|
|
Söyleyeceklerim var | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Söyleyeceklerim var |
Olay: bademcik taşı - Olayın Tarihi: 10-Eylül-2014 | |
Yazar | Mesaj |
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Takvim Olayı: bademcik taşı Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2014 Saat 13:39 |
arkadaşlar tam 5 gün önce bademcik ameliyatı oldum bademcik magması tanısıyla.doktor 3 hafta civarı bi süre yaralar tamamen iyileşinceye kadarhafif bi koku olur sonra asıl değerlendirmeni yaparsın dedi.ins. yanılmam ama ağzımda koca bıçak yarası olmasına ve 5 günden beri hiçbir agız bakımı yapmamma rağmen koku seviyesi ameliyattan öncekine kıyasla yüzde 65 iyileşti bile..bakalım hayırlısı..merak edilen bir sey olursa cevaplarım...:)herkese acil sifalar inşallah
|
|
bir hayalim var
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 14-Ekim-2013 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 231 |
Gönderim Zamanı: 10-Eylül-2014 Saat 21:53 |
geçmiş olsun.
umarim bademcik taşlarindan tamamiyle kurtulursun. ayni benim gibi o lanet taşlari bir daha görmezsin. evet bende yaklaşik 4 sene önce ameliyat olmuştum ve şükürler olsun o günden beri bende taşlardan eser kalmadi. bu ameliyatta belki de biraz olsun şanslí insanlardanim. çünkü nette ameliyatindan sonra taşlari oluşan insanlar mevcutmuş ve memnun kalmayan birçok kişi var. inş sende benim bir daha bu taşlari görmezsin Ayrica bademcik taşlari başli başina agiz kokusuna neden olan bir beladir. çok saglikli olupta sadece bademcik taşlarin olmasi bile koku namina yeter de artar. Açikcasi bu sorundan muzdarip insanlarin hepsine ameliyati öneririm ama bütün ihtimalleri de göz önünde bulundursunlar. yoksa sonra neden ameliyat oldum demesin kimse. ancak eskisinden daha iyi bir durumda olacaklarina cani gönülden inaniyorum. herkese allah şifa versin. |
|
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
|
|
sifa
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 03-Nisan-2013 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 255 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2014 Saat 01:14 |
Ckk gecmis olsun. İnsaAllah tamamen gecmistir ama hunu ogrenmek biraz zaman alabilir yada belkide birkacyil:-) genelde bademcikleri alinaar ilk zamanlar cok rahat ediyor bu kisiden kisiye gore degisiyor. Ama sonra kokunun geri geldigide oluyor.. Bizim merak esecegimiz tek sey bizi ara sira bilgilendirmeniz olacaktir:-)
|
|
delikanlı06
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Gönderim Zamanı: 11-Eylül-2014 Saat 19:58 |
kardeşim senin bademciklerden bi şikayetin varmıydı?
|
|
ismimnefarkeder
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 10-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 142 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2014 Saat 09:29 |
bademcik magması denilen sorun vardı doktorla konuştum ağız kokusuna sebebiyet veren başka etmenler varsa bile sırf bu sorun mevcut kokunun %35-40 ını olusturuyodur dedi.bn de aldırdım
|
|
delikanlı06
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 11-Eylül-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 13 |
Gönderim Zamanı: 12-Eylül-2014 Saat 18:04 |
fiziki bi ağrı sızı yapıyormuydu? ?
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 13-Eylül-2014 Saat 12:03 |
hayır
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2014 Saat 21:02 |
bademciklerim alınalı iki haftayı geçti.yara tam geçmedi ama son 4-5 günlük süreçte bir değişim gözlemledim.başta çok önemsememiştim ama baktım devam ediyor sormak istedim.dilimi ameliyat olduğum günden beri temizlememe rağmen dilim yavaş yavaş kendini temizledi.şuan itibariyle dilimin yarısı normal insan dili gibi tertemiz diğer yerler de de yemek pislikleri kendilinden azalmaya devam ediyor.acaba bademcik ameliyatının bir sonucu olabilir mi?ya da 2 haftadır sigara içmemekle mi alakalı?
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 22-Eylül-2014 Saat 21:35 |
yanlış yazmışım dilimi temizlemememe ragmen
|
|
Teşekürler
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 14-Aralık-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 3 |
Gönderim Zamanı: 14-Aralık-2014 Saat 02:09 |
Bende 10 gün önce oldum sigara icsemde icmesemde tertemiz dil iyileştim
|
|
msms
Üye Kayıt Tarihi: 05-Temmuz-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 40 |
Gönderim Zamanı: 15-Aralık-2014 Saat 18:26 |
Ameliyat sonrası Aldığınız antibiyotik ne
Dildeki temizlenme onunla ilgili olmasın |
|
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2014 Saat 12:22 |
Merhabalar benimde sormak istediğim şeyler var ocak ayında bende ameliyat olcam.bendede sürekli bademcik tası geliyor hatta bugün tekrar dişçiye gittim ağız kokum diş yüzünden mi diye ama doktor dişte sorun yok dedi.sormak istediğim koku yemekten sonra artıyormuydu ve ağızdaki tat nasıl bir tatdı
|
|
mmervve
Üye Kayıt Tarihi: 02-Ekim-2014 Konum: Mersin Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 42 |
Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2014 Saat 12:24 |
Birde sizdeki taşlar gorunuyomuydu bendekiler gorunmuyo ama arada dusuyo
|
|
ismimnefarkeder
Gönderim Zamanı: 16-Aralık-2014 Saat 15:10 |
benim dilim eski haline döndü arkadaşlar ya aldığım etkisiyle geçmişti bir süre için ya da sigara içmediğim için bilmiyorum ama başladığım yere geri dönüm
|
|
nicksizz4
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 08-Nisan-2021 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 363 |
Gönderim Zamanı: 14-Haziran-2021 Saat 12:16 |
Şuan nasılsınız İsmimnefarkeder. Koku hala var mı. Süreç nasıl ilerlerledi, şikayetleriniz bademcik taşı ve koku tekrarladı mı
|
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Kapalı Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|