Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: dil pasina dair Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Konu: dil pasina dair
    Gönderim Zamanı: 08-Aralik-2014 Saat 22:21
http://www.dogaltedavi.net/f176/dil_uzerindeki_pas_tabaka_ne_anlama_gelir-4293.html

arkadaslar foruma üye olan herkesin neredeyse dil pasi sorunu var.yukardaki baglantida dil pasinin bir çok hastaligi teshis etmede önemli rol oyanadigi söyleniyor.belki yardimci olur.sizinkinin neye benzedigini yazarsaniz ayni tarz dil pasin a sahip arkadasla yasadiginiz diger semptomlari karsilastirirsiniz.belki bu da bize bi isik tutar.
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 105
Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 09:01
Dilimin fotosunu cekip koyucam ozaman daha cok belirgin etmis olurum arkadaslar sizde oyle yapin ben bu arada dilimdeki pss icin dermatologa mi gitsem diye dusunurken midemden kaynakli olabilecgi yuksrk orandadir cunki cok sik reflu olurum
IP
ismimnefarkeder
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 142
Alıntı ismimnefarkeder Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 11:44
erkan kardes baglantidaki yaziyi okudun mu?
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 09-Aralik-2014 Saat 19:43
Okudum kardes benimki buyuk ihtimalle mideden kaynakli ben direktmen ic hastaliklarina giricem derdimi anlatip endoskopi isteyecegim egerki boyleyse ben nasil kurtulucam bu sorundan hep ilacla mi yasayacagim ilaci birakirsam eski haline donecekmi kesin cozum yollari yokmu acaba
IP
bad-i saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-i saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2015 Saat 03:00
http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76524/2368/26/cok-yakindan-unluler-2013

Yukaridaki linkte dünyaca ünlü bir mankenin fotosu var. Dil pasinin sadece kendisinde oldugunu düsünen ve bunu büyük mesele haline getiren arkadaslarimiz için örnek teskil etmesi açisinda paylasiyorum. Ben dil pasinin kokuyla dogrudan iliskili oldugunu düsünmüyorum. Herkeste dil pasi olabilir fakat dil pasi olan herkeste koku bulunmayabilir. Bazi arkadaslarimiz sorunun tek nedenini dil pasi olarak görüp yanlis yere odaklaniyor olabilirler.
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2015 Saat 07:37
Haklisin ama o fotodaki dil keske benimkide oyle olaydi benim tum dilimi kaplior pas ve kokunun buradan geldigini her yolla kanitlayabilirim
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Ocak-2015 Saat 14:38
Evet kardesim bende de sari dil pasi var çay kasigi ile kaziyorum kokluyorum ama koku yok
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 03:42
belki o mankenin de agzi kokuyordur, ünlü ünsüz ayirt ediyor mu ki bu meret :)
IP
erkannn1
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Alıntı erkannn1 Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 09:54
Bymax degisebilir kardes sende haklisin ama ben mideyi bozduguma eminim ve dil pasi koku mideden kaynaklaniyor bence zamaninda asiri ve dengesiz beslendogim icin boyle oldu bence asiri hizli ve cok yagli ve gereginden fazla yiyordum suan yavas ve duzenli yiyorum inanki reflu kesildi.ama pas ve koku var sabahlari kalktimmi daha beter halde oluyor inanki biktim artik.
IP
bymax
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 13
Alıntı bymax Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 17:48
<vivident çinkolu sakiz.Kutunun üzerinde büyük puntolarla çinkolu diye yaziyor.Gazetenin birinde okumustum 10 dakika çignenen sakizdan sonra yapilan ölçümde yüzmilyondan fazla bakterinin yok oldugu görülmüs.Asil olan bu bakterinin kökünü kazimak.Cda zor gibi sanki.Onun için iyi huylu bakterileri çogaltmanin yollarini arastirmaliyiz.
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 02-Subat-2015 Saat 11:55
Orjinalini yazan: bad-i saba

http://kelebekgaleri.hurriyet.com.tr/galeridetay/76524/2368/26/cok-yakindan-unluler-2013

Yukaridaki linkte dünyaca ünlü bir mankenin fotosu var. Dil pasinin sadece kendisinde oldugunu düsünen ve bunu büyük mesele haline getiren arkadaslarimiz için örnek teskil etmesi açisinda paylasiyorum. Ben dil pasinin kokuyla dogrudan iliskili oldugunu düsünmüyorum. Herkeste dil pasi olabilir fakat dil pasi olan herkeste koku bulunmayabilir. Bazi arkadaslarimiz sorunun tek nedenini dil pasi olarak görüp yanlis yere odaklaniyor olabilirler.

Benim de bu durum futbol oynayan oyuncularda dikkatimi çekiyor. Metobolizma ile alakali bir durum herhalde veya bagisiklik sistemimizle ilgili olabilecek bir sorun.bu dil pasi sadece bizlere özgü bir durum degil anladigim kadariyla.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
bad-i saba
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 67
Alıntı bad-i saba Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 16-Mart-2015 Saat 19:50
Bugüne kadar pek çok doktora gidip hiçbir sonuca ulasamayinca (bademcik ameliyati falan da cabasi) en sonunda hiçbir hastalik olmadigina ve kokunun dilden kaynaklandigina inanmistim. Son birkaç haftadir günde 3 defa dil firçalamak suretiyle dil temizligini maksimum seviyeye çikardim, öyle ki zaman zaman dilimi acitarak firçaliyorum. Tüm bunlarin etkisiyle dil pasim yok oldu (zaten fazla yoktu) Su an neredeyse dilim hiç pas tutmaz hale geldi sadece kökte azicik oluyor o da firçalamayla gidiyor fakat koku hala var. Dil pasi gidiyor ama koku gitmiyor :( Murat hocam pas yokken bile koku olmasi sorunun dilden kaynaklanmadigini mi gösterir? Dilin kokmasi için illa pas olmasi gerekli midir? Temiz görünen bir dil de kokar mi?
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Gönderilenler: 2404
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 17-Mart-2015 Saat 17:32
Evet temiz görünen bir dil de kokar.
-M
IP
Kelime
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 285
Alıntı Kelime Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2023 Saat 20:04
Dilimi firçaladim ve bu resmi çektim. Bundan pembe veya kirmizi olmuyor. Sizin diliniz ne renk? Dilinizin bu fotodakinden daha arka kisimlarini firçaliyor musunuz?

https://hizliresim.com/t3ku96w

Adresi kopyala yapistir yapin. Yakindan çekilmis bir dil fotosu göreceksiniz. Resmi yalnizken açin bence.
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 08-Ekim-2023 Saat 21:52
Bogazinda bir cikiklik varmi senin agzini actiginda tam gnizinin altinda ona bak önce
IP
Gececekinsl
Kidemli Üye
Kidemli Üye

Gönderilenler: 201
Alıntı Gececekinsl Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 13-Ekim-2023 Saat 09:11
Slm arkadaslar bu tedavisi olan oldumu aramizda ?

Olan varsa sonucu ne oldu dilindeki tabaka gectimi ?

Almanca arartigimda ic hastaliklar bölümü bu durumu bakiyormus ve tedavi ediyormus ..

Tadavi Sonunda geciyormus dildeki pas olusumu .

Ben bunu yeni gördüm deneyimleri olan arkadaslar biraz bilgi verirmisiniz geciyormu dildeki pas ?
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu