|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | AĞIZ KOKUSU Soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: Sorunlar | |
Yazar | Mesaj |
News
Yeni Üye Kayıt Tarihi: 06-Ocak-2015 Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 9 |
Konu: Sorunlar Gönderim Zamanı: 06-Ocak-2015 Saat 22:14 |
Hocam oncelikle merhaba
Benim sikayetlerim tam olarak soyle 1) hastaligin erken evresinde burunda yogun akinti vardi sonra geniz akintisi basladi 2) koku hem agizdan hem burundan geekle birlikte burundan daha fazla geliyor 3) kokuyu hissedebiloyorum boyle yemekler pistikten sonra buhar kokusu gibi keskin bir koku 4) kosup nefes nefese kaldigimda koku tavan yapiyor 5) hava degisiminden cok etkileniyorum oyleki ikindiden aksama gecerken koku artiyor. Yine ayni sekilde sabah 7 gibi sabaha gecerkende kokuda artis oluyor. 6) disarda kar yagarken bile disari ciktigimda kokuyu hissedebiliyorum Sizin tecrubelerinize guveniyorum beni aydinlatabilirmisiniz hangi organlardan suphelenmeloyim |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|