|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: sabrım tükendi umudum azaldı | |
Yazar | Mesaj |
nurka
Üye Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Konu: sabrım tükendi umudum azaldı Gönderim Zamanı: 29-Nisan-2013 Saat 18:47 |
arkadaşlar bu lanetten ben bıktım artık ne yapıcam bilmiyorum galiba pes edicem bu ağız kokusuyla ölüp gidicem sorun bulunamıyor genç yaşta derbeder oldum yıllarım gitti her gün dua ediyorum allahıma bi çare bi şiva vermesi için devam da edicem ama çok kötü olaylar geliyor başıma isyan etmekte istemiyorum ama mahvoldum.
hoşlandığım kıza açılamıyorum,sosyal medyadan konuşuyoruz buluşalım deyince yalanlar uyduruyorum bahaneler üretiyorum ve artık bıktım bu durumdan offff ben ve siz dostlarım bu durumu hak edecek ne yaptık da bu lanet bize bulaştı anlamış değilim. size anlatıyorum kardeşlerim çünkü bu konuyu başka kimseye açamam kesin sizde çok dertlisiniz yaralısınız inşallah şifa bulurum ve bulursunuz.... |
|
ormes
Üye Kayıt Tarihi: 27-Ocak-2013 Konum: Ystanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 93 |
Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2013 Saat 10:33 |
abicim haklısın da yalan uydurmana gerek yok bence at ağzına bir sakız öyle takıl o kadar da abartılcak birşey yok eğer seviyorsa anlayışla karşılar ilişkiniz tam sağlıklı olmasa da yeterli olur en azından simdilik moralimizi bozmayalım bence yapılabilcek ne varsa yapalım
|
|
mahoni
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 24-Nisan-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 422 |
Gönderim Zamanı: 01-Mayıs-2013 Saat 19:30 |
Nurka,sen doktora gorundunmu? ne dediler? yani senin kokun nerden kaynaklaniyor hicbir doktor bulamadimi? agiz kokusumudur,nefes kokusumu? sen nerden olduguna supheleniyorsun? yaz bize belki bu durumda olupta iyilesen biri sana,bize bir yol gosterir....
|
|
nurka
Üye Kayıt Tarihi: 24-Ekim-2012 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 68 |
Gönderim Zamanı: 02-Mayıs-2013 Saat 11:21 |
ormes sakızla falan kokuyu bastırmak nereye kadar sürecek kardeşim bi zaman sonra o lanet koku sakızı bile etkisiz hale getiriyo...
mahoni doktora görünmek ne kelime vücüdumu tarattım resmen ama sonuca varamadım dişlerden değil,bademcik değil,mayısın 20'sinde mideden endoskopi olucam artık son çarem o gibi bakalım onda ne çıkıcak.gerçekten çok yoruldum... |
|
erkannn1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 15-Eylül-2014 Konum: Aydın Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 105 |
Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 10:45 |
kardeşim valla allah şifa versin diyelim cümlemize ama bu lanet koku olayı tedavisi cok uğraştırıcı hele bazı durumlarda tedavi bile edilemiyor hepimiz aynı durumdayız ben bi vakit kbb ye gittim akut farenjit dendi ama hiç sanmıyorım kokunun ordan kaynaklı olabileceğini çok sık reflü olurum mideden problem var ama olsa nolcak ilaçla yaşacağız ve günlük sorunlarımız ortadan kalkacak ilaçlar bitince başa saracak koku tek çare ameliyat ama oda kokuyu yok edecekmi bilmem.
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|