|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: KANIMCA | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: KANIMCA Gönderim Zamanı: 18-Eylül-2014 Saat 23:24 |
abilerim,ablalarım ve kardeşlerim diyorum ki bu dertten muzdarip olan hemşehriler buluşup konuşsun.hem sosyalleşmeleri için bir bahane hem de sorunlarının hikayelerini(ne tanıları konuldu ne tedaviler yapıldı vs.)birbirleriyle paylaşmak için uygun bir ortam oluşmuş olur.düşüncelerinizi bekliyorum
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 02-Ekim-2014 Saat 18:47 |
Aynı fikri bende paylastım. Bakalım sonuc ne olacak?
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 12-Ekim-2014 Saat 18:30 |
ya arkadaş anlamıyorum çoğumuzun sosyal hayatı yok ya da yok denecek kadar sınırlı.buna rağmen buluşup hayatımızı zehir eden derdi tartışalım diyoruz kimse zaman ayırmıyor.birbirmizden de utanacaksak ya da birbirimizi de umursamıycaksak dışardaki adamdan bisi ümt etmeyelim hiç
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 14-Ekim-2014 Saat 11:18 |
ya arkadaşlar ne kadar baskalariyla bu sorunu konusma cesaretim olmasa da bende síkìldim artik.
açikcasi bende özgüven yok denecek kadar az. bu durumda benle ayni olan biriyle bende konuşmak isterim. aslinda bu sorunu yaşamis birisiyle bulusma sebebim kimseye agiz kokumun olup olmadigini söyleyemiyorum,anlatabilecegim kimsem de yok ve kimseden de ciddi manaada tepki alamiyorum. anlayacaginiz kafa olarak düşünce olarak hep agiz kokumun oldugunu düşünüyorum ancak gerçekte sanki yok gibi. bu ikilem beni mahvediyor yemin ediyorm. sirf bu yuzden insanlar arasinda ezik gibi durmaktan sikildm vala. yani demek istedigim sirf agiz kokum var mi yok mu bunu bilmek isterim ve " mahoni" bu konuda senle konusmak isterim kardesim. istersen özele gel orda konusalim. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 17-Ekim-2014 Saat 23:48 |
arkadaşlar ankarada ikamet edenler varsa özelden mesaj atarlarsa buluşma ayarlayalım.eminim bir cogumuz bir sürü yöntem denedi.kiminde başarılı oldu cogunda basarısız.belki birbirmizin yoluna ışık tutarız.bekliyor olacam....ACİL ŞİFALAR
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|