Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Ben iyileştim
 Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Ben iyileştim
Mesaj icon Konu: Çözüm Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 4
Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Konu: Çözüm
    Gönderim Zamanı: 25-Kasım-2014 Saat 00:25
Arkadaslar ben de bu sorunu 4 5 yıl yaşadım o yüzden nasıl bir durum olduğunu buradaki herkes kadar biliyorum.
Bende lise 3 4 civarında burun tıkanıklığı ağız kokusu ve dilde pas sorunu başladı .bir sürü çözüm yolu denedim ve sonuç alamadım. Buna 2 tane burun ameliyatı da dahil.ameliyatlara rağmen akıntı sorunu çözülmedi ve hala da devam ediyor.
Bu yaz( üniversite 4. Sinif bittikten sonra) doktoruma durumu anlattım. Bademciklerde problem var almamız lazım dedi.bendeki sıkıntı bademciklerdeki kraterlerde sürekli akıntı yüzünden bademcik taşı oluşmasıymış.

Bademcikler alındı ve sonuç: Geniz akıntısı alerjik yapı ve farenjitten dolayı geçmedi. Zaten doktor bunu söylemişti. Fakat o berbat ağız kokusu kalmadı artık.Pas tabakada da %70-80 azalma oldu.Kokunun geçmesi inanılmazdı.Şuan bu konuda inanilmaz mutluyum.
Siz de biliyorsunuz ki bu durum direk insanın sosyallesmesini iletişimini direk etkiliyor.insanlarla bazen 2 laf bile edemiyorsunuz.Kotu hissediyorsunuz elinizden birşey gelmiyor.yeri geliyor insan sevgilisine mahçup oluyor o bişey demese bile. Çünkü farkındasın durumun.

Eğer benimki gibi bir durum varsa bademciklerinize mutlaka baktırın.doktorunuza güvenin durumunuzun sizin için önemini anlatın.
Hayat devam ettiği sürece çözüm mutlaka vardır .herkese acil şifalar diliyorum.Ne olursa olsun umudu kaybetmeyin.
IP
erkannn1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2014 Saat 06:04
merhaba kardeşim senin adına sevindim
ben haftaya doktora gideceğim ilk olarak iç hastalıklarına gireceğim mide için test felan yaptırtcam bişi çıkmassa kbb direktmen orda derdimi anlatıcam belkide benimde bademciklerden kaynaklı olabilir eğer öyleyse bende aldırır kurtulurum umarım öyle olur
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2014 Saat 23:36
bunu hep diyorum zaten. bademcik taslari agiz kokusuna 1. olmasa bile 2. sirada neden olabilecek sorunlarin başinda geliyor.
ki bana göre agiz kokusu 2 e ayrilir; biri bademcik taşlarindan kaynaklanan koku digeri ise diger faktörlerden kaynaklanan kokular.

tabiki bu söyledigimi o kadar ciddiye almayin arkadaşlar. burda anlatmak istedigim bademcik taslarin da ciddi manada koku üzerinde etkisi oldugudur.
imkaniniz varsa temiz bir şekilde bademciklarinizi aldirmanizi ben de tavsiye ediyorum.
bir nebze de olsa rahatlayabileceksiniz. en azinda bende de yukaridaki arkadasin dedigi gibi olumlu etkisi oldugudur.

yalniz aldiracaksniz da komple temiz bir şekilde aldiriniz. öyle bir tanesini aliyim digeri kalsin veya bademciklarin bir kismini aliyim bir kismi kalsin. böyle yapmayin. iyi sonuc alamayabilirsiniz.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2014 Saat 23:38
bademcik taşlari oluşanlar için dedim. yanliş anlasilmasin.
IP
Aleho
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 98
Alıntı Aleho Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2014 Saat 12:45
Arkadaşlar size bir sorum olcak lütfen cevaplayın sizinde tükürüğünüzde koyuluk ve dükürüğün içinde beyaz beyazl tomurcuk gibi şeyler varmı sanki bu beyaz şeyler dilimize yapıyor ve çıkmıyor boğazımı temizlerken bu beyaz ieyler çok fazla oluyo tükürükte
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2014 Saat 15:43
Aslında siteye üye olmayıp uzaktan takip edecektim ama başlığı açan kişinin nickini görünce tekrar yazmaya karar verdim.

Nicki, Fransızca bir kelime değil bildiğimiz küfür. İlk kelimesi dal ikinci kelime de küfrün kendisi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2395
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2014 Saat 21:23
Orjinalini yazan: asdf

Aslında siteye üye olmayıp uzaktan takip edecektim ama başlığı açan kişinin nickini görünce tekrar yazmaya karar verdim.

Nicki, Fransızca bir kelime değil bildiğimiz küfür. İlk kelimesi dal ikinci kelime de küfrün kendisi.

Uyardığınız için teşekkür ederim.
Sevgili kardeşimizden rica edelim başka bir isim ile forumu kullansın.
Benim gözümden kaçarsa beni yine uyarın lütfen.
-M
IP
mmervve
Üye
Üye

Gönderilenler: 42
Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 17:25
Merhaba sorununu çozulmesine sevindim darısı başıma.bende sürekli bademcik tası var çok kotu bir durum özellikle bayan olduğum için daha kotu.bademcik ameliyatı olmadan önce ve olduktan sonra olan değişiklikleri bildirirsen çok sevinirim
IP
mmervve
Üye
Üye

Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 17:28
Merhaba ALEHO.evet bendede oluyo o durum ama tavsiyem sudur düzenli olarak dilini fırçalarsan gecmesine yardımcı oluyor.bende işe yarıyo
IP
odor
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı odor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 23:03
Acaba mutlu olmak ya da mutsuz olmak.
Yani bu duyguların bi etkisi var mıdır koku üzerinde?
IP
bir hayalim var
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 06-Aralık-2014 Saat 01:04
Orjinalini yazan: asdf

asdf, kardeşim kusura bakma gece gece nick ile ilgili birşey merak ettim. mesaj kutuna bakabilir misin?
IP
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralık-2014 Saat 00:31
Orjinalini yazan: mmervve

Merhaba sorununu çozulmesine sevindim darısı başıma.bende sürekli bademcik tası var çok kotu bir durum özellikle bayan olduğum için daha kotu.bademcik ameliyatı olmadan önce ve olduktan sonra olan değişiklikleri bildirirsen çok sevinirim

Öncelikle ameliyat sonrası epey meşakkatli geçti.Eğer ameliyat konusunu düşünüyorsanız, mutlaka araştırın bu kısmını.

Ben de dil pası , geniz akıntısı farenjit ve koku problemi vardı.Çeşitli tedavilerden sonuç alamayınca doktorum , bademciklerin alınması gerektiğini söyledi.

Ameliyattan sonra , şikayetçi olduğum o kötü koku gitti. Tabi doktorumun söylediği gibi farenjit azalmasına rağmen devam ediyor.Dil pası ise çok çok azaldı.Düzgün diş fırçalama ve hijyen sağlandıktan sonra koku oluşmuyor artık.

Siz de mutlaka doktorunuzun muayenesi sonucunda ve görüşünü alarak eğer bademcik taşından kaynaklanan probleminiz varsa ameliyat hususunda kararınızı verin.Geçmiş olsun.
IP
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye
Simge

Gönderilenler: 316
Alıntı ahmetmehmet1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralık-2014 Saat 16:43
pei kokunun olusup olusmadıgını nasıl anlıyorsun yada yok oldugunu ? baskasından yardımı ilemi yoksa kendi kendinemi
IP
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye
Kıdemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralık-2014 Saat 18:57
daelyaraque faranjitin var ve ağzın kokmuyor oyle mi?
IP
mmervve
Üye
Üye

Alıntı mmervve Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Aralık-2014 Saat 20:47
Teşekkür ederim bilgiler için.bendede dil pası geniz akıntısı ve koku var ocakta ameliyat olcam bnde inşallah geçer bendede
IP
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 01:38
Orjinalini yazan: ismimnefarkeder

daelyaraque faranjitin var ve ağzın kokmuyor oyle mi?

Evet .Genizde akıntı mevcut.Ama o önceki bademcikten gelen kokudan eser yok .
IP
daelyaraque
Yeni Üye
Yeni Üye

Alıntı daelyaraque Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 07-Mart-2015 Saat 01:39
Orjinalini yazan: ahmetmehmet1

pei kokunun olusup olusmadıgını nasıl anlıyorsun yada yok oldugunu ? baskasından yardımı ilemi yoksa kendi kendinemi

Kendim farkındaydım zaten . Ayrıca aile bireylerinden yardım aldım.
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu