|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Kötü Koku | |
Yazar | Mesaj |
jedix235
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Konu: Kötü Koku Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 07:34 |
Selamın Aleyküm Arkadaşlar
3 Senedir geçmeyen şu nalet ağız kokusu halan geçmedi Sindirim sisteminden dolayı olabilir araştırmalarıma göre bağırsağımda kurt var ve bu bağırsak kurdu ağız kokusunada yol açıyormuş Doktora gittim 2 sene önce Gargara verdi bunu 3 aygargara yapıcaksın 3 sonra geçicek dedi ben 1 ay kullandım yakınlarıma sordum dedim ağız kokum önceki gibi kokuyormu diye onlarda önceki kadar ağır değil dediler 2 sene öncede bağırsaklarımda kurt yoktu bademciğimi aldırsam sorun çözülürmü Gargara ilaçlardan kullansam çözülürmü ARKADAŞLARLA YÜZ YÜZE KONUŞAMIYORUM KAFAMI ÖNE EĞİYORUM BENİM İÇİN CİDDİ BİR KONU LÜTFEN YARDIMCI OLUN Eğer yanlış bişey yazdıysam çok ÖZÜR DİLERİM Şimdiden Cevaplarınız için teşekkürler [object HTMLImageElement] |
|
Ağız Kokusu
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 24-Kasım-2014 Saat 18:09 |
sanki baskaları için ciddi konu degil.
Bademcigine bak beyazlıklar varmı dişlerine diş etine bak iltihap çürük varmı görsellerden arat anlacaksın kbb ye git sinüzit kulak iltihabı varmı diye kontrol etsinler mide sorunun varsa endoskopi ol bağırsak kurtuda çikaacktır böylece bağırsak kurtu iç çamasırında beyaz tozlar ve dışkıda beyaz canlı canlı seyler varsa vardır. |
|
jedix235
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 24-Kasım-2014 Konum: Kocaeli Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 25-Kasım-2014 Saat 09:08 |
Farkındayım kimsenin umrunda değil
Bademciği aldırsam herhangi bir yan etkisi olurmu Dişlerimde iltihap cürük yok Kulak iltihabı olabilir hemen doktora gidip baktırıcam Bağırsak kurdu gerçekten ağız kokusu yapıyormu ben araştırdım ama yanlış olabilir Çok Çok Çok TEŞEKKÜRLER YARIN DEDİKLERİNİZİ YAPICAM BAKTIRICAM İNŞALLAH BİLDİĞİMİZ BİR SORUN ÇIKARDA AĞIZ KOKUSU ÖNLENİR. |
|
Ağız Kokusu
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 26-Kasım-2014 Saat 20:21 |
yan etkisi olur kanama vs boş yere ameliyat olunmaz yani kokunun kaynagı orada olması lazım
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2014 Saat 23:53 |
bademcik taşlarin devamli bir şekilde oluşuyorsa ve rahatsizlik hissediyorsan ben aldirmani tavsiye ederim.
bir de bagirsak kurtlarinin koku üzerinde fazla bir ilgisinin oldugunu düşünmuyorum. kişisel düşüncemdir herhangi bir kanitim yok. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
jedix235
Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 10:12 |
Teşekkürlerrr
|
|
Ağız Kokusu
|
|
jedix235
Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 10:14 |
Bir sayfada okudum bağırsak kurdu ağız kokusunada yol açıyormuş diye bilmiyorum
Bademcik gerçekten rahatsız ediyor evet |
|
Ağız Kokusu
|
|
Ömer Turkmen
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 28-Mart-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 29-Mart-2024 Saat 20:53 |
Merhaba 8 yıldır ağız kokusu çeken birisiyim yıllar boyunca bu sorun ile cebellesiyorum karanfil cignedim geçmedi dişlerimi ve dilimi düzenli fircaladim geçmedi ne yaparsam geçmedi şimdi gastrolojiye ve bir özel diş Hastanesi'ne gitmeyi düşünüyorum bakalım neler olucak ilerleyen günlerde yazmaya devam edicem
|
|
Gececekinsl2
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Şubat-2024 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 106 |
Gönderim Zamanı: 30-Mart-2024 Saat 04:37 |
Slm ömer slm arkadaslar kan tahlili sonuclariniza bakip bana kisa bir bilgi verebilirmisiniz ..
Sorum Lymphozyten bu sizde kac bakarmisiniz bende yüksek cikiyor 4 Tane kan tahlilimdede yüksek cikti .. Bir bakip bana dönebilirmisin tskl |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|