|
|
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Bir soru sormak istiyorum | |
![]() |
![]() |
![]() ![]() |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() Gönderim Zamanı: 27-Eylül-2014 Saat 14:13 |
Merhaba arkadaslar.Yasim 15 bende sizler gibi agiz ve nefes kokusu cekiyorum.Öncelikle bu konuyla ilgili doktora cekindigimden dolayi 1 sefer gittim ve bir ilaç verip geri yolladi ama geçmedi.Simdi sirasiyla hangi hastaliklarim oldugunu yazayim(bildiklerimi)
-Burun kemigimde egrilik var -Sinüzitim var (kronikmi deilmi bilmiyorum.) -Geniz akintim olabilir. Arkadaslar aslinda agiz kokumun olup olmadigi hakkinda süphelerim var.Çünkü normal hiç konusmasam bile insanlar bazen benden uzaklasiyolar ve bunun sebebinin nefesimin kokusu oldugunu düsünüyorum.Bide mesela benim agiz kokumu 40 50 cm uzagimdaki kisi fark etmiyor yani rahatlikla konusabiliyorum.Ama yakinima biri geldigi zaman rahat konusamiyorum.Nefesimi tutuyorum.Yani ben problemimin agiz kokusumu yoksa nefes kokusumu oldugunu tam anlamiyla cözemedim.Sizce ne yapmaliyim ? Hangi doktora gitmeliyim.Geçen sene disçiye gittim dislerinde bisey yok dedi ufak bir kaç çürükten baska.Simdi size sorularim olucak -Nefesimin koktugunu nasil anlarim ve nefes kokusunun çözümü agiz kokusuna göre kolaymidir ? -Eger hem agiz hem nefes kokum varsa nereye gitmem gerek ve doktora ne demem gerek ? |
|
![]() |
|
chocalate
Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balikesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
![]() ![]() ![]() |
Fikri olan yokmu arkadaslar
|
|
![]() |
|
mahoni
Kidemli Üye ![]() ![]() Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: Istanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
![]() ![]() ![]() |
Sevgili kardesim.Benim dogumdan gelen burun kemigi egriligim var,sinizitim var ve kistlerim var burnumda.
Ben,herhangi bir antibyotik kullandigimda koku sifirlaniyor.Yada iste nidazol yada listerin gargara kullandigimda da koku sifir.Bunlari biraktigimda koku geri geliyor.KBB dr u bana kistlerin de koku yapabileceklerini soyledi.Ama bircok kiside kist var ve ameliyada gerek yok demisti. Benim koku buyuk ihtimalle burun kaynakli. Ama bunu net nasil anlarim,bilmiyorum.Yada kim bilebilir?Bilmiyorum.Burnumu az sirkeli ve karbonatli suyla temizledigimde koku azaliyor.Ama yeterli degil tabi.Ben agzim kapaliyken koku yok diye dusunuyorum.Cunku olsaydi yakin oldugum kisiler kesinlikle belli ederlerdi.Yada ben farkederdim. Sana yararli olurmu bu yazdiklarim bilmiyorum.Ama paylasmak istedim tecrubelerimi. |
|
![]() |
|
chocalate
![]() ![]() ![]() |
Iste benim yanimdakiler agzimi açmasam bile benden uzaklasiyorlar gibi hissediyorum nese bogaz kültürü yaptirdim bakalim sonuç ne olucak gelismeleri yazrim
|
|
![]() |
|
![]() ![]() |
||
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
![]() |
![]() |