|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Konu: sigara içtikten sonra giden azalan ağız kokusu | |
Yazar | Mesaj |
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Konu: sigara içtikten sonra giden azalan ağız kokusu Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2014 Saat 13:15 |
sigara içen bir insan degilim . ve sigara içtikten sonra ağız kokusunda azalma geçme oldu tabi o günlük için özellikle mentöllü sigaralar naneli oldugu için daha etki ediyor .
|
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 01-Kasım-2014 Saat 14:53 |
sigara koku duyunu köreltiyo olmasın geçici olarak çünkü bende böyle bir durum oluyor:)
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 03-Kasım-2014 Saat 20:16 |
Bende bilemiyorum.Mideden kaynaklı bir koku yada üst taraftan kaynaklı oldugu için gidiyor tam anlamıs degilim ama gidiyor gerçekten . sigara kokusu ağız kokusundan iyidir Dilimin arka tarafından koku kaynaklı üstten genizdenmi kaynaklı yoksa alttan reflüden mi kaynaklı bulamadım |
|
king
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2013 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 47 |
Gönderim Zamanı: 03-Kasım-2014 Saat 23:07 |
eğer koku sürekli varsa biran bile gitmiyorsa mide kaynaklı olacağını zannetmiyorum :)
|
|
ahmetmehmet1
Gönderim Zamanı: 04-Kasım-2014 Saat 20:44 |
ne kaynaklı peki bir an gitmiyor :) ama reflümde var ilaç vs kullanıyorum |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|