|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: nfes daralması | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Konu: nfes daralması Gönderim Zamanı: 17-Kasım-2014 Saat 23:37 |
arkadaşlar doktora sıra alacam ama yine de önce size bir danışayım.sorunum özetle şu:her nefes alış verişimde böyle sanki içim sıkışıyor ve ön alt dişlerim sızlıyor.ben de bu eskiden beri sadece grip olduğum zamanlarda olurdu sonra hastalıkla birlikte geçerdi.geçen sene ara ara oluyodu.şmdi ise yaklaşık 2 haftadır bu devam ediyor.
SORU; 1.bu neyin göstergesi olabilir? 2.ağız kokusuyla ilişkilendirebilir miyiz? 3.muayene için hangi doktora gitmeliyim? |
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 19-Kasım-2014 Saat 16:38 |
ilk önce dahiliye al sonra kbb al. astım olabilir. burun eğriliginde olabilir. burun eğrligine bağlı ağız kokusu iliskiside olabilir.
ek olarak nefes alıs verisinden alttan kaynaklı bir sorunun var ise mide bağırsak akciğerdende gelebiliyor koku |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|