Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Söyleyeceklerim var
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var
Mesaj icon Konu: Nefessizlikten iyidir Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Konu: Nefessizlikten iyidir
    Gönderim Zamanı: 12-Kasım-2014 Saat 22:18
Yabancı bir sitede okuduğum bir sloganı yazmak istiyorum:

Nefesin kötü kokması, nefessizlikten iyidir.
L.Z.G. Touyz

-M
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Kasım-2014 Saat 22:28
murat hocam bu konuda touyz efendiye katılmıyorum
aldığın her nefesi verirken bin kere düşünüp ıstırap çekiyorsan bırak için de kalsın bence.ALLAHA inanmasam çoktan dedemin yanıma gömmüşlerdi beni.
IP
uzgun
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 27
Alıntı uzgun Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2014 Saat 07:05
hocam Allahımdan korkum olmasa intihar ederim yasamam bogle zaten her gun bu utancla ölup ölup diriliyorum
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2014 Saat 16:20
Yapmayın arkadaşlar.
Ne diyorsunuz siz.
Ağzınızdan yel alsın.
Nefesinizin kokmasından çekindiğiniz insanların nefesi de kokuyor olabilir. Bu kadar duyarlı olmayın. Allah sizlere sağlıklı uzun ömürler nasip etsin.
-M
IP
mahoni
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 422
Alıntı mahoni Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2014 Saat 20:00
Evet arkadaslar Murat Hoca dogru soyluyor.Umudumuzu kaybetmeyelim.Bakın ben Murat Hocam; icimizden bir kişiyi detaylı muayene edecek ve bu kişi olmayı hepimiz icin sectim.Belki olumlu bir muayene olurda aynı sorunu yasayanlar icin ornek olur diye kabul ettim.Ve unutmayın Murat Hocam bu problemimiz icin ugrasıyor.Bende ucundan bir nebze tutayım dedim.Dua edin lutfen.
IP
bad-ı saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-ı saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Kasım-2014 Saat 21:40
Ben yolun sonuna geldiğimi hissediyorum, tükendim. Psikolojimi anlatmaya kelimeler kifayetsiz... Bu yüzden yukarıdaki fikre kesinlikle katılamıyorum, üzgünüm :(
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 15-Kasım-2014 Saat 12:38
arkadaşlar murat hocama da mahoniye de katılıyorum.kendimizi bırakmayalım.eğer sonsuz bir hayatta bu hastalığım olsaydı dayanılmaz olurdu ama biliyorum ki bigün öleceğim.sırf bu yüzden katlanmaya çalışıyorum.çektiğimiz sıkıntıların karşılığını muhakkak alacağız yeter ki umudumuzu yitirmeyelim.
IP
rambir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı rambir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 18-Kasım-2014 Saat 01:21
Bende 14 yaşından bu yana bu illeti çekiyorum yani bir çok arkadaş gibi ergenlikten bu yana tam 12-13 senedir bıktım artık geçen eşim utana sıkıla söyledi oda senin ağzında çürük dişinmi var diye zaten bekliyodum acaba ne zaman der nezaman der diye en sonunda söledi zaten daha öncede üstü kapalı ima etmişti anlamadığım neden bu illet genelde ergenlik çağında başlıyor bunun bir nedeni olmalı günümüzde bu kadar teknoloji varken bu kadar ar-ge ler yapılırken neden buna bi çözüm bulunamamaktadır benim halamdada aynı illet vardı aynı benim kokumdandı hatta babam bile söledi senin ağzın kötü kokuyo tedavi ol diye halama 1-2 sene aradan sonra halamı gördüğümde dikkat ettim hiçmi hiç ağzı kokmuyordu bu illetten nasıl kurtuldu utancımdan bi türlü soramadım hatta bi ara yeni hat alıyım ondan mesaj atıyımda soriyim benim olduğumu anlamasın diye aklımdan geçmedi değil. Neyse böle bir site açtığı için Allah Murat hocamızdan razı olsun başkada bişey diyesim gelmiyor maalesef...
inşallah cümleten kurtuluruz
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2014 Saat 00:26
ranmbir lütfen halanı ara sor.utanma sürecini ne kadar uzatırsan sadece kendini değil burda bir umut parılltısı bekleyen herkesin bir bakıma hayatlarından çalmış olursun.belki halanın söyleyeceği en ufak bir şey bize yol gösterir.lütfen rica ediyorum.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2014 Saat 16:08
Orjinalini yazan: rambir

Bende 14 yaşından bu yana bu illeti çekiyorum yani bir çok arkadaş gibi ergenlikten bu yana tam 12-13 senedir bıktım artık geçen eşim utana sıkıla söyledi oda senin ağzında çürük dişinmi var diye zaten bekliyodum acaba ne zaman der nezaman der diye en sonunda söledi zaten daha öncede üstü kapalı ima etmişti anlamadığım neden bu illet genelde ergenlik çağında başlıyor bunun bir nedeni olmalı günümüzde bu kadar teknoloji varken bu kadar ar-ge ler yapılırken neden buna bi çözüm bulunamamaktadır benim halamdada aynı illet vardı aynı benim kokumdandı hatta babam bile söledi senin ağzın kötü kokuyo tedavi ol diye halama 1-2 sene aradan sonra halamı gördüğümde dikkat ettim hiçmi hiç ağzı kokmuyordu bu illetten nasıl kurtuldu utancımdan bi türlü soramadım hatta bi ara yeni hat alıyım ondan mesaj atıyımda soriyim benim olduğumu anlamasın diye aklımdan geçmedi değil. Neyse böle bir site açtığı için Allah Murat hocamızdan razı olsun başkada bişey diyesim gelmiyor maalesef...

20 lik dişden dolayı olabilir. ergenlikte onlar çikiyor çünkü
IP
rambir
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 8
Alıntı rambir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Kasım-2014 Saat 21:20
ahmetmehmet1 kardeş açabilirsem ben bir konu açıyım o zaman ortalama 14 yaşlarında bu illeti başlayan ne kadarmış ve 20'lik dişlerini çektiren ve kurtulan varmı en azından bi kısmımıza yardımcı olmuş oluruz
inşallah cümleten kurtuluruz
IP
Kosinus
Yeni Üye
Yeni Üye

Gönderilenler: 2
Alıntı Kosinus Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2014 Saat 19:08
Buradaki çoğu insanın bu tür avuntulara inanacağını sanmıyorum :) Tüm hayatınızı tek hücreli hapishane de mi yaşamak istersiniz, ölmek mi?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu