|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: TİP2'ye iyi gelen ilaçlar | |
Yazar | Mesaj |
chocalate
Üye Kayıt Tarihi: 27-Eylül-2014 Konum: Balıkesir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Konu: TİP2'ye iyi gelen ilaçlar Gönderim Zamanı: 05-Kasım-2014 Saat 18:26 |
Arkadaslar tip2 ye iyi gelen kullandığınız zaman kokuyu tamamen kesen bir ilaç biliyor musunuz ? Kullanan arkadaslar yazarsa sevinirim.
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 06-Kasım-2014 Saat 16:05 |
Tip2 ye iyi gelen ilac nidazoldur.Yani bunu kullandıgım ıcın biliyorum. Ama uzun sure kullanmak zarar verir biliyorsundur. Birde dogal olan baska bir yol var.Ben saf sirkeden biraz agzıma alıyorum ve baiımı tavana kaldırıp gargara yapıyorum gırtlagıma kadar ve tukuruyorum.Bunu bir haftadır uyguluyordum ve kokuyu tamamen kesmisti!
Kesmişti,diyorum cunku yavas yavas etkisini yitirmeye basladı gene.Ama yine de eskisi gibi koku kesinlikle siddetli degil. Ayrıca burun temizleme kitini de aynı anda kullanırsan daha da iyi sonuc veriyor.Yani hem sirkeyi gargara yap ve tukur hemde burnuna cekecegin suya azcık sirke ekle ve burnunun bir deliginden digerine ver ve bosalsın,daha da kesiyo kokuyu.simdilik bunlar var elimde.Sevgiyle kal |
|
rambir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2014 Saat 21:48 |
ya bu sirke herhangi bi sirke olurmu yoksa elma sirkesimi olmalı daha önce 1-2 forumda elma sirkesi diye okumuştum halbuki üzüm elmadan daha keskin değilmi?
|
|
inşallah cümleten kurtuluruz
|
|
Sedaaa
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Temmuz-2018 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 5 |
Gönderim Zamanı: 24-Temmuz-2018 Saat 18:21 |
Arkadaslar kimler Agiz kokusu Tip 2 ile magdur? Neler yapiyorsunuz? Ben Ameliyat oldum Burnumdan Ama bir faydasini görmedim, Bir Kaç tane KKB doktoruna gittim ,hastanelere gittim hiçbir sorun bulamadilar. Bu arada Murat Hocam Size raporlari gönderecegim Ama Almanca olucak, umarim Bu konuda yardimci olabilirsiniz.Bugünkü gittigim Hastanenin doktoru Bana kortizonlu burun spreyi yazdi. Birde Nefes alip vermek egzersizi verdi . Dis doktoru zaten hic Birsey bulamior, dis kürtaji oldum Ama Agiz Kokusu ile bir alakasi olmadigini düsünüyorum.Sizin ölçümlerinizde kokunun bulunsun geldigini tespit etmistiniz. O yüzden sormak istiorum Tip 2 den kurtulan arkadaslar var mi? Ne yaptiniz kurtulmak icin???
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 25-Temmuz-2018 Saat 11:15 |
Dilimizi fircaladik
Sabah ve gece yaptık bunu. Ayni şekilde dişleri de fircaladik. Ben başka birşey hatırlamıyorum özel yaptığım. |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|