Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: Pharamol Zn nefes kokusunu önlenebilir mi? Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
chocalate
Üye
Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Konu: Pharamol Zn nefes kokusunu önlenebilir mi?
    Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2014 Saat 10:46
Hocam biliyoruzki pharamol zn nerdeyse tüm agiz kokularina etkili.peki bu gargara tip 2 nefes kokusunu önleyebilir mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2399
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2014 Saat 16:42
Yok hayir. Burun bosluguna ulasmiyor ki kokuyu engellesin. Ancak ulasabildigi yerdeki kokuyu engeller.

Ter ve ayak kokusunu bile engelledigi söyleniyor.
-M
IP
chocalate
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 68
Alıntı chocalate Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 27-Kasim-2014 Saat 19:47
Hocam sanki forumda birisi geniz akintisida nefes kokusu yapiyor demisti .bende ondan yola çikarak bu soruyu sordum hani pharamol znyi iyice bogazima götürüp gargara yapsam geçermi diye ama cevabimi aldim sagolun
IP
hamza171
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 45
Alıntı hamza171 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 12-Temmuz-2016 Saat 18:13
Merhabalar hocam acaba Pharmol Zn'nin aninda etki ettigi lakin dil pasini geçirmedigi ancak 5-6 saat boyunca sadece aç kaldigimda kokunun geldigi bir durumda hangi tip kokudan süphelenilmeli.
Bu koku mide veya bagirsaktan gelebilir mi yoksa direk tip1 yani dis ve dilden kaynakli midir sizce tekrar nereye yönelmeliyim gömülü olan 4 tane 20lik dislere mi ?
IP
mmkk
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 146
Alıntı mmkk Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Temmuz-2016 Saat 15:40
Hamza gomuluden kastin yani dis etinin altinda ameliyatlami aldircan 20 likleri benimde iki 20 lik disim etin altinda ama ameliyatla aldirmiorum kokunun tamamen gtceni bilsem yarin aldiririm
IP
north
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Alıntı north Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2017 Saat 17:46
Arkadaslar pazartesi günü aldim pharmol'u. Ellerim titreye titreye dualar esliginde. Disimi firçaladim, dilimi firçaladim 7-8 saat etki etti. Bu surede yemek bile yedim. Yemek yiyene kadar aç bekledim. Koku olusmadi. Ertesi gün de yine beni idare etti. Ama çarsamba günü sabah dilimi dogru düzgün firçalayamadan evden çikmak zorunda kaldim etkisi daha az oldu gibi. Ve dünyam basima yikildi. Aglamaktan heba oldum. Ama yilmiyorum. Dün yine kullandim ortalama 5 saat ciddi anlamda idare etti beni. Etkisi geçicince geri gelen koku da hiç kotu bir koku olmadi ams yine de aldigim ufacik bir koku bile beni çok üzüyor. Pharmol'u kullananlardan tavsiye istiyorum. Ortalama kaç saatte bir kullanmaliyim? Size etkileri nasil oldu? Kendim hakkinda bilgi vereyim dilimde pas oluyor. Sabahlar agiz kokum daha yogun. Dil temizligi yapinca pharmol'u kullanmadan önce de ferahliyordum. Ama yine de tip1 in yaninda baska bir sey daha olabilir mi diye endiseleniyorum. Desteginize ve deneyimlerinize ihtiyacim var. Ve murat hocam size bize bu imkani sagladiginiz için milyonlarca kez tesekkür ediyorum. Bakmayin öyle dedigime 4-5 saatlik ferahlama bile dünyanin en güzel seylerinden biri benim için...n
IP
north
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 12
Alıntı north Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2017 Saat 17:51
Ve ara sira yutkunurken hissettigim kötü tat var tabii. Bunun da yine dil arkasindan kaynaklandigini düsünüyorum.. Dilimi firçalayinca biraz geçiyor ama zamanla geri geliyor gibi.
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2399
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 20-Mayis-2017 Saat 21:24
PharmolZn dogru kullanimi geneli ilgilendirdigi için "bunlari biliyor muydunuz" forumunda PHARMOLZN Nasil kullanilir basliginda ayrica anlattim
-M
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu