|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: 20 lik | |
Yazar | Mesaj |
şifaaralik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Kasım-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Konu: 20 lik Gönderim Zamanı: 29-Kasım-2014 Saat 23:53 |
Merhaba
20 lik disini cektiripte bu sorundan kurtulan var mı aranızda? Benim gümük bir 20lik im var hiç ağrım yok fakat elimi ūzerinde gezdirince koku farkettim. Randevu aldım çekilecek. Acaba kurtulacak miyim çok meraklı ve umitliyim. |
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 30-Kasım-2014 Saat 15:08 |
ameliyat ile çekecekler öyle dişçi koltugunda degil :) biliyorsundur insallah hayırlısı olur
|
|
şifaaralik
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 29-Kasım-2014 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 4 |
Gönderim Zamanı: 01-Aralık-2014 Saat 22:30 |
Evet biliyorum ama razıyım yeterki kurtulayim
|
|
rambir
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 17-Kasım-2014 Konum: Ankara Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 8 |
Gönderim Zamanı: 07-Aralık-2014 Saat 13:14 |
çektirip sonucu buraya yazarmısın kardeşim bende bu nedenden olduğunu düşünüyorumda en azından bi fikir sahibi olurun
|
|
inşallah cümleten kurtuluruz
|
|
şifaaralik
Gönderim Zamanı: 08-Aralık-2014 Saat 22:34 |
Çektirdim 4 gün oldu yaranın iyileşmesini bekliyorum sonucu yazacağım insallah
|
|
Misafir
Misafir |
Gönderim Zamanı: 09-Aralık-2014 Saat 08:51 |
20 yaş dişi yedi sekiz yaşında oluşmaya - tomurcuklanmaya - başlıyormuş. Diş eti altından koku yapacağını sanmıyorum ama küçüklükten beri koku olanlarda çok çok küçük bir ihtimal de olabilir.
Çürüyen yirmilikleri çektirmekte fayda var. Dolguyla, kanalla uğraşmayın. Hatta diğer dişler sağlam ve tamsa yirmiliği direkt çektirmek bence daha mantıklı. Onu koruyalım derken iyi temizlik olmadığı için asıl kök dişi çürüyebiliyor. Yirmilik dişimi çektirmek için devlete, ağız diş sağlığı merkezine gitmiştim. Yıllarca karşıma çıkmayan " idealist diş hekimi"ne denk düştüm. Kadın, ne ağız kokusu dedi ne bir saat uğraşmaya degmez dedi, tüm yirmiliklere dolgu yaptı. Emin değilim ama birine de kanal yaptı diye hatırlıyorum. Diğer gittiğim dişçilerin çoğu ya başından savdı ya ağız kokusu yok deyip geçiştirdi. Bu doktor hiç üşenmeden, kokudan tiksinmeden yarım saatten fazla uğraştı. Birinde iğne uyuşturmadı, yarın yine gel dedi. İsmini hatırlamıyorum yoksa yazardım. Devlette çalışıp böyle idealist olan dişçi azdır. Tabii, ağzımın berbat kokusunu hesaba katarak söylüyorum.( Hatta ön dişimin biri çok içerde, iki diş üstüste yani. Onu çene cerrahı çekmeliymiş dedim. Yok, ben alırım ama sağlam dişi niye çektiriyorsun bırak kalsın dedi. ) Şimdi, keşke uğraşmadan yirmilikleri çekseymiş diyorum. Hiç olmazsa bir olası nedeni daha elemiş olurdum. Bir hafta iyileşme süreci olmasa hemen çektireceğim. |
|
derdnz
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 03-Kasım-2013 Konum: Eskişehir Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 22 |
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2014 Saat 20:37 |
8 yaşında oluşmaya başladığını bilmiyordum 20'liş dişlerin. Koku 12 13 yaşlarında başlayabilir mi bu durumda? Bizim gibi ilaç tedavilerine cevap vermeyen bir sorunu bulunmayan kişilerde mümkün olabilir bu durum. Murat Hocam biraz genel bilgi verebilir misiniz bize bu konuda?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2396 |
Gönderim Zamanı: 13-Aralık-2014 Saat 22:04 |
20 yaş dişinin koku yapabilmesi için diş etini delip yarısı dışarı çıkmış, yarısı çıkamamış konumda takılıp kalmış olması lazımdır.
Germin kireçlenme yaşı başka bir takvimdir, dışarı çıkmaya teşebbüs etmesi başka bir takvimdir. Bu sebeple 8 yaş olayını unutun ağız kokusu bakımından değerlendirmeyin. -M |
|
şifaaralik
Gönderim Zamanı: 20-Aralık-2014 Saat 23:26 |
Dış çekildi yine aynı. İnsanlar benimle konuşurken ellerini ağızlarına gõtūrūyor sanki benden uzaklaşıp. Ama ben kendim hissedemiyorum koku falan. Bıktım ya
|
|
ahmetmehmet1
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 01-Kasım-2014 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 316 |
Gönderim Zamanı: 21-Aralık-2014 Saat 20:25 |
Bak anlamak için parmagını dilini arka tarafına filan elle dokun filan sonra kokla yada bilegini yala yada ağızdan buruna doğru üfle son olarakta ellin ile burnunu kapa hava filan kalmasın dısarı üfle balon gibi burnuna gelecektir nefesin |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|