Ağız Kokusu

Foruma yeni gelenler;
Ağız Kokusu hakkında herşey
sayfalarına göz atınız.

Aktif Konular  Forum Üyelerini Göster  Takvim  Forumu Ara  Yardım  Kayıt Ol  Giriş
Bir soru sormak istiyorum
 Agiz Kokusu | AGIZ KOKUSU Soru ve cevaplari | Bir soru sormak istiyorum
Mesaj icon Konu: olmadik kokular aliyorum Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Yazar Mesaj
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Aktif Durum: Aktif Değil
Gönderilenler: 26
Alıntı Kader Cevaplabullet Konu: olmadik kokular aliyorum
    Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 17:40
bozuk para ,kolye ,zincir,fermuar vb. seylerden çok siddetli bi sekilde metal kokusu aliyorum arkadaslarima soruyorum bozuk paranin kokusunu aliyomusunuz rahatsiz oluyomusunuz siz diyorum hayirr onuda nerden çikardin diyolar oysaki ben o kokuyu aldigimda boguluyomus gibi bayilcak gibi oluyorum elime bozuk para aldigim zamanlar elimde bile metal kokusu aliyorum buyüzden elimi yikiyorum ayrica musluktan su içemiyorum musluktan metal kokusu aldigimdan dolayi hazir su içerim genellikle.Montumun fermuarini çekerken uzak tutuyorum kendimden çok agir metalimsi kokular geliyo çünkü.Kolye zor takiyorum. Bu tuhaf degilmi sizcede burnumda bi sorun olabilirmi arkadaslar
IP
aydinmur
Yönetici
Yönetici
Simge

Aktif Durum: Aktif
Gönderilenler: 2400
Alıntı aydinmur Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 19:53
Müsaade ederseniz sizin durumunuzu incelemek istiyorum. Bana eposta ile hangi sehirde oldugunuzu yazar misiniz. [email protected]
-M
IP
bir hayalim var
Kidemli Üye
Kidemli Üye
Simge

Gönderilenler: 231
Alıntı bir hayalim var Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 29-Kasim-2014 Saat 22:54
bu senin söyledigini daha önce de dile getirmistim.
özellikle sabah uyanir uyanmaz agizda bildigimiz metalimsi,
demirin paslanmasi gibi( tarifte yanlislik olabilr) paslanma tadi ve kokusu mevcut oluyor.
gün içinde de dedigin gibi eline para bile alsan sanki o paranin tadi ve kokusu agiz içinde oldugu hissi veriyor.
ve özellikle dil yüzeyinde olan, agiz kapali bir sekide olup dil arkasi yardimyla burundan hafif tempoda nefes verirken daha çok hissediliyor.
ben böyle hissediyordum bilmiyorum yanlis ta hatirliyor olabilirim.ben de böyle oluyordu sanki.
suan öyle bir durumum yok,yani o pas tadi ve kokusu geçti. yalniz nasil ve ne zaman geçtigi hakkinda onu da tam hatirlamiyorum.
eger sende de durum böyleyse ilerde geçecegini düsünüyorum. hijyenine daha fazla dikkat etmeni öneririm.
ÇareSiZseniz ! Çare SiZsiniz !!
IP
odor
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Gönderilenler: 5
Alıntı odor Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 00:43
Murat hocam Ayni sorun ben de var. Çok iyi tarif etmis arkadas tsk ederim.
Ben de bir de özellikle sabahlari bazen çok daha yogun hissediyorum bu metal kokusunu. Ve o kadar agir ki nefes almaktan nefret ediyorum.
IP
latte
Üye
Üye
Simge

Gönderilenler: 64
Alıntı latte Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 30-Kasim-2014 Saat 23:15
para ve zincir. ben de bunlarin kokusunu yogun bi sekilde aliyorum elime kokusu siniyor ama çok da üzerinde durmamistim açikçasi simdiye kadar.ya da agiz kokusu ile baglantili olabilecegi aklimin ucundan bile geçmemisti.hocamin yorumunu merakla bekliyorum.
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2014 Saat 17:55
ve isin ilginç kismi metalden rahatsiz olmadigim zamanlar kokum daha az oluyor daha iyi hissediyorum kendimi
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2014 Saat 17:56
murat hocam epostami kullanmadigim için zamanla sifremi unutmusum konusabileceginiz baska bi yöntem varmi galiba facedede bi sayfaniz var
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 19-Aralik-2014 Saat 18:01
bu 1.5 senedir böyle geçecek gibi durmuyor
IP
Misafir
Misafir
Misafir
Simge
Alıntı Misafir Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 21-Aralik-2014 Saat 16:39
Ilginç bir durum. Ben de deri bir montum var onu giyince çok kötü kokular aliyorum. Normalde agiz kokumu pek almam, montu giyince o diski gibi kokuyu bile almaya basliyorum. Mont kokuyordur, diyeceksiniz, degil; montu çikarip koklayinca disi hafif bir deri içiyse parfüm kokuyor. Heralde deri kokusuyla nefes kokum birlesince kokuyu almaya basliyorum.

Bozuk para ve fermuar zaten genelde kötü kokar. Bir de otobüslerin demir tutacaklarini elledikten sonra elde fena bir koku kaliyor.
IP
Kader
Yeni Üye
Yeni Üye
Simge

Alıntı Kader Cevaplabullet Gönderim Zamanı: 22-Aralik-2014 Saat 16:17
bilmiyorum evet normaldede kötü kokuyo olabilir ama çevremdeki hiç kimsenin benim gibi rahatsiz oldugunu görmedim burnumla ilgili bi sorun olabilir belki burnuma özel bakimlar yaptiktan sonra pek rahatsiz olmuyorum
IP
Yanıt Yaz Yeni Konu Gönder
Konuyu Yazdır Konuyu Yazdır

Forum Atla
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme
Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma
Kapalı Forumda Cevapları Silme
Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme
Kapalı Forumda Anket Açma
Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma

Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.

Agiz kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu tedavisi hakkında

Ağız kokusu gargarası Halitosil
Dil macunu