|
|
Bir soru sormak istiyorum | |
Ağız Kokusu | GENEL AĞIZ SAĞLIĞI soru ve cevapları | Bir soru sormak istiyorum |
Konu: İp Ucu Mu??????? | |
Yazar | Mesaj |
Arayan
Kıdemli Üye Kayıt Tarihi: 25-Ocak-2015 Konum: İstanbul Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 205 |
Konu: İp Ucu Mu??????? Gönderim Zamanı: 31-Ocak-2015 Saat 14:52 |
Selamun Aleyküm arkadaşlar Murat hocayla örüştüm zaman kaybetmek istemedeğimde ona gideceğim ama ilginç birşey oldu dişimi fırçalarken hayliyle dilimide fırçalıyorum dil fırçasıyla bundan sonra daha gerilere gideyim dedim ve oradan gelen salyalar alt dudağımın altına çeneme doğru aktı ve bir baktımki orayı hep tahriş etmiş şu an orası kıp kırmızı ve geçmiyor kupkuru oldu kaşıntı oldu acaba bu olay bir ip ucu olabilirmi?Veya sizde böyle birşey oluyormu?
|
|
aydinmur
Yönetici Kayıt Tarihi: 25-Haziran-2007 Konum: Adana Aktif Durum: Aktif Değil Gönderilenler: 2395 |
Gönderim Zamanı: 01-Şubat-2015 Saat 11:17 |
Yahu arkadaşlar :) kendimi esnaf gibi hissettim, sanki bu forumu kendime hasta / müşteri bulmak için kurmuş gibi hissettim. Mümkünse buradaki arkadaşlar bana muayene olmaya gelmesin, zaten ben ağız kokusu tedavi etmiyorum. siz böyle yazınca kendimi esnaf gibi hissediyorum. veya ben sizleri bilmeyeyim, söylemeyin. -M |
|
Forum Atla |
Kapalı Foruma Yeni Konu Gönderme Kapalı Forumdaki Konulara Cevap Yazma Kapalı Forumda Cevapları Silme Kapalı Forumdaki Cevapları Düzenleme Kapalı Forumda Anket Açma Açık Forumda Anketlerde Oy Kullanma |
Buradaki yazılar, fikir, görüş ve tavsiyeler muayene ve tedavi yerine geçmez. Fikir vermek içindir.
Bu forumda yazılanlardan bir kısmı isim ve kimlik bilgileri silinerek tıbbi istatistik veya eğitim amacı ile kullanılabilir, üçüncü parti yazılarda veya internet ortamında (isimsiz olarak) yayınlanabilir.
İletişim için Tıklayınız.
Agiz
kokusu hakkında herşey
Ağız kokusu
tedavisi hakkında
|
|