarini düzenli kullanmak agiz kokusunu engeller mi?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2400 |
Gönderim Zamanı: 07-Temmuz-2018 Saat 21:45 |
"hafif siddetli kronik antral gastrit mevcut" diyorsunuz
"Biyopsi sonucum temiz çikti " diyorsunuz. Gastrit var mi yok mu? Biyopsi temiz ise nerden bildiniz antral gastritiniz var dediniz? Mide kapagindaki bozukluk kesin agiz kokusu yapar anlamina gelmez. |
|
Muratdesperate
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 23-Haziran-2018 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 09-Temmuz-2018 Saat 01:20 |
Hocam biyopsi sonucu temiz çikti derken yanlis belirttim düzelteyim.
Biyopsi sonucum bu hocam, Mide antrum biyopsi : Hafif siddetli kronik gastrit,ödem Inflamasyon:+ Aktivasyon:- Metaplazi:- Atrofi:- H.Pylori:- Endeskopi sonucumda da: Gastro duodenit hiatal gevseklik(Reflü) Suanda diyet ve ilaç tedavisi görüyorum. Sigara alkol kullanmiyorum. Cevapladiginiz için çok tesekkürler hocam! |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|