|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: 1 Yıla Yakın Ağız ve Nefes Kokum Var Fikir Verin. | |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Konu: 1 Yıla Yakın Ağız ve Nefes Kokum Var Fikir Verin. Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2014 Saat 14:13 |
Merhaba arkadaslar.Yaşım 15 bende sizler gibi ağız ve nefes kokusu cekiyorum.Öncelikle bu konuyla ilgili doktora cekindiğimden dolayı 1 sefer gittim ve bir ilaç verip geri yolladı ama geçmedi.Şimdi sırasıyla hangi hastalıklarım olduğunu yazayım(bildiklerimi)
-Burun kemiğimde eğrilik var -Sinüzitim var (kronikmi deilmi bilmiyorum.) -Geniz akıntım olabilir. Arkadaslar aslında ağız kokumun olup olmadığı hakkında şüphelerim var.Çünkü normal hiç konuşmasam bile insanlar bazen benden uzaklaşıyolar ve bunun sebebinin nefesimin kokusu olduğunu düşünüyorum.Bide mesela benim ağız kokumu 40 50 cm uzağımdaki kişi fark etmiyor yani rahatlıkla konuşabiliyorum.Ama yakınıma biri geldiği zaman rahat konuşamıyorum.Nefesimi tutuyorum.Yani ben problemimin ağız kokusumu yoksa nefes kokusumu olduğunu tam anlamıyla cözemedim.Sizce ne yapmalıyım ? Hangi doktora gitmeliyim.Geçen sene dişçiye gittim dişlerinde bişey yok dedi ufak bir kaç çürükten başka.Şimdi size sorularım olucak -Nefesimin koktuğunu nasıl anlarım ve nefes kokusunun çözümü ağız kokusuna göre kolaymıdır ? -Eğer hem ağız hem nefes kokum varsa nereye gitmem gerek ve doktora ne demem gerek ? |
|
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 28-Eylül-2014 Saat 11:26 |
Fikri olan yokmu arkadaslar
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 01-Ekim-2014 Saat 21:27 |
Sevgili kardesim.Benim dogumdan gelen burun kemıgı egrılıgım var,sınızıtım var ve kistlerim var burnumda.
Ben,herhangi bir antibyotik kullandıgımda koku sıfırlanıyor.Yada iste nidazol yada listerin gargara kullandıgımda da koku sıfır.Bunları bıraktıgımda koku geri geliyor.KBB dr u bana kistlerin de koku yapabileceklerini soyledi.Ama bircok kiside kist var ve ameliyada gerek yok demisti. Benim koku buyuk ihtimalle burun kaynaklı. Ama bunu net nasıl anlarım,bilmiyorum.Yada kim bilebilir?Bilmiyorum.Burnumu az sirkeli ve karbonatlı suyla temizledigimde koku azalıyor.Ama yeterli degil tabi.Ben agzım kapalıyken koku yok diye dusunuyorum.Cunku olsaydı yakın oldugum kisiler kesinlikle belli ederlerdi.Yada ben farkederdım. Sana yararlı olurmu bu yazdıklarım bilmiyorum.Ama paylasmak istedim tecrubelerimi. |
|
chocalate
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2014 Saat 16:59 |
İşte benim yanımdakiler ağzımı açmasam bile benden uzaklaşıyorlar gibi hissediyorum nese boğaz kültürü yaptırdım bakalım sonuç ne olucak gelişmeleri yazrım
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|